hud Опубліковано 5 Жовтня, 2013 в 14:09 #1 Опубліковано 5 Жовтня, 2013 в 14:09 Стали відомі подробиці інциденту, який трапився в четвер вдень у Києві на вулиці Глибочинській.Виявляється, нальотчики підрізали «Сеат» не даремно, вони діяли за наводкою. Про це розповіли друзі постраждалого водія.«Хлопець, який потрапив в цю халепу, працює в мережі магазинів «Екомаркет», в той день він перевозив у своїй машині 500 тис.грн.-розповіли «Першій передачі» товариші водія-Це вже була не перша перевезення великої суми грошей. Мабуть, в цей раз хтось його зливP.S "ПАКРАЩЕННЯ" вже прийшло((((
Andreyxxx Опубліковано 5 Жовтня, 2013 в 14:13 #2 Опубліковано 5 Жовтня, 2013 в 14:13 Добре що воділа втік, повезло.
Boomboxic Опубліковано 5 Жовтня, 2013 в 15:19 #4 Опубліковано 5 Жовтня, 2013 в 15:19 Адреналінчик ще той. Не видно правда розвязку інциденту.
wwwiktor Опубліковано 5 Жовтня, 2013 в 15:39 #5 Опубліковано 5 Жовтня, 2013 в 15:39 Адреналінчик ще той. Не видно правда розвязку інциденту.все видно там!http://korrespondent.net/video/ukraine/1611031-strelba-na-glubochickoj-napadavshie-skrylis-na-porsche-panamera-bez-nomerov
Yarchik Опубліковано 5 Жовтня, 2013 в 16:01 #6 Опубліковано 5 Жовтня, 2013 в 16:01 Дивно мені, який понт бандюкам їхати "на дєло" на "Porsche Panamera"? Їх ніби не так багато по Україні? Чи потім тачку планувалося викинути? Навряд.
Demeter Опубліковано 5 Жовтня, 2013 в 17:48 #7 Опубліковано 5 Жовтня, 2013 в 17:48 Крадений, мабутьКрасти тачку за лям заради 500 тищь? Наражати свою дупу на ще більші трабли - авто не в пенсіонерки ж вкрадене, а власник може і по гриві дати? Теж не варіант.
Гість rl72 Опубліковано 5 Жовтня, 2013 в 21:35 #8 Опубліковано 5 Жовтня, 2013 в 21:35 на цьому відео десь 1 хв. 3-7 сек видно як з "Сеата" із задніх дверей втекло двоє
jack74 Опубліковано 5 Жовтня, 2013 в 23:27 #9 Опубліковано 5 Жовтня, 2013 в 23:27 та взагалі якесь кіно......він стоїть чомусь, чекає, коли його заблокують......тоді замість вискочити назад в величезну диру між поршем та синьою, він чомусь гамселить синю, ні разу не протаранивши передню і тільки ледве-ледве акуратно тюкнувши порша......"нальотчики" так намагаються зупинити втікача, що чомусь "павутинять" прикладом лобове скло навпроти пасажира, а не перед водієм......а в фіналі порш не сильно й намагається наздогнати......якесь другосортне індійське кіно
Yarchik Опубліковано 6 Жовтня, 2013 в 06:28 #10 Опубліковано 6 Жовтня, 2013 в 06:28 Красти тачку за лям заради 500 тищь? Наражати свою дупу на ще більші трабли - авто не в пенсіонерки ж вкрадене, а власник може і по гриві дати? Теж не варіант.Ви можете запропонувати краще пояснення?Можу.Версія про 500 тисяч - фуфло. Гроші з каси магазинів забирають інкасатори, а зарплату давно отримують на картки. Тому щось тут не то.Бандюки озброєні - а по колесах навіть не стріляли.Імхо, це розборки за щось інше, а не за ''500 тищ на задньому сидінні''.
Yarchik Опубліковано 6 Жовтня, 2013 в 07:53 #11 Опубліковано 6 Жовтня, 2013 в 07:53 dual, я розумію, що тобі хочеться притримуватися певної версії, а тому ти знайдеш купу обґрунтувань на її користь. Для цього ти готовий навіть допустити, що для бандитського нападу було вкрадено "Порша Панамеру" - непримітну, широко поширену в Україні машинку на рівні вазів "дев'яток". Можеш у це вірити, це ж не заборонено.Я ж переконаний, що задача була набити морду водієві сеата. Круті пацани на "Порш Панамера" за допомогою дружаліків на синьому "фольксвагені" заблокували "сеата", дістали автомат. Хотіли взяти водія "сеата" на понт крутістю їхньої тачки і наявністю автоматичної зброї. Але водій "сеата" просьок фішку, зрозумів, що за той грішок, який за ним рахується, стріляти по людині не стануть, а тому дав дьору.Тепер пацани на "Порше Панамера" стали відомими на весь Київ, і щиро про це шкодують. Бо хотіли тихенько "лоха" провчити, а тут така "слава"...Звісно, куди більш реально допустити, що найманий працівник, який перевозив у своїй машині чужих 500000 грн., вирішив їх не віддавати під націленими на нього дулами зброї, яку тримали невідомі йому люди, і героїчно почав їздити взад-вперед, щиро вірячи в те, що він ухилиться від пострілів і збереже своє життя (сарказм). Насправді ж більшість працівників не стали б так ризикувати.Тому водій "сеата" добре знав розклАд, і тікаючи - знав, що кулі його не наздоганятимуть.
zzzvalentinxxx Опубліковано 6 Жовтня, 2013 в 07:55 #12 Опубліковано 6 Жовтня, 2013 в 07:55 Нє, дійсно змахує на піар. І Панамера тут додає солідності нальоту! Або просто китайське попередження для власників Екомаркет.
Arden Опубліковано 6 Жовтня, 2013 в 07:56 #13 Опубліковано 6 Жовтня, 2013 в 07:56 Чувак на синьому (ніби сандеро стіпвей), що стояло позаду сеата, напевно, був ще в тому ахуї.
Vadimm Опубліковано 6 Жовтня, 2013 в 08:19 #14 Опубліковано 6 Жовтня, 2013 в 08:19 Гроші з каси магазинів забирають інкасатори А може чєл вирішив підзаробити пару тищ на інкасації або це були гроші призначені як оплата лєвим постачальникам чи типу того. Не обов"язково гроші з виручки. Пацанчікі хотіли або шугануть, або взяти на арапа, але без "мокрухи".
viktor02 Опубліковано 6 Жовтня, 2013 в 11:38 #15 Опубліковано 6 Жовтня, 2013 в 11:38 Думаю,що там перевозився "чорнил" нал.
yurkkkin Опубліковано 7 Жовтня, 2013 в 13:07 #16 Опубліковано 7 Жовтня, 2013 в 13:07 в кінці відео (де відеореєстратор) Хлопці перещілкують затвором до пістолета
PPArhangel Опубліковано 7 Жовтня, 2013 в 13:43 #17 Опубліковано 7 Жовтня, 2013 в 13:43 передивившись декілька раз і порівнявши відео з різних ракурсів я помітив що водій заднього авто навмисно тримав ногу на гальмах і в кінці перед тим як поїхати вони не прибрали того водія коли він вийшов а вийшов він спокійно не боявся що його побють і потім комусь прозвітував по телефону
MACCEN Опубліковано 10 Жовтня, 2013 в 14:36 #18 Опубліковано 10 Жовтня, 2013 в 14:36 Те що у кожного реєстратор і смарт нічого не дає, думаю навіть якщо хтось випадково записав би "не те" то задумався стоїть це показувати комусь, чи краще тихенько стерти, або ще й свого смарта викинути від гріха подалі.Це в фільмах всі герої, і так далі, а так своя сорочка ближче набагато і яка там чия справа, то їхнє діло, може б знали всю ситуацію самі б сказали "так йому і треба" - це я взагалі кажу.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.