Перейти до змісту

Довгострокове накопичення

Davids

Рекомендовані повідомлення

в будь якому випадку, ота ваша показова *скритнiсть* працюе проти вас. Пройшли тi часи, коли дифiцит продавали *з пiд поли* . В наш час будь яка секретнiсть тiльки насторожуе. Оте *не про те* *не вгадав* , *до теми немае вiдношення* тiльки смiшить. Замiсть того щоб вiдкрито (раз вже тема на загальному вiдкритому форумi, а не передается по приватах) подати iнформацiю , компанiя така то, знаходится там то, фiлiали там то, директор той то, працюе з такого то року, починается гра в партизанiв з гримасами, мол ми знаемо те що ви не знаете й розкажу тiльки на вушко й стороннiм нi нi бо то велика вселенська таемниця

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 184
  • Створено
  • Остання відповідь

Аліко, нє?

Якщо не важко, назву кантори - в студію, це зекономить усім море часу.

Дякую.

Ставлю червончик, що це AEGON.

Мені одна мадам всі вуха прожужжала про те страхування, що прийшлось послати нах. А колись хорошою знайомою була. Вже не пише.

Розказувала, що нових працівників відпраляють на промивання мізків семінари у Львів (чи то ще куди) на два тижні. Після тих семінарів вона почувалася вкрай піднесено і дуже свято вірила в прибутковість такої афери схеми страхування. Навіть сама вступила і вже зробила перший вклад.

Склалося враження, що там на семінарах працюють справжні профі по НЛП і управлінню свідомістю.

Кредитні спілки 2009-2012 року комплектувались приблизно такими ж кадрами. Коли основною їх задачею було впевнити потенційного лоха, що дана кредитна спілка є ангельським творінням і проценти там "...ну самі мінімальні на всю Україну. Собі в збиток працюємо"... так само, як їх впевнив роботодавець. А далі запускали клієнта на піраміду.

P.S. Ні в що не вірю. Вчора в маршрутці прочитав рекламу нового ломбарду десь на Соборності. На честь відриття - кредити всього під 0,35% на день. 127,75% річних. Ніхрена собі акція.

P.P.S. Як доживу до пенсії, то все що буде потрібно це ружжо і пістоль. Судячи з останніх тенденції. А там і кусок хлібчика вдасться добути.

Де можна забрати програний Вами червончик ?

Біля "Директорії" в будь-який час завтра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 гривень в фінансової компанії вже є, яка не яка фінансова історія :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в будь якому випадку, ота ваша показова *скритнiсть* працюе проти вас. Пройшли тi часи, коли дифiцит продавали *з пiд поли* . В наш час будь яка секретнiсть тiльки насторожуе. Оте *не про те* *не вгадав* , *до теми немае вiдношення* тiльки смiшить. Замiсть того щоб вiдкрито (раз вже тема на загальному вiдкритому форумi, а не передается по приватах) подати iнформацiю , компанiя така то, знаходится там то, фiлiали там то, директор той то, працюе з такого то року, починается гра в партизанiв з гримасами, мол ми знаемо те що ви не знаете й розкажу тiльки на вушко й стороннiм нi нi бо то велика вселенська таемниця

Це просто одна з особливостей даного типу бізнесу. Принцип піраміди - за кожного залученого особисто клієнта "бізнес-консультант" отримує фінансові бонуси та інші приємні речі. Якщо він відкрито заявить: наша фірма називається "Роги і Копита", знаходимося ми за адресою вул. Остапа Бендера, 13, то клієнти прийдуть прямо на фірму (якщо її офіс реально існує, звичайно), і є ймовірність, що вони попадуть до іншого консультанта, що є вкрай небажаним для нашого амбітного "фінансового консультанта", якому треба напрацьовувати клієнтську базу, чим більше і швидше - тим краще, а там вже й "діамантовий" статус, вілли, Порше і тьолки біля басейна не за горами. :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В чому особисто Вас дурили?

Люблю я співрозмовників які на питання відповідають питанням :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС, а мо’, це "Граве"? За параметрами часу існування співпадає ніби-то...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС, а мо’, це "Граве"?

ТС - "Холодно, холодно" :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО - то якісь масони!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто стикався неодноразово. Найчастіше з "агентами" Аліко. Перші рази уважно слухав і вникав у "графіки" - ніби все красиво. Зрозумів у чому штука тоді, коли читав уважно договір перед підписанням. Договір не підписав, звичайно, відтоді не реагую на запрошення типу "приходь, є дуже цікава тЄма".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки ви стібетесь люди реально накопичують, лікуються безкоштовно, дехто вже отримує свою шалену пенсію і не вилазить із закордонних мандрівок. Скажу по секрету , весь Приватбанк застрахований у цій фірмі і вся мерія. Я думаю якщо такі люди застахєрилися то питання назви фірми відпадає автоматично .

"Все в сад !"

gay_block_08.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зрозумів у чому штука тоді, коли читав уважно договір перед підписанням

Так у чому саме штука?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В чому особисто Вас дурили?

Люблю я співрозмовників які на питання відповідають питанням :0155:

просто якщо Ви говорите так, обгрунтуйте

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка різниця як називається фірма, тут то і воно, чому ніхто не хоче особисто прийти і висміяти? Давайте всі смільчакі в офіс - там ви і назву одразу побачите, і висміюватимете все в очі а не тут пишучи, ще ніхто не написав точної відповіді якщо на те пішло, назву не хочу давати бо я дійсно працюю автономно, мені тільки дані ричаги для консультацій, тому компанія ніяким боком. Золотих гір нікому не обіцяю, провожу аналіз і даю тверезу оцінку ситуації. Але смішно читати що на статтю про серйозну тему, людей цікавить не те як вони на старості будуть жити, чи де дітей своїх вчити, а те як називається фірма.... з вами бачу говорити далі нема сенсу, живіть і радуйтесь і хватить тут резвіти, я теж дуже смілива буваю коли спілкуюсь не особисто. За останні 3 дні провела 3 фінансових аналізи - люди вийшли від мене живі і здорові і навіть більше - подякували.

"Спасение утопающих дело рук самих утопающих"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щасливо, Катя

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За останні 3 дні провела 3 фінансових аналізи - люди вийшли від мене живі і здорові і навіть більше - подякували.

Катя, а ви сцілюєте рак?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Катя, а ви сцілюєте рак?

Канєчно сцілює. Тільки в тих кого його немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доляр, кажуть, сипатись починає. Що залишається? Йєна? Юань?

Залишається нерухомість., Для тих в кого є хоч 500 доларів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з вами бачу говорити далі нема сенсу, живіть і радуйтесь і хватить тут резвіти

ви неправильно обрали цільову аудиторію

на форумах типу борди ідіотів досить мало

рекламуйтесь на вконтактах шолє

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щасливо, Катя

я буду сумувати ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просвітіть незнаючого... коли настане той час що модна буде відмовитись сплачувати в пенсійний фонд? а повінстю перейти на недержавне страхування? чи такого не буде ніколи?))

Это время настанет, когда фактическое банкротство государственного пенсионного фонда, будет объявлено де-юре. Сегодня дефицит пенсионного фонда составляет 34 млрд.грн.. Количество жителей Украины пенсионого возраста 13,2 млн.. , количество плательщиков взносов в пенсионный фонд 13,4 млн. человек. По прогнозам демографическим к 2016 году это число сравняется. Учитывая, что с фонда заработной платы предприятия и зарплаты самого сотрудника в пенсионный фонд идет 40%, то и пенсия в Украине = 40% заработной платы (т.е. катастрофически нищенская). К 2025 году число пенсионеров вырастет до 15 миллионов,а работающих до 12,5 миллионов человек. Простая логика - пенсия существенно уменьшится в размерах - это на себе уже прошли жители Европы и России, сейчас сокращаются гос.пенсии в США и Великобритании. Рекомендую прочитать книгу Бориса Юровского "Пенсии государственные и негосударственные - чего нам ждать", где очень подробно изложены предпосылки банкротства государственного пенсионного фонда и представленны в сравнительных вариантах возможности создавать свою собственную пенсию, используя различные финансовые инструменты (депозиты, страховые наопительные программы, взносы в НПФ, золото, недвижимость и многое другое)

Сегодня приходится платить взносы в Пенсионную солидарную систему, чтобы наши родители, бабушки и дедушки, продолжали получать свои мизерные пенсии, но то, что ожидает поколение сегодняшнее...это бомба замедленного действия! СВОЯ РУБАШКА - БЛИЖЕ К ТЕЛУ! Я создаю себе свою собственную пенсию, ни на минуту не надеясь на государство - моя безбедная старость - это мое умение создать солидный капитал на время отдыха - выхода на пенсию :))

Пенсия в разных странах мира.doc

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пост 70 мав на увазі, що до обов'язкових відрахувань в ПФ, чувак ще має мати гроші, щоб відраховувати вже в недержавний ПФ. А може тому чуваку нах не потрібна ота пенсія? Він що, прокурор, суддя, високопосадовець МВС, СБУ? То у них пенсія, а у всіх інших інші проблеми. Пенсію соціалістичний Союз почав виплачувати в середині 60-х років. Коли якийсь державний математик підрахував наскільки вигідно буде саме державі розприділяти кошти громадян на пенсію, як зараз вигідно будувати дороги, будинки, спорткомплекси. Це ще один спосіб залізти в кишеню. А як ваші прабабусі жили без накопичувальних пенсій? Не потрібно лякати людей, створювати новий культ карго з пенсії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щасливо, Катя

Толік, Ваші коментарі тут нічого окрім плювка фарби у Ваше життя не приносить. А присутність настільки бажана і актуальна як віті і колі при владі. Тому попрошу..

За останні 3 дні провела 3 фінансових аналізи - люди вийшли від мене живі і здорові і навіть більше - подякували.

Катя, а ви сцілюєте рак?

Це констатація факту а не кінцевий результат!

з вами бачу говорити далі нема сенсу, живіть і радуйтесь і хватить тут резвіти

ви неправильно обрали цільову аудиторію

на форумах типу борди ідіотів досить мало

рекламуйтесь на вконтактах шолє

дзеркальна реальність, нажаль.

щасливо, Катя

я буду сумувати ...

Скрасили пару вечорів безглуздою активністю в темі? Лафа закінчилась, далі знову тільки офіс та і руки...

Ніхто вам отто (чи толік) нічого не нав'язує, нічого не парить і робити теж нічого не заставляє, тому гвалтуйте клавіші у інших темах/іграх.

Пост 70 мав на увазі, що до обов'язкових відрахувань в ПФ, чувак ще має мати гроші, щоб відраховувати вже в недержавний ПФ. А може тому чуваку нах не потрібна ота пенсія? Він що, прокурор, суддя, високопосадовець МВС, СБУ? То у них пенсія, а у всіх інших інші проблеми. Пенсію соціалістичний Союз почав виплачувати в середині 60-х років. Коли якийсь державний математик підрахував наскільки вигідно буде саме державі розприділяти кошти громадян на пенсію, як зараз вигідно будувати дороги, будинки, спорткомплекси. Це ще один спосіб залізти в кишеню. А як ваші прабабусі жили без накопичувальних пенсій? Не потрібно лякати людей, створювати новий культ карго з пенсії.

От і славно, для Вас все вирішили. Живіть без ніякого накопичення, ми Вас не переконуємо (вже). Працюйте, надійтесь, проявляйте розум і сміливість пишучи от так як тут. І всеее буде добре. А горбатого могила таки виправить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную зафлешмобити дану темку повним ігнором на всі повідомлення "мессії". Той хто клюнув - уже давно звязався з тими "містерами і місіс Х".

Відновимо спілкування через 5 років, коли будуть реально якісь, не побоюсь цього слова, позитивні результати і враження від вкладників.

А то вже аж тошно це все слухати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную зафлешмобити дану темку повним ігнором на всі повідомлення "мессії". Той хто клюнув - уже давно звязався з тими "містерами і місіс Х".

Відновимо спілкування через 5 років, коли будуть реально якісь, не побоюсь цього слова, позитивні результати і враження від вкладників.

А то вже аж тошно це все слухати.

В школі Вам мабуть було тошно слухати, бо заставляли.

Тут же все добровільно. Ви самі читаєте і приймаєте участь - добровільно. За логікою, вам самому від себе тошно. Задумайтесь.

Виплати вже були здійснені. Не бійтесь слова, тому що їх там кілька - позитивні враження і результати вже є.

Доберусь ввечері до матеріалів - покажу наочно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную зафлешмобити дану темку

Відновимо спілкування через 5 років

через 5 років флешмоб буде біля офісу компанії "месії" з плакатами "Поверніть наші гроші!" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...