Перейти до змісту

Міліцейський маскарад у Луцьку

aroma

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Знімали представники студії "ПравдаPRO", яка з 2004 року професійно займається зйомкою документальних фільмів і іншого відео, має багато відзнак і нагород, в тому числі міжнародних

ну це ж, звичайно, не робить з них журналістів. правдаpro не є ЗМІ, не може бути у них посвідчень, хаба що "ліві" від іншої контори...

я думаю їм міліціонери трохи нерви потріпають, відіб'ють трохи охоту лізти туди, куди не слід

а як захочуть то, по приколу, ще й в співучасники злочину запишуть :)

стає просто соромно за наших "правоохоронців"

це можна сказати не тільки про правоохоронців, випадкові люди є усюди, і в лікарнях, і в школах, і в ...

• Відповідей 131
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

НУ хтось же розумнішим мав би бути ) Про то як працює наша міліція знають всі, вот журналісти, раз уде влізли, то мали би все зробити так, шоб до них не було жодних претензій і оті міліцейські чинуші не мали би змоги їх в чомусь звинувачувати. А так, журналісти посвідчень не показали, менти "красіво" відмазуються і заминають справу.

З.І. А чувака таки посадять. Показуху зроблять. В нас то дуже файно вміють.

Опубліковано

ну яке у них посвідчення? вони ж не є засобом масової інформації. вони виробники.

Сергій Шараєвський, який є керівником студії, є журналістом, зараз я не готовий сказати якого видання.

Опубліковано
Вони журналісти, які їздять по всій Україні і не лише і знімають репортажі і документальні фільми.

Цікаво, а на сайті ні слова про потрібну діяльність. В складі студії теж не видно журналістів.

Опубліковано

Вже чотири дні тема в "нових повідомленнях"... ну і я заглянув...

переглянув відео... - якесь пустозвонство. нічого не зрозуміло. Сидить якийсь чувак в машині, за щось його взяли, і незрозуміло що там роблять "режисьори" (автори відео)... Взагалі не бачу ні інформації, ні предмету дискусії...

aroma, для чого топік? що не так? Просто "мєнти-казли"? Конкретніше щось можеш написати? Бо те відео - ну "ніачьом".

Опубліковано

Просто журналюга вирішив, трохи пропіаритись...

Щодо ментів, то вони роблять свою оперативну роботу...в відділі із кіберзлочинністю працюють досвідченні працівники, це вам не якийсь там райвідділ....і взагалі побільше б таких оперативних розробок, щоб трохи приструнити людей...вся торгівля в інтернеті, послуги, "веб мані" і т.і. це теж їх профіль ...

Опубліковано

aroma, для чого топік? що не так? Просто "мєнти-казли"? Конкретніше щось можеш написати? Бо те відео - ну "ніачьом".

Чудовий приклад етики в коментарях до відео )

Опубліковано

Щодо ментів, то вони роблять свою оперативну роботу...в відділі із кіберзлочинністю працюють досвідченні працівники, це вам не якийсь там райвідділ....і взагалі побільше б таких оперативних розробок, щоб трохи приструнити людей...вся торгівля в інтернеті, послуги, "веб мані" і т.і. це теж їх профіль ...

если есть контанты спроси не хотят ли заняться СМС разводилами которые за 1% предлагают Ладу купить (писали в соседней теме) или теми кто по ночам звонит и от имени милиции предлагаем родственника отпустить полюбовно "за приемлемую цену"....

Опубліковано

Для чого топіки з надзвичайними новинами? Новини вони і на борді новини.

Вибач, якщо щось не так.

Опубліковано

Ну ось тобі новина.

я тут на днях взяв кредит і не хочу виплачувати.

а ще трохи краду то там то тут.

бачу, що треба і мені з журналістом якимось подружитися.

а ще краще в якомусь "гамноЗМІ" купити посвідчення, і лупити наліво і направо правду-матку про злих міліціонерів.

Опубліковано

а кардшаринг не крадіжка?

оце ти чесняга)))))

а якби в тебе з грядки крали огірки і на базарі продавали. тобі б це сподобалось?

Опубліковано

Та у нас тут всі "прям мафія"

http://youtu.be/okq-ZBQV564

До чого це відео я не розумію???

Факт - банк дав свої гроші людям, дав.

Люди не можуть виплачувати, факт?

Так чому банк не може забрати свої гроші, поясніть мені чому???

І кого довбе чуже горе?

В США наприклад, якщо людина не може виплачувати кредит за житло, людей просто з нього викидають, і дають ще певний час на погашення боргу, якщо люди не можуть погасити, все майно що в будинку і сам будинок іде з молотка - і нікого не буде "гребсти" що є діти, чи там втрата роботи і так далі.

Людина якщо взяла на себе певні зобов'язання то має їм слідкувати, так це жорстоко, але це реалії нашого життя.

Опубліковано

Факт - банк дав свої гроші людям, дав.

Люди не можуть виплачувати, факт?

Так чому банк не може забрати свої гроші, поясніть мені чому???

І кого довбе чуже горе?

если бы банк не менял правила игры (менять ставки по кредиту) "на ходу" было бы всё честно.... а так....

Опубліковано

ми бачимо те, що нам показують, і намагаємся теж вірити в те, що нам показують...

як правило в договорах все чітко описано тільки рідко хто вчитується кожну букву та слово, вірить тій дівчині яка мило посміхається та тицяє де підписати треба...

Опубліковано

ми бачимо те, що нам показують, і намагаємся теж вірити в те, що нам показують...

як правило в договорах все чітко описано тільки рідко хто вчитується кожну букву та слово, вірить тій дівчині яка мило посміхається та тицяє де підписати треба...

как говорил наш бывший юрист "Сліпі в карти не грають"

p.s. тогда почему девачку не садят за "шахрайство" ?

Опубліковано

Всю тему не перечитував, але можу сказати одне. Як писав Айн Ренд в книзі Атла́нт розпра́вив пле́чі (англ.Atlas Shrugged), керувати (маніпулювати) законослухняними громадянами важко, а порушниками закону легко, бо вони відчувають над собою меч. А зробити з людей злочинців просто - підправити закон.

А ситуація у нашій країні така, що можна добратись до кожного, особливо відділу по кіберзлочинності, чи можливо у нас усі на Борді користуються виключно програмним забезпеченням, за яке сплачені усі ліцензійні платежі :_07: . Так, що чекайте гостей, які прийдуть до Вас, заламають руки, і скажуть, що ви обікрали корпорації Майкрософт, Еббі, Едоб на енну суму бабла))))

От тоді будете розказувати про "методи оперативної роботи" і ми Вас уважно послухаємо.

А ще є суб'єкти авторського права... музика... фільми... серіали.... Чи можливо вони створюють контент в пориві творчої ейфорії та не збирають на цьому заробляти)))) Так, що у кожного лице в пушку........

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...