Перейти до змісту

22 вересня | МЕГА ПОДІЯ | СКРЯБІН & ДЗІДЗЬО

An  Matskevich

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 75
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Двігатєль прогреса - реклама) і трохи таланту. А Дзідзьо і Скрябін - то круті чуваки! от тільки закордонних яких Ви поважаєте тамтешні люди зробили популярними, а Ви тільки музику спочатку слухали, а вже потім почали слова перекладати, якщо почали, дехто залишається на рівні музики).

Доречі хто чув як Дзідзьо співає без тої бороди???))) от тільки такий формат, серйозний професійний і до того український не всі сприймають((( нажаль.

Опубліковано

Шоб часом через лєт 10 Скрябін не співав на подпєвках в "такого дрантя" ;)

можна подумати у того дрантя репертуар бiльш смисловiшим стане вiд цього. Та й щирi сумнiви маю, що через десять рокiв взагалi хтось про те дзiдзьо згадае

Доречі хто чув як Дзідзьо співає без тої бороди???))) от тільки такий формат, серйозний професійний і до того український не всі сприймають((( нажаль.

так Данилко теж кажуть у життi нормальна людина, але це ж не мiшае йому носити полу**дарастичний образ й паплюжити цим, загалом то й нормальнi пiснi

Опубліковано
я чув по весіллях як співає, дуже якісно

Опубліковано

Таке питання: Покажіть радісні нормальні пісні, які можна слухати? радіти життю і проводити гарно час при цьому.

Для прикладу в Дзідзьо є хоч проблиски таких пісень. Він настрій людям дарує і позитив!

Опубліковано

Рекомендую Ширака страна мая радная чи А ми мантажнікі висотнікі. Сповнюють позитивом

Ну, на крайняк Іспанія групи Скрябін. Особливо приспів

Опубліковано

Таке питання: Покажіть радісні нормальні пісні, які можна слухати? радіти життю і проводити гарно час при цьому.

Для прикладу в Дзідзьо є хоч проблиски таких пісень. Він настрій людям дарує і позитив!

да *немеряно* он на швидку руку :)

Опубліковано

Дзідзьо то не реінкарнація Левка Дурка у 21 ст.? Теж зі Львова, теж на пазітівє, такий ж, по доброму, дебільний.

Опубліковано

Покажіть радісні нормальні пісні, які можна слухати? радіти життю і проводити гарно час при цьому.

Скарбниця чудових пісень настільки велика що і за життя її не переслухаєш.

Признайтесь, ви просто пожартували ?

У мене 8 годин робочого часу грає назвичайно різна музика і я повірте радію життю і хочу ще довго-довго жити.

Послухайте - це ж чудо

Опубліковано

останнім часом люблю українські гурти: ТіК, Мад Хедс, Еней та подібні. Там позитиву вище даху... імхо

Опубліковано

Скрябін в ранній творчості також любив прикалуватися, тепер он подорослішав. Слізних пісень співає. Правильних.

Хоча часом його таки пробиває на "Натаху"! :lol:

Опубліковано

не фанат скрябіна, але бачив його вживу на Заході-2013. Він кльовий, публіку заводив нипадєцкі. Після Кузьми на Бумбоксі народ розходився. Кузьма сам по собі дуже харизматична особистість, прикаліст і загалом дорослий освічений дядько. А це дозволяє зробити гарне шоу з його виступів.

До речі, Натаха була "на біс" :-) Звучало дуже навіть драйвово.

Опубліковано

останнім часом люблю українські гурти: ТіК, Мад Хедс, Еней та подібні. Там позитиву вище даху... імхо

Доречі, наш проект Lutsk Life організовує весною концерт Енея, Фліта, Флайзззи та Мед Хедс.

Опубліковано

Недавно відкрив для себе групу Рокаш (Rock-H). Мені здається шо і там без Скрябіна не обійшлось.

Опубліковано

Доречі, наш проект Lutsk Life організовує весною концерт Енея, Фліта, Флайзззи та Мед Хедс.

фліти не торт.. сторого фліта образка 2007 року вже не буде + були в цьому році в луцьку

флайза - буду через повагу до тіми. але в луцьку у цьому році теж були.

мед хенс - були у луцьку

навіщо возити те що вже чули, ще й безкоштовно?

даєш свіжого м*яска))

Осіннє сімейство - часто люди розбавляють свої музикальні смаки попсою типу дідзьо.. ето норма)

Опубліковано

фліти не торт.. сторого фліта образка 2007 року вже не буде + були в цьому році в луцьку

флайза - буду через повагу до тіми. але в луцьку у цьому році теж були.

мед хенс - були у луцьку

навіщо возити те що вже чули, ще й безкоштовно?

даєш свіжого м*яска))

Осіннє сімейство - часто люди розбавляють свої музикальні смаки попсою типу дідзьо.. ето норма)

Ну по перше - на рахунок Фліта - останній альбом в ний бомбезний. і на концерт до них прийшло мало людей.

по-друге,організовувати в Луцьку щось без свого рідного гурту, це тупість, + Тіма є хорошим другом проекту, і допомагає нам.

по-трете, Мед Хедс - а чому б і ні? Чи Ви хочете, якусть попсу?

ао-четверте - Еней - хіба не свіже м'ясо для Луцька?????

Опубліковано

Недавно відкрив для себе групу Рокаш (Rock-H). Мені здається шо і там без Скрябіна не обійшлось.

А яким боком він там?

Опубліковано

цікаві у вас погляди про канц у луцьку без луцького гурта, трохі цейво, банальними стереотипами запахло.

хоча, гараж друм шоу дайош!

Опубліковано

цікаві у вас погляди про канц у луцьку без луцького гурта, трохі цейво, банальними стереотипами запахло.

хоча, гараж друм шоу дайош!

Флайззза є хорошим гуртом. Чи не так? Але останнім часом, у нас в Україні пішла тенденція, що попса - це круто, а інші - це просто брак. Та й так, як ми операємось на власні тільки кошти - то і приходиться виходити з того, які гурти виконують якісну українську музику і готові виступити або безкоштовно, або тільки за оплату дороги і прожиття. Якщо чесно, на мою думку на такий концерт можна сходити... + ціна буде адекватною і не високою, як за подібні концерти, десь в районі 50 - 80 гривень, але ближще до весни будемо бачити, як складуться обставинни, бо без великого "папіньки" в Луцьку таким заходам перешкоджують.... але гурти вже згідні виступити.

Ось такі справи.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...