Перейти до змісту

Кріплення для велосипеда

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Розшукуються цікаві та практичні ідеї

Є вільна стіна у квартирі, яку хочеться зробити велосипедною))

Запропонуйте як повісити велосипед)

Опубліковано

f446b5d39a.jpg

Цей варіант кращий, якщо в кімнаті є вільний кут і не хочеться займати всю стіну вдовжину. Варіант Джека кращий для не широкої але довгої кімнати.

Опубліковано

lilechka, если есть возможность продырявить потолок, то вот такой вариант очень даже практичный – опробовано в гараже :

post-32-0-71706400-1377636331_thumb.jpg

заводской вариант стоит в пределах $30-40, самодельный обойдётся в цену нескольких роликов, крюков и стального троса в оболочке.

если же крепление сугубо на стену, то лучше варианта предложенного vitali не бывает, imho. да ты и сама видела, как у меня шоссер на стенке висит – не за колесо, как обычно вешают, а за седло и руль упирается в стену. так и стена не пачкается, и цепь можно смазать не снимая байка, колёса подкачать, даже какой-то ремонт мелкий сделать. цена решения - 60 гривен в Велозоне (кое-где вообще 46).

ps. хорошего снимка не нашёл к сожалению, но здесь можно вполне рассмотреть крюк на котором держится мой шоссейник :

post-32-0-88558000-1377636948_thumb.jpg

pps. верх эволюции этих крючков – BBB ParkingHook. он ещё и складной, места не занимает вообще! цена тоже вменяемая

post-32-0-53942600-1377637440_thumb.jpg

ppps. не забудь повесить Романа )))

Опубліковано

Я на крюки вішаю за переднє або заднє колесо... 5 велів займають місця по ширині десь до 2,5 метрів..)

Зазвичай таки 4.. бо 1 завжди юзається і стоїть собі тихенько в коридорі.))

Опубліковано

З.І. Помітив... що краще вішати за заднє колесо.. тоді масло.. у вилці.. якщо вел довго не юзати, не буде по чуть просочуваись через башинги.

Опубліковано

З.І. Помітив... що краще вішати за заднє колесо.. тоді масло.. у вилці.. якщо вел довго не юзати, не буде по чуть просочуваись через башинги.

вот как раз, если вешать за седло, то вилка будет штоком вверх, соответственно масло останется в вилке. попробуй :smile3:

Опубліковано

Такс... Дякую за ідеї!

Найоптимальше у моєму випадку буде горизонтальне кріплення вєла, тобто варіанти та vitali. Допоможіть з пошуком таких кріплень (щоб було з чого вибрати найкраще)

Опубліковано

Ось ссилка на показане на відео зверху горизонтальне кріплення + декілька вертикальних. Я собі купив пару горизонтальних. На днях уже повішу на стіну

Опубліковано

крепление на педаль – это круто! снизу места не занимает, практически весь байк оказывается под потолком. нужно разве что стену снизу защитить чтоб не пачкалась

Опубліковано

мені теж такий варіант сподобався найбільше, можна навіть у вузькому коридорі повісити. І навіть два вєла "ялинкою" не будуть багато місця займати

• Адміністратори
Опубліковано

Я купив нв ВЗ.

Єдине що потрібно, це взяти довші і надійніші дюбеля.

Ну і попасти в кірпіч. :)

Доречі, коли байк знімаєш, кріплення прибирається. Підіймаєш та притуляєш до стіни, і тоді воно ніяк не мішає.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...