Перейти до змісту

Платна рибалка

RomaL

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Був вчора в Боголюбах на тому що далі за лікарнею. Кльов кльовий, карась різний, трапляється такий грам на 300-400. Зловити можна багато. Клює на все, але я ловив на перловку. Я то думав там безплатно, але прийшов чувак, каже, давай бабло. Я, зсилаючись на Водний кодекс Україна, сказав що маю право ловити рибу, якою ставок не зариблювався, і взагалі я не знаю, чи став орендований і попросив пояснити, за що саме я повинен платити. Чувак каже, за рибалку. Коротше, так ми трохи покричали один на одного, полякав мене охоронною фіірмою, мафією і т.д. Я сказав, хай з охороною визиває зразу і мєнтов, і вони хай пред'являють мені якісь обвинувачення. Посидів ще після того години три, так ніхто і не приїхав.

Цікавить взагалі схема: на основі чого я повинен платити за рибалку на орендованому ставку; які документи, з якими я можу ознайомитись на місці рибалки, підтверджують те, що став орендований і що я повинен платити за вилов риби. А то в нас це все дуже просто: приходить чувак, якого ти вперше бачиш, і ти йому даєш гроші. А хто він і на основі чого іх отримує, неясно.

Опубліковано

Про те, що за риболовлю на конкретній водоймі може бути стягнута плата орендарем, повинне бути винесене мотивоване рішення міської (селищної, сільської) ради. При цьому, відповідний пункт повинен бути прописаний в договорі оренди, із зазначенням на які конкретні цілі повинні йти кошти........ Якось так...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...