Перейти до змісту

На скільки шкідливий Wi-Fi для здоров`я людей ?

snesterchuk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Щоденно зростає кількість дуже зручних мереж Wi-Fi, шкідливість якого ще достатньо не досліджено, а наші люди навіть в дома там де відпочивають вмикають постійне віпромінювання себе і оточуючих !

Ви рахуєте що це є правильно ?

Розумію коли на роботі, в кафе, готелі, ресторані, аеропорту, і т.д. де існує необхідність в черговій інєкції інтернету нашому компютеризованому суспільству, але дома в спальній встановлювати прилади опромінення це вже занадто ...!!!!

Данські школярі довели шкоду від випромінювання Wi-Fi

http://www.day.kiev.ua/uk/news/270813-danski-shkolyari-doveli-shkodu-vid-viprominyuvannya-wi-fi

• Відповідей 55
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

:0162:

ужос!

а скільки кругом радіохвиль! а вишок мобільного зв’язку! а сигналів з супутника!

Галактико апаснастє!

Опубліковано

Ви рахуєте що це є правильно ?

рахую що да, поки британські вчені не довели протилежне :_07:

А що ви хотіли від стрімкого технічного прогресу ? Чи може ви хочете сидіти в печері біля костра і малювати наскельні малюнки?

Опубліковано
Данські школярі довели шкоду від випромінювання Wi-Fi

А я то думаю что у меня с недавних пор начала чешуя осыпаться и крылья ломит что спасу нет.

Опубліковано

вай-фай дуже шкідливий.

Коли його не було - колеги ходили в туалет швиденько.

А тепер зі смартами там по 10 хвилин застрягають а то й довше.

висновок - вай-фай погано впливає на травлення

Опубліковано

ТС для справки мікрохвильова піч в 20 разів більше випромінює хвиль ніж вай-фай

а загальному не страдайте хєрньою, якби все було так погано то до масового виробництва ніхто не допустив би вай-фай і всі подібні пристрої

Опубліковано

Думаю ті хто пережив Чорнобиль, вайфаю не боїться... Але впливає на відносини між сусідами, особливо безпарольний може спортити відносини суттєво... А якщо дефолтний пароль на рутері, можна побачити, що таких як я "кровосісів" немало. Тут саме головне правильно визначити мак власника, а інших в блек ліст))) Да вайфай це зло...)))

Опубліковано

а загальному не страдайте хєрньою, якби все було так погано то до масового виробництва ніхто не допустив би вай-фай і всі подібні пристрої

Не страдаю, просто я рахую що потрібно щоб була міра, а наші люди її не мають ... в будь чому, тому числі і новітніх технологій. Я ж писав що це класно там де воно необхідно, а не дома в кожній квартирі, кімнаті ...

Опубліковано

Не страдаю, просто я рахую що потрібно щоб була міра, а наші люди її не мають ... в будь чому, тому числі і новітніх технологій. Я ж писав що це класно там де воно необхідно, а не дома в кожній квартирі, кімнаті ...

Нарахунок міри, НАРОД не виставляйте потужність рутера на максимум, цим ви тільки погіршите з"вязок і собі і сусіду! Мат часть розказувати не буду.

Опубліковано

Я а роутер на ніч виключаю :0162:

А я оставляю его работать как фумигатор, пока работает интернет комары высылают мои фото в инстаграм и чатятся-на кусать у них времени не остается.

Опубліковано

Нарахунок міри, НАРОД не виставляйте потужність рутера на максимум, цим ви тільки погіршите з"вязок і собі і сусіду! Мат часть розказувати не буду.

Де ту потужність виставляти можна?

п.с. Радіо-няні працюють на тій же частоті, що і більшість роутерів - 2,4ггц. Думаю для дітей був вибраний безпечний діапазон, тому вайфай також безпечний, але останнім часом роутер вимикаю на ніч.

Опубліковано

З вікі:

Випромінювання від Wi-Fi пристроїв у момент передачі даних на два порядки (у 100 разів) менше, ніж біля стільникового телефону.
Опубліковано

Де ту потужність виставляти можна?

п.с. Радіо-няні працюють на тій же частоті, що і більшість роутерів - 2,4ггц. Думаю для дітей був вибраний безпечний діапазон, тому вайфай також безпечний, але останнім часом роутер вимикаю на ніч.

По принципу:

192.168.0/1.1

admin-admin

wireless (безпроводная сеть)

Мощность сигнала.

Погратися треба з ним і виставити так щоб ловило в найвіддаленішій точці в якій треба інтернет, а не далі.

Опубліковано

А взагалі то про інформаційну безпеку, а особливо безпеку wi-fi міг би багато розповісти :) ...

Недавно був в шоці від того як один форумчанин - адміністратор назвав захист інформації справою яка не стосується сисадмінів. А потім люди дивуються що по їхніх мережах "вітер" ганяє вдоль і в поперек ...

Опубліковано

інформаційну безпеку в Україні майбуть поки що не всі визнали ...;), а тількі ті кого вже зламали ...

як правило для сисадміна головна проблема працездатність, оперативне відновлення після збоїв роботи (безперевність бізнесу), а інформаційна безпека відходить вже на задній план, що і створює необмежене поле діяльності для "цікавих" ;)

Опубліковано
Недавно був в шоці від того як один форумчанин - адміністратор назвав захист інформації справою яка не стосується сисадмінів.
Взагалі то не стосується ;)

Для цього є відділи внутрішньої безпеки які можуть напряму співпрацювати з ІТ чи окремо мати свого аудитора у відділі ІТ.

І велика помилка на системних адміністраторів навішувати ще функцію і відповідальність за інформаційну безпеку.

За поточною роботою адміна (в нас ще люблять їх нагрузити всякою поточкою типу пошуків клавіші Any key у користувача) можна впустити дірку у безпеці.

Опубліковано

саме велике зло... в Луцьку це теле- радіопередавачі в центрі на 15" -поверхівці...

... може вже перенесли .... ?!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...