Перейти до змісту

Допоможіть з вибором авто

arimantaras

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня шановні форумчани, ніяк не можу оприділитись з автомобілем, можливо Ви допоможете, основних критеріїв принципі не багато, головне щоб був економічний більш-менш, і щось не дуже старе. бюджет приблизно 6-7 тис. у.о. Цікавить ваша думка, і що взагалі на такі гроші найкраще взяти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь

ну так нормально написано 6-7к баксюков, не написано седан "черевик" или универсал, какие марки в приоретете, машина должна быть очень старая или 5-10 лет хз

п.с. по теме 124 мерс дизеляка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну по перше, писав, машина не стара, тобто 5-10 років як ви і написали, по друге, тип кузова особлитвого значення не має.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рено кенгу, або Фіат Добло (1,9 л).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю що за такі гроші з такого року буде тільки корч, доходяга або з документами щось не те. І чому ви всі так за той рік чіпляєтесь? ( Я краще візьму щось старіше і нормальне ніж "шонібуть" але новіше")

Перевагу віддаю універсалу або щось типу KANGOO (на крайняк) + двигун TDI

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО, Ланос або Логан+ГБО. Дешево і сердито на наші дороги. Можна глянути в сторону авео. До того ж будуть свіжих років.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Kangoo, 2005-2006 рік, з кондиціонером за 7000 можна купити.

Двигун 1.5, беріть або 70ку, або 80ку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго дня шановні форумчани, ніяк не можу оприділитись з автомобілем, можливо Ви допоможете, основних критеріїв принципі не багато, головне щоб був економічний більш-менш, і щось не дуже старе. бюджет приблизно 6-7 тис. у.о. Цікавить ваша думка, і що взагалі на такі гроші найкраще взяти?

Пригадую себе 2,5 роки тому. Був в аналогічній ситуації, в тому числі фінансовій. Дивився і на "черевики", і на стареньких "німців" і на нові Лади. В "Черевика" переваги дві: можна возити щось більш габаритне та економний дизельний двигун за невеликі гроші. Тільки от, якщо ваша трудова діяльність не зв'язана з вантажем, то "авось пригодиться" - не самий розумний аргумент, як на мене. Та і економія може вилізти боком: дизель не дешевий в обслуговуванні, м'яко кажучи. А мінусів бачу явно більше: безпека (в перероблених "черевиках" возити позаду сім'ю... без коментарів), комфорт (він відсутній, авто створене з прицілом на вантаж, а не на вас), водійські відчуття - на дорозі не завантажений скаче як козлик. Старі "німці" - це цікаво, але тільки для любителів регулярного "сексу". Лада... жига вона і в єгипті жига. В мене патологічна відраза до російського автопрому. Хоча, визнаю: з практичної точки зору не самий гірший варіант. В результаті купив Ланос, про що ні разу не пожалкував.

Продаю своє авто. Lanos, поляк, жовтень 2005 року. Пробіг - 110 тис. км. Реальний, є севісна книжка. Декілька днів тому тільки замінив масло, гальмівну рідину. Передні стійки, задні амортизатори замінені місяць тому. Ще купу всього по підвісці робив в четвертому місяці (є акт виконаних робіт). На сервіс їзджу не коли "горить", а регулярно і своєчасно. Машина доглянута. Є комплект якісної зимової гуми в гарному стані. Ціна на віддачу - $5600. В четвер на ринку перекупи 5к давали зі старту. Дякую їм за підтвердження адекватності виставленої мною ціни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я собі теж вибирав за таку суму.

Зупинився на Opel Omega B

За 7 тисяч можна знайти 1998 року, якщо звісно вас це не лякає

В мене 96 рік.

За ці гроші в комплектації є все що можна побажати

Кондиціонер роздільний

шкіряний салон з підігрівом і електро регулюванням

Круїз контроль

Ксенон

електро дзеркала зпідігрівом

Запчастин багато на всіх шротах

post-6377-0-77919300-1377586438_thumb.jp

post-6377-0-69316800-1377586454_thumb.jp

post-6377-0-70147500-1377586475_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ланоса точно не хочу, от не подобається він мені і все, на рахунок Омеги, не поганий, але не думаю що він буде сильно економічни автомобілем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їздити де планується? Чисто по місту,чи в подорожі теж?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ланоса точно не хочу, от не подобається він мені і все, на рахунок Омеги, не поганий, але не думаю що він буде сильно економічни автомобілем.

велика ймовірність, що омеги, ауді - "конструктори".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Омегу можна взяти на газу, а можна взагалі дизельну, як на мене - самий кращий варіант...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

п.с. по теме 124 мерс дизеляка

На хороший дизельний W124 малувато 6-7 кілобаксів (((

Opel Omega B за такі гроші лише дорестайл виходить. Машина хороша, комфортна, порівняно недорога, але якщо плануєте їздити переважно по місту, то краще щось менше. Мені після 190-го Мерсіка (W201) Omega комфортніша, сучасніша, але в місті нема коли сповна насолодитися всіма перевагами, а от більші габарити й гірша маневреність відчуваються постійно. Та й витрати, як пального, так і на утримання більш суттєві. Цей автомобіль краще підходить для далеких подорожей.

Якщо хочеться свіжіше авто, тоді слід дивитися на "черевички". Citroen Berlingo чи Peugeot Partner можна взяти десь 2006 року, але слід зважати на недоліки переобладнаного в порівнянні з пасажирським. Хоча багато що залежить від цілей покупки машини і подальшого її використання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купи велосипед і не парся із вибором авто)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як варіант можеш глянути skoda fabia. В бюджет за авто 2008 року якраз вкладаєшся. Просте і недороге в експлуатації авто. Тільки про двигуни потрібно уточнити, кажуть що в 1.2 ресурс дуже малий (так що краще дивись хоча б на 1.4). А ще краще Octavia Tour 1.9 TDI але в бюджет не влазиш. Моє імхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я собі теж вибирав за таку суму.

Зупинився на Opel Omega B

За 7 тисяч можна знайти 1998 року, якщо звісно вас це не лякає

В мене 96 рік.

За ці гроші в комплектації є все що можна побажати

Кондиціонер роздільний

шкіряний салон з підігрівом і електро регулюванням

Круїз контроль

Ксенон

електро дзеркала зпідігрівом

Запчастин багато на всіх шротах

Ну він і ковтає літрів 14 (бензин) .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як варіант можеш глянути skoda fabia. В бюджет за авто 2008 року якраз вкладаєшся.

Fabia 2008-го року за $5-6k? Ви серйозно? Де? Візьму дві!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://auto.ria.ua/auto_opel_omega_11774994.html

50 грн./100км. Машина бомба!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна взяти Chevrolet Aveo до 2005 в кузові Т200 з повним комплектом, або можливо знайдеш за такі гроші в новішому кузові Т250 з 2006 року, бажано з ГБО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://auto.ria.ua/a...a_11774994.html 50 грн./100км. Машина бомба!

Опель в 18-річному віці - бомба? В якому значенні слова?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MaestroA, на чому їздив/їздиш? Поділися з ТС враженнями від своїх автівок, допоможи у виборі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MaestroA, на чому їздив/їздиш? Поділися з ТС враженнями від своїх автівок, допоможи у виборі.

Зробив це в пості №8.

В кожного свої приорітети в автівках. Був студентом, фанатів від тюнінгу і "крутих" тачок. З часом в приорітет стали безпека і надійність. Як кажуть: сів і поїхав. Треба 200 км, чи 2000. В батька в свій час було три Опеля. У 18 років там тільки по кузову живого місця вдень з вогнем не знайдеш, образно кажучи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як на рахунок чогось такого?

Також непоганий варіант почитати інші форуми, а також, ввівши свій бюджет, погортати сторінки Autoria чи Avtobazar.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...