Перейти до змісту

Закономерность 6666

Lembas

Рекомендовані повідомлення

МИстерФикс, я не дивлюся і не слухаю проповідників, які окрім Бога "гроші" не знають інших. І не служать тим, кому мали б.

2)

,па русскі штокать і какать не розумію.

Оце точно катить на міжнаціональну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 104
  • Створено
  • Остання відповідь

МИстерФикс, я не дивлюся і не слухаю проповідників, які окрім Бога "гроші" не знають інших. І не служать тим, кому мали б.

2)

Не вірите в Бога,тоді ви атеїст.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не вірите в Бога,тоді ви Сатаніст.

Чудовий аргумент! Дитинко, тобі в школу пора. Мам знає, що ти сів за комп'ютер?

Якщо я не вірю в Бога - то це нічого не значить. Я, швидше, буду атеїст. (Інет не тільки для танчиків придумали, гуглимо значення слова).

Далі, Сатаніст - це той хто вірить, от тільки Бог трошечки відрізняється від того, якого Ви звикли бачити.

І явже сказав. Я пастафаріанин.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки тут упоротих, ви уж вибачте.

Упороті ті яким навязали,що землі мільйони років,людина пішла від мавпи і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

, Ви не відповіли на моє запитання.

Я запитав, якщо вірите в Бога, то чому не вірите в рожевих єдинорогів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не вірите в Бога,тоді ви Сатаніст.

Чудовий аргумент! Дитинко, тобі в школу пора. Мам знає, що ти сів за комп'ютер?

Якщо я не вірю в Бога - то це нічого не значить. Я, швидше, буду атеїст. (Інет не тільки для танчиків придумали, гуглимо значення слова).

Далі, Сатаніст - це той хто вірить, от тільки Бог трошечки відрізняється від того, якого Ви звикли бачити.

І явже сказав. Я пастафаріанин.

Атеїзм це частина Сатанизму,ви вірите в Сатану оскільки в Бога не вірите.Третього не дано і неможе бути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Упороті ті яким навязали,що землі мільйони років,людина пішла від мавпи і т.д.

Ще один чудовий доказ. А то нічого, що католицька церква уже цей факт признала, як такий, що має право на існування.

ПГМ прогресуючий. Мені тебе шкода.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

, Ви не відповіли на моє запитання.

Я запитав, якщо вірите в Бога, то чому не вірите в рожевих єдинорогів?

Вірю в Бога тому що він дав мені життя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Атеїзм це частина Сатанизму,ви вірите в Сатану оскільки в Бога не вірите.Третього не дано і неможе бути.

фенйспалм

199453_m.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Локшина у чистому вигляді. Знімаємо з вух, не забуваємо варити та поклоняємось.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не забуваємо варити та поклоняємось.

РАмінь.

пєчалька. Знову питання без відповіді.

То чому не вірите в єдинорогів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Локшина у чистому вигляді. Знімаємо з вух, не забуваємо варити та поклоняємось.)

Я незнаю Міро що тебе там вчили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Італію пора, до макаронників.

Папа навчить, папа добрий.)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мистерфикс для меня как для человека здравомыслящего, религиозные люди стоят на ровных с фанатами Эквестерии и розовых пони и мне одинаково плевать на чувства как верующих так и понифагов.Я не признаю существования бога и каких либо чувств у людей думающих что они в него верят-вера в бога это психологическое отклонение и на Шпионе мы это ярко видим. А если таких чувств нет, то и оскорблять нечего. Давайте не будем опускаться до Российского закона о оскорблении чувств верующих.

Кто то прогулял уроки биологии на которых рассказывали о пестиках и тычинках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

,

На Бога надєйся, а сам нє плошай ?

Вирішив заступитись за Всевишнього? Правильно - що ж він сам бідний може...

А ще атеїстів можна підсмажувати - добра в світі стане звичайно трішки менше, але ж зате яка втіха Богу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мистерфикс для меня как для человека здравомыслящего, религиозные люди стоят на ровных с фанатами Эквестерии и розовых пони и мне одинаково плевать на чувства как верующих так и понифагов.Я не признаю существования бога и каких либо чувств у людей думающих что они в него верят-вера в бога это психологическое отклонение и на Шпионе мы это ярко видим. А если таких чувств нет, то и оскорблять нечего. Давайте не будем опускаться до Российского закона о оскорблении чувств верующих.

Якщо тобі наплювати то хоч подумай про себе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в когось батхёрт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене складається враження, що або троль. Або ПГМ в явному прояві.. страшно.

він штунда. йому, що пастор на "собранії" чеше, те він тут і переповідає. забий...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

він штунда. йому, що пастор на "собранії" чеше, те він тут і переповідає. забий...

Ти подумав що сказав???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Передбачаю черговий срач ака "А ты веришь?", а то старенька тема затихла, а тут нова і ще й така гаряча, виявляється планеті нашій 6 кілороків всього, а я й не знав, побіг за поп-корном :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здається, ви трошки не дочитали моє повідомлення і не відреагували(або не хотіли реагувати) на даний текст.

Далі, ми повертаємось в 23 пост теми, де бачимо слідуюче:

Читай краще Біблію і вивчай її,а не про Динозаврів тут травиш.За часів Ноя динозаври були,близько 4400-4500 років тому.

Вот пруф

jesussauris.png

Шах и мат атеисты.

Далі в 32-му пості спостерігаєм наступне:

Богів не варять)))

Ага - вони одразу в готовому вигляді :)

Наш уже 2000 лет без перестанку варится и все еще сырой, а выбросить жалко.

Далі

І на остаток

Ми бачимо, як в даних повідомленнях цієї теми йдуть прямі "умисні дії, спрямовані на розпалювання релігійної ворожнечі та ненависті, образа почуттів громадян у зв'язку з їхніми релігійними переконаннями", де ви не проявляєте ніякої ініціативи для попереджень згідно закону України. І надалі ваша реакція не спостерігається.

Не знаходите?

Ні, не підходить. Можливо вам, на цьому зациклившись, здалось подібне. Але ніхто крім вас не виразив щодо цього дане припущення.

Я також не дуже радий слухати проповідника, який в житті не пильнує виконувати те, про що говорить. Але від того слова, які ним сказані, не перестають бути правдою.

І не служать тим, кому мали б.

Не до кінця розібрався в ваших словах - яким "тим" мають служити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Передбачаю черговий срач ака "А ты веришь?", а то старенька тема затихла, а тут нова і ще й така гаряча, виявляється планеті нашій 6 кілороків всього, а я й не знав, побіг за поп-корном :)

Фагот а твоя думка яка???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мистерфикс для меня как для человека здравомыслящего, религиозные люди стоят на ровных с фанатами Эквестерии и розовых пони и мне одинаково плевать на чувства как верующих так и понифагов.Я не признаю существования бога илибо чувств у людей ду каких мающих что они в него верят-вера в бога это психологическое отклонение и на Шпионе мы это ярко видим. А если таких чувств нет, то и оскорблять нечего. Давайте не будем опускаться до Российского закона о оскорблении чувств верующих.

Ви закликаєте до того, щоб ми "не опускались" до закону Росії.

А для кого тоді Ст. 161 ККУ кримінального кодексу України, скажіть?

Ви закликаєте до того, щоб ми "не опускались" до закону Росії. Виходить і Україна, по вашим словам, опущена в цьому плані?

В нас є закони на дану тематику.

http://kodeksy.com.ua/kriminal_nij_kodeks_ukraini/statja-161.htm

Виходить, ви нехтуєте нашим законом, будучи громадянином країни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо це маячня тоді ти мавпа Дарвінська.Вибач якщо образив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажіть, а в пастора, про якого ви говорите, свербить, що він чеше? Виражайтесь нормально, будь ласка.

Пастор тоді від кого переповідає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...