Перейти до змісту

Нафіга тонувати стопи?

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

1374701554_fungif_02.gif

тюнінгуйте правильно машини

1374775773_34.gif

щоб не було

1374775795_30.gif
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 99
  • Створено
  • Остання відповідь

О,майн Год!!!! хто коми відмінив? Пост номер 51.

яж кажу тупий бордівський флуд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тюнінгуйте правильно машини

по темі - сьогодні бачив здається ніссан альмеру з тонованими передніми фарами. Ото взагалі :0162:

post-8795-0-11094500-1375649930_thumb.jp

post-8795-0-42915700-1375649959_thumb.jp

post-8795-0-11094500-1375649930_thumb.jp

post-8795-0-42915700-1375649959_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гм. а по темі, а чому ТС недогнав це шевроле і не почав доказувати те саме що він тут написав? слабо ілі тільки на форумі писати вмієм? ярик не в обіду алеж ти біля нього був так близько чому ти це йому в очі не сказавв?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о боже... вам розказувати як вночі на машині здавати назад?

почався тупий флуд бодри як завжди,

тобі не подобаєтся? піди йому це в очі скажи, і попробуй йому щось доказати, взнаєш про себе багато чого нового.

тобі потрібно бачити його стопи а не йому, такщо буть ти пильніший, бо як влетиш будеш сам виноватий ось така їхня логіка.

1) Мені, якщо Ваша ласка, розкажіть..Як на авто з тонованою задньою оптикою здавати вночі назад.

2) Стосовно "сам винуватий". Кілька років тому моєму знайомому заїхали в задню частину Гольфа2. В суді захист спирався якраз на "тонованість" стопів. Але вони (дійсно притемнені) стоять в оригінальних комплетаціях з потужнішими двигунами. Суддя особисто приходив до авто і перевіряв маркування (Hella) на стопах. Після чого присудив відшкодування збитків для мойого знайомого, додавши, що якби була "тоніровка" винним б був саме він. От так десь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гм. а по темі, а чому ТС недогнав це шевроле і не почав доказувати те саме що він тут написав? слабо ілі тільки на форумі писати вмієм? ярик не в обіду алеж ти біля нього був так близько чому ти це йому в очі не сказавв?

Тому що він на перехресті поїхав направо, а мені треба було їхати наліво.

Хоча навіть якби ми поїхали в одному напрямку - я б за ним спеціально не гнався. Хіба десь випадково перестрів би.

Цією темою мені окрім іншого, хотілося виявити, чи є на борді долбойоби, які теж страдають таким "тюнінхом"... пардон - "стайлінхом".

Виявляється, є :)

Ще питання будуть? Чи я маю тобі в очі щось сказати, щоб відбити бажання тупо дойобуватися зі своїм "слабо"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

слабо ілі тільки на форумі писати вмієм? ярик не в обіду алеж ти біля нього був так близько чому ти це йому в очі не сказавв?

І ще одне.

На відміну від тебе, писать таки вміємо. І коми ставити теж вміємо. андрійку, не в обіду, але ж ти пишеш так, як я писав після трьох місяців першого класу. Тому і не сподівайся, що твоє малограмотне формулювання примітивних і місцями асоціальних думок повинно стати модифікатором моєї поведінки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому що він на перехресті поїхав направо, а мені треба було їхати наліво.

Хоча навіть якби ми поїхали в одному напрямку - я б за ним спеціально не гнався. Хіба десь випадково перестрів би.

Цією темою мені окрім іншого, хотілося виявити, чи є на борді долбойоби, які теж страдають таким "тюнінхом"... пардон - "стайлінхом".

Виявляється, є :)

Ще питання будуть? Чи я маю тобі в очі щось сказати, щоб відбити бажання тупо дойобуватися зі своїм "слабо"?

до тебе ніхто не дойобувася, я спитав культурно, а ось ти почав дойобуватись до того як я пишу, тим кому потрібно той зрозуміє, а хто тільки дивится на знаки то щасливо.

для тебе люди які люблять тюнинг (стайлинг) долбойоби, для когось такі люди як які не люблять цого "долбойоби" в кожного свій смак і називати людей долбойобами вкрай не культурно.

п.с виправи помилкі в моїх словах будьласка, і постав коми;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... як я пишу, тим кому потрібно той зрозуміє, а хто тільки дивится на знаки то щасливо....

Відкрию тобі величезну таємницю: знаки пунктуації (коми в тому ж числі) придумали якраз для того, що той, хто читає твою писанину (тобто, з твоїх слів "кому потрібно") якраз і зміг зрозуміти того, хто писав.

... а помилок в тебе тьма. Був би ти моїм сином, жопа була б синя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

. Був би ти моїм сином, жопа була б синя.

був би ти моїм батьком тиб мною гордився повір мені) одного форума мало щоб визначити яка людина)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

одне другому не заважає :) (швидше навіть навпаки, друге є результатом першого)

Гордитись може й гордився б, але за таку граматику з орфографією жопа все-одно була б синя ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

одне другому не заважає :) (швидше навіть навпаки, друге є результатом першого)

Гордитись може й гордився б, але за таку граматику з орфографією жопа все-одно була б синя ;)

:_07: :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так-так - мені дуууже цікаво як та машині з такими фарами здавати вночі назад. А ще, якщо дощ піде і вікна не відчинити, чи на вулиці вже достатньо прохолодно.

Повір, в мене достатньо всякого добра на авто наліплено, і моє авто виділяється з потоку, але я все купував ОРИГИНАЛЬНЕ, і в першу чергу думав про те, чи все що я чипляю не буде комусь заважати. В мене є навіть ксенон в передніх фарах - але я встановив лінзи і омивач фар, і впевнений, що не засліплю нікого.

Тому я з тих, кому подобається стайлінг, але ще й з тих, кому не подобається перегиб у цьому ділі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ярик не в обіду алеж ти біля нього був так близько чому ти це йому в очі не сказавв?

до тебе ніхто не дойобувася, я спитав культурно

Коли питають культурно - то пишуть ім'я співрозмовника з ВЕЛИКОЇ літери. А ти не питав культурно, а малограмотно дойобувався і брав на "слабо".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так еще круче, ни стопов ни поворотов:

yCrb6.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так-так - мені дуууже цікаво як та машині з такими фарами здавати вночі назад. А ще, якщо дощ піде і вікна не відчинити, чи на вулиці вже достатньо прохолодно.

так само як на перших моделях жигуля де не передбачено з завона світло заднього ходу. Люди якось справляются.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене тонування задньої оптики річ потрібна. Але тільки для тих хто їздить тільки в ночі. І звичайно вони повинні бути правильно затоновані. Хороші стопи і повороти чітко видно навіть в самий ясний сонячний день. В ночі ж вони сліплять водіїв, які їдуть ззаду.

Тут є дві крайнощі.

1. Тонування задньої оптики так, що її не видно в день.

2. Ввімкнення задніх протитуманок в звичайну ніч з нормальною видимістю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ярик не в обіду алеж ти біля нього був так близько чому ти це йому в очі не сказавв?

до тебе ніхто не дойобувася, я спитав культурно

Коли питають культурно - то пишуть ім'я співрозмовника з ВЕЛИКОЇ літери. А ти не питав культурно, а малограмотно дойобувався і брав на "слабо".

ок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оце, карочє, тєма...!

В мене також ВАЗ. І були деякі елементи "стайлінга", (все від попереднього власника, а може ще й раныше..) типу гумові насадки із катафотами на дверях та багажнику - зняв нах.. Під ними лишень пилюка, та іржавіє метал! Фтопку.

Залишилися бидло-накладки на фарах (вночі їздимо мало, тому поки не заважають), але в планах зняти. Також є накладки на ручках дверей. Не заважають. Але в планах поставити людські ручки.

Є металевий спойлер на даху та "мухобойка" на капоті. Все решта вважаю не доцільним.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гм, за надмірне тонування скла - штрафують, а за повне тонування СИГНАЛЬНИХ, БЛЖАД, ГАБАРИТНИХ ВОГНІВ - ні.

"Немає логіки в діяннях алкоголіка.." <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оце, карочє, тєма...!

В мене також ВАЗ. І були деякі елементи "стайлінга", (все від попереднього власника, а може ще й раныше..) типу гумові насадки із катафотами на дверях та багажнику - зняв нах.. Під ними лишень пилюка, та іржавіє метал! Фтопку.

Залишилися бидло-накладки на фарах (вночі їздимо мало, тому поки не заважають), але в планах зняти. Також є накладки на ручках дверей. Не заважають. Але в планах поставити людські ручки.

Є металевий спойлер на дахута "мухобойка" на капоті. Все решта вважаю не доцільним.

мені точно такий же "тунінх" попався :) Теж відразу викинув накладки з фар (ну дибілом потрібно бути, щоб собі ж світло хєрити!), викинув накладки з-під ручок (завжди гнити починає під такими "прикрасами") і поставив нормальні ручки. "Спойлер" на дах, правда, я сам доставляв, бо це не для прикраси, а для чистоти заднього скла. Ну, а з "мухобойки" не бачу толку, не ставив...

Но за стопи, заклеєні тонуванням, вже не раз і ні одного матюжив.

---------------------

Як на мене тонування задньої оптики річ потрібна. ...

. Хороші стопи і повороти... В ночі ж вони сліплять водіїв, які їдуть ззаду.

ЩО ЩО ЩО?!?! :_09: За більш ніж 20 років за кермом в мене ні разу не виникло такої думки, що мене передній сліпить стопами чи поворотами! Стопи навпаки, і повинні бути яскравими, щоб відразу увагу привертали!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, а з "мухобойки" не бачу толку, не ставив...

Також читав, що толку не багато. Але є і нехай чепить. не буду чіпати.

Стосовно стопів - я б руки відбивав - чесно.

1) не дивиться воно. Зовсім. зайве.

2) не виконують тоді задні фонарі своїх функцій. Заклеїти чорним скотчем наглухо.

Єдиний момент, це коли автівка чорна, із такими стопами/габаритами. Але тоді потрібно подумати про тих, для кого ці стопи/габарити придумали, тобто про того, хто позаду їде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Єдиний момент, це коли автівка чорна, із такими стопами/габаритами. Але тоді потрібно подумати про тих, для кого ці стопи/габарити придумали, тобто про того, хто позаду їде.

Ти часом не матову інфініті мав на увазі?

post-16960-0-91360000-1375701800_thumb.j

post-16960-0-91360000-1375701800_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як правильно підмітив fedot, є заводськи тоновані задні фанарі або тюнінговані комплекти інших виробників. Вони просто мають димчастий плафон, і майже не впливають на видимість світла ламп у фарі. Такі фанарі гарно дивляться на чорних авто.

Оскільки в мене авто Aveo, я надам приклад таких фар з прозорим та димчатим ковпаком саме для такого авто, бо краще орієнтуюсь що і як:

Димчасті39204960_w640_h640_cid821100_pid14274465-467c7b02.jpg

прозорі

30018745448%20380.JPG

ось такі темні фанарі і дивляться гарно і виконують свої функції.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти часом не матову інфініті мав на увазі?

Ні. Мова про ВАЗ-и.

2973018s-960.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...