Перейти до змісту

Добрі Люди озовіться! Потрібна допомога для групи Diamant.

An  Matskevich

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт Всім. Терміново потрібно допомога групі Diamant - котра виступатиме на акустиці "Бандерштату 2013". Група не має де переночувати. Добрі люди, котрі живуть в районі центру і можуть виділити кімнату на ніч - озовіться.

Тел. - 0951843559 - Андрій.

G7XFdl0lyWQ.jpg

Опубліковано

А чому вони (чи організатори) не можуть зняти одну з тих квартир, що здаються подобово? Якщо учасників 4, як на постері, з кожного вийде менше 50 грн. (В середньому квартиру на добу можна виняйняти за 150 грн.). Якщо їдуть по запрошенню, то що це за організатори такі, які людей запрошують, а розселити (всього навсього на добу) - не можуть :_09:

Опубліковано

Круто виглядає. Пацани в расцвєтє сіл, а вирішити такого питання не можуть. Я б соромився. Млже їм ще в чомусь подсобіть?

Опубліковано

оффтоп - які ж це блін діаманти якщо грошей на ночліг немає. дивно якось.

ps. дивне прохання з конкретикою по місцю проживання - у центрі.

коли немає де ночувати - ночують де приймуть.

Опубліковано

Така мзда, як на мене, перший показник, що гурт нічого не вартий. Якщо ти собою щось являєш - платять тобі.

Опубліковано

Нагадаємо, що депутати Луцької міськради можуть виділити на фестиваль «Бандерштат» 50 тисяч гривень; таку ж суму готова виділити на проведення фестивалю і Волинська ОДА.

Взято з http://www.day.kiev....andershtat-2013

Опубліковано

Цікаво, чому хлопці, яких запросили на виступ повинні цим перейматись? Вони ж не вирішили просто так: " А ми хочемо виступити на Бандерштаті, їдемо. " Організатори їх запросили, значить вони і повинні надати нормальні умови. Чи вони так і вирішують, шукаючи добрих людей? ;)

Опубліковано

Бандерштат - рок фестиваль, на дворі літо, тож учасники нехай стануть трохи брутальнішими та переночують наприклад в наметі. Там можна ж іще після концерту біля вогнища під портвейнчик декілька пісень залабати, потусити.

Група тільки-тільки сформувалася, а уже райдер є, усі андерграундні музиканти починали з закритих квартирників та підвалів

Опубліковано

народ, може це всього-навсього фейк?!... а ми тут і пацанів, і організаторів макаємо...

Не факт, що ТС взагалі має якесь відношення до хлопців...

а по логіну і аватарці типу він - Вконтакте, в Фейсбуці і в Твітері

Опубліковано

На фото я б сказав, що то якісь торчкі, я б таких не взяв.

А по темі бандеру той спраді висловлюсь! Не люблю і не любив його, бо то все робиться для необразованих фанатичних малолєток, і людей обіжених на світ , я того року як почув те, що там співали , те ричання, тому й не дивно, що співакі не мають де переночувати, я п'яний вже і то краще співатиму.

Опубліковано

Напряжно у нас з добрими людями, а от з досвідченими "мєнєджерами культуритурізмашоубізнєса" все ок.он скільки порад надавали. Та й мистецтвознавців доста є:-)

Опубліковано

Помыслите с позитивной точки. Может есть фанаты этой группы, и кому то может выпасть шанс "попить с ними чай" ))

Опубліковано

Які ж ви черстві й безсердечні люди, хлопаки взагалі за їжу виступають, а продюсер їм казав що якщо попадуть по струнам на Бандерштаті то можливо паспорта їм віддасть.

Опубліковано

Які ж ви черстві й безсердечні люди, хлопаки взагалі за їжу виступають, а продюсер їм казав що якщо попадуть по струнам на Бандерштаті то можливо паспорта їм віддасть.

У них продюсер співака Василя? ))))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...