Перейти до змісту

Знайдено/загублено державний номерний знак

Daman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Загублено номер АС7559ВЕ в районі ГПЗ прошу повернути за винагороду. Знайдено номер АС4285ВВ тел. 0503788641 Юрій

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

орієнтовно 10% машин без передніх номерних знаків

завтра аншлаг в фірмах, що роблять дублікати

То може після цього хоть 5% поприкручують їх!

Опубліковано

Бачив як малиші збирали номера в районі 40-й маг. "Соломон"... З води дістали близько 5 номерів, я реально був в шоці :)

А перед тим поки рухався по набережній-ківерцівській, нарахував 7 автомобілів без переднього номера... ППц товаріщі, кріпіть номер надійніше і не зважайте на притензії ДАІ, аби можна було зняти, поф яким методом :)

Опубліковано

попавши в глибоку калюгу, вода вимиває номер з "защолки"і він просто вискакує. Так що шукати тре де найгибше пірнав.

Опубліковано

Так що шукати тре де найгибше пірнав.

ну да, номер важить як пудова гиря, лежить на дні і чекає тебе;)

Опубліковано

Так що шукати тре де найгибше пірнав.

ну да, номер важить як пудова гиря, лежить на дні і чекає тебе;)

товариш так само згубив номер, їхавши по-перед мене. Я побачив як він(номер)закрутило за машиною. За хв 5 вода втихомирилась і ми знайшли номер за 5 метрів. пишу бо знаю як буває, а під-йо не треба.ок?

Опубліковано

на Грушевського перехрестя Привокзальної знайдено 4 номера

3 Волинські 1 Києвський

Опубліковано

теж знайшов номер після зливи здається АС --81 АР чи АС 81--АР щось такого плану точно не памятаю якщо треба то гляну.

Опубліковано

А давайте об'єднаємо! :)

Загублено номер АС7559ВЕ в районі ГПЗ прошу повернути за винагороду. Знайдено номер АС4285ВВ тел. 0503788641 Юрій

на Грушевського перехрестя Привокзальної знайдено 4 номера

3 Волинські 1 Києвський

Нашли номер АС2775ВН

Знайдено державний номерний знак AC1074..

За контактами звертайтесь в приват

теж знайшов номер після зливи здається АС --81 АР чи АС 81--АР щось такого плану точно не памятаю якщо треба то гляну.

Опубліковано

Бачив сьогодні на Глушцю (точніше, на повороті з Ковельської на Глушець), справа, де кавуни продають, в клумбі стирчало два номерні знаки. Номери не пригадую... :(

Опубліковано

Бачив сьогодні на Глушцю (точніше, на повороті з Ковельської на Глушець), справа, де кавуни продають, в клумбі стирчало два номерні знаки. Номери не пригадую... :(

От бля шено подзвонив брат теж згубив номер АС 0013 ВР. Може хто знайшов наберіть 099-29О-81-2О

Ось тут шукають знаки: http://www.volynpost...vaie-foto-video

Опубліковано

Учора їздив після зливи і як водій помітив що дуже багато авто їздило без номерів напевно хвилі відкривають рамки чи що?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...