Перейти до змісту

проДам Eвро квартира

Dimit

Рекомендовані повідомлення

Квартира з ремонтом. 40-ий квартал біля аверса, поблизу 25 школа і садочок 200м. загальна площа 65м2, жила 45м2

099 632 84 53 Ольга

067 714 31 08 Ольга

75 000 уе торг

post-23279-0-97744700-1374555219_thumb.j

post-23279-0-30226100-1374555225_thumb.j

post-23279-0-54893300-1374555229_thumb.j

post-23279-0-19238600-1374555240_thumb.j

post-23279-0-58092800-1374555247_thumb.j

post-23279-0-47284800-1374555254_thumb.j

post-23279-0-34687400-1374555262_thumb.j

post-23279-0-02494500-1374555268_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dimit, поверх/поверховість?

Upd. Вже сам знайшов - 8/9/ц, так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2.3. В заголовку теми чітко вказуйте характер оголошення (куплю / продам /обміняю / віддам і т.п.).

ЗЫ от чого в нас люди такi недальновиднi, побачать десь фiгню й лiплять у себе, ото кухня зовсiм не вiдгороджена вiд кiмнати, нормальна господиня начне добротно куховарити й вся квартира нюхае пар й всi запахи, якi не втягнула витяжкаю. То на заходi нiхто не готовить а всi полуфабрикати жеруть в мiкрохвильовцi розiгрiтi, й iм така кухня актуальна, а украiньска господиня звикла куховарити. Вибачте за оффтоп

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені в цій квартирі незрозуміло де така велика ванна кімната там вмістилась?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Deemon, смішки смішками, а мені справді цікаво. Планування (не перепланування, а якраз початкове розміщення приміщень у квартирі!) явно не таке як у типових панельних 3-кімнатних...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это кирпич, во первых. На фото с балкона видно.

А во вторых, ничего особенного, по моему, - вместо большой ванны поставили маленькую угловую. Получился такой эфект. :)

А вот в соседней теме под ванную переделали маленькую смежную с ней комнату. В панельке. Вот, это круто, ващще...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это кирпич, во первых. На фото с балкона видно.

А во вторых, ничего особенного, по моему, - вместо большой ванны поставили маленькую угловую. Получился такой эфект. :)

А вот в соседней теме под ванную переделали маленькую смежную с ней комнату. В панельке. Вот, это круто, ващще...

По перше. Я й не стверджував що це панелька, а порівняв з трьошкою панельною.

По друге. Ванна кімната довжиною метри 2,5, може 3. Це багато, якщо порівняти з 1,8 в панельках.

По третє. За ту перероблену 4-хкімнатну хочуть 55. За цю - 75. Хазяїн - барін, канєшно. Але цього я теж не розумію :)

Дякую odna за коментар. :0011:

ТС, можна план квартири?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

75 к у.о. за що??

За мікроскопічну ванну з туалетом? за безглуздий і без смаку ремонт?? Балкон і той без ремонту.

Ужос.

Красна ціна цій недо-2-кімнатній (чи то одно-) штук 35, ну 40. Потолок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

75 к у.о. за що??

За мікроскопічну ванну з туалетом? за безглуздий і без смаку ремонт?? Балкон і той без ремонту.

Ужос.

Поддерживаю, цена удивительная...с учетом того, что предлагают, даже поразительная...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кілька місяців тому (а за останні півроку-рік, я не помітив будь-яких сплесків на ціни на нерухомість), мй знайомий продавав 2-кімнатну квартиру майже в центрі за 35.

Медкот продавав трьошку за 43.

А тут люди вгрохали кільканадцять тисяч у.о. в ремонт і сподіваються їх повернути??? Наївні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напевго ТС дууууже гроші потрібні :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@ ну ви не експерт в цьому питанні на 100%...

ех аби за 30 продали, в наш то час ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це з іронією чи без?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це з іронією чи без?

ну да :_02: , сапожнику - сапоги , компютерщику - компи і т.д. :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені в цій квартирі незрозуміло де така велика ванна кімната там вмістилась?

Маленькій кімнаті кладовку викіну , зеднав з ванною.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

т

75 к у.о. за що??

Ужос.

Яб хотів побачити на твою квартиру?

Вання мае 170*300см. а туалет 88*144см.

Я не тобі її продаю за 75 т. у.о. і не продавби.

Пропонували 65 т. у.о. но потрібне бабло, то му чекаю я не спішу, в житі всяке бувае.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кілька місяців тому (а за останні півроку-рік, я не помітив будь-яких сплесків на ціни на нерухомість), мй знайомий продавав 2-кімнатну квартиру майже в центрі за 35.

Медкот продавав трьошку за 43.

А тут люди вгрохали кільканадцять тисяч у.о. в ремонт і сподіваються їх повернути??? Наївні.

Бабла пішло на вану і туалет більше але не жалію.

Я не одну квартиру продав і знаю що роблю, якщо твій Медкот продавав трьошку за 43 то його проблеми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайомий купив трьошку біля рагсу на середніх поверхах в панельці. Так саму кутову. В жилому стані, з 10річним ремонтом. 41К. На ремонт ще 10-15К максимум.

Ваше перепланування узаконене?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропонували 65 т. у.о. но потрібне бабло, то му чекаю я не спішу, в житі всяке бувае.

Dl01tBF.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dl01tBF.gif

e325d5243176908d29ebe873e89ec23d.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені також гроші потрібні. Тому я буду продавати свій домашній комп по ціні 2000 року. На ті часи він би коштував десь тисяч 30 доларів. :) То мені і зараз його так цінити? Бо мені гроші треба!?

Варто в ринок нерухомості трошки вникнути. А не продавати шонібуть за ого-го!

Моя квартира колись 100 000 коштувала. В ті часи, коли однушка була за 30 000! Зараз ціни змінилися - реально впали. Житла на первинному та вторинному ринку - неміряно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1. Жаль не ставиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1. Жаль не ставиться.

більше того, якщо ТС стверджує що розширив ванну за рахунок кладовки в житловій кімнаті, то є одне але:

Відповідно до чинних державних будівельних норм ДБН В.2.2-15-2005 "Житлові будинки. Основні положення" підсобні приміщення квартири (ванна, вбиральня, душова, приміщення для прання, кухня, комора) призначені для гігієнічних або господарсько-побутових потреб мешканців. Згідно з п. 2.28 зазначених державних будівельних норм не допускається розміщення вбиральні та ванної (або душової) над житловими кімнатами і кухнями.

Якби квартира була на першому поверсі, тоді проблем немає. А тут в мене є великі сумніви щодо узаконення. Треба план бтішний дивитись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ладно - мені пойуху як там він продає, просто прикро, що не розуміють...

А потім продасть за 50 - і скаже - продав! Як хотів !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...