Перейти до змісту

Як з генератора новин стати агрегатором.

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

За останні три-чотири дні на відомому ресурсі volynnews.com не з"явилось жодної "авторської" новини. Фейсбук, ВКонтактікі та подібні джерела, в тому числі й борда - ось джерела "новин". Джинса і "Як там апетит у Кварцяного".

Наскільки відомо, звільнився весь журналістський склад. Вітаю, Борда, ти знову тепер основний генератор новин у Луцьку!

Відтепер не на Волиньньюз буде посилатись Борда, а Волиньньюз буде посилатись на Борду!

Я вимагаю відновити склад працівників у повному обсязі! Мені пофіг оті кулуарні ігриська, я бажаю вчасно та змістовно читати новини!

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я вимагаю відновити склад працівників у повному обсязі! Мені пофіг оті кулуарні ігриська, я бажаю вчасно та змістовно читати новини!

По сему предлагаю создать свой бардель с блекджеком и шлюхами! Новостной портал!

Опубліковано

По сему предлагаю создать свой бардель с блекджеком и шлюхами! Новостной портал!

Эта идея мне понравилась.... Я даже знаю, где мона это сделать....)))))

• Адміністратори
Опубліковано

еси чо, пешите в приват домен , двигло , усё буде

Опубліковано

еси чо, пешите в приват домен , двигло , усё буде

Обеими ногами за! Коллектив хороший, лучший за последний год, это точно! А теперь за 3 дня ВН превратились в Вонючую Нору помой... пичалька.

Опубліковано

давно пора :) а то волиньюс какашка рєдка, ні тобі коменти писати (все на премодерації) було цензцра

Опубліковано

давно пора :) а то волиньюс какашка рєдка, ні тобі коменти писати (все на премодерації) було цензцра

Премодерацию сняли пару месяцев назад.

Опубліковано

як говорив колись користувач Oli потрібно робити Луцький Вікілікс, але щось його самого давненько уже нема, напевно схопив РО.....

Опубліковано

Депутат Волинської облради Василь Байцим придбав інтернет-видання “Волинські новини“. Про це “ПолітГлуму” стало відомо з власних джерел.

Цю ж інформацію виданню підтвердив і сам Байцим:

“Так, купив”, – сказав колишній заступник міського голови Луцька.

На уточнююче запитання для чого це йому, він відповів, що для партійної діяльності.

“Ви знаєте, я перейнявся екологічною безпекою наших громадян. Вступив в Партію зелених. А “Волинські новини” такі зелененькі, гарненькі. І випускові редактори у них, здається, “зелені”. Ось я не втримався й купив цей сайт”, – сказав Василь Байцим.

Суму угоди Байцим тримає в таємниці. Також нічого про ціну купівлі-продажу “Волинських новин” не знають й джерела “ПолітГлуму”.

Нагадаємо, наприкінці травня 2013 року Василь Байцим став головою Волиського осередку Партії зелених України.

Опубліковано

taurus07, ти б вже повністю цитував:

ПолітГлум

Не вір очам своїм!

Та я перший раз про такий ресурс почув. А новина була на волиньпості, думав шо там не брешуть. Хоча.... раз шось пишуть значить то комусь треба.

Опубліковано

Останнім часом багато чуток навколо того, що відбувається з сайтом "Волинських новин"... і що трапилось з його колективом. Хочемо прояснити ситуацію:

944237_10153019930935150_854534_n.jpg

Опубліковано
Дайте їм розділ на борді ^_^

Але зробити якось по іншому трішки ніж форум.

Це буде для борди великий + як в рейтингу так і в інформаційному плані

Опубліковано

Але зробити якось по іншому трішки ніж форум.

Це буде для борди великий + як в рейтингу так і в інформаційному плані

А зарплату їм хто платитиме?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...