Перейти до змісту

В неділю дороги повністю перекриють?

Дарія

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт)

Є інформація точна,що у неділю приїзджають поляки -їх дуже багато буде,біля 1000шт,і можливо Янукович..Ми повинні зустріти тих поляків,сказали прийти о 7 годині ранку,бо потім всі дороги перекриті будуть...

чи правда це?чи маршрутки обїжатимуть якось?

• Відповідей 64
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

То відповідь на питання так і не прозвучала.

В неділю будуть перекриті дороги???? А які саме???

Опубліковано

ми-це Волинський технікум національного університету харчових технологій.

Ми також співпрацюємо з поляками..Приїде велика делегація...ось я і про питаю..які саме дорго перекриють,можливо хтось знає?адже пішки з одного кінця міста в другий кінець важко дібратись

але приїзджають вони не лише до нас,а й в різні місця Луцька наче екскурсія в них буде..

Опубліковано

Для пішоходів дороги не перекриють.... До роботи доберуться всі, головне раніше вийти з дому.................

— Почему вы опоздали на работу?

— Поздно вышел из дома...

— А раньше нельзя было выйти?

— Уже поздно было выходить раньше...

Опубліковано

Для пішоходів дороги не перекриють.... До роботи доберуться всі, головне раніше вийти з дому.................

ага з ГПЗ якщо працюю на 40-му

як на роботу добратись в неділю(((

На роботу в неділю це вже халепа(( + добратись

в мене тоді ще і день народження

Опубліковано

та в мене в сестри також день народження,повинні поприїзджати запрошені гості з рівненьської області..

Опубліковано

Я дзвонив в Міську раду, мене направили в УМВС, УМВС направило в ДАЇ, а ДАЇ сказали наступне:

Дороги перекриють з самого ранку (не сказали з якого часу) до 17:00.

Які саме вулиці - не сказали, бо це конфіденційна інформація (думаю, зрозуміло чому).

На питання чи можна доїхати з 40-го до ГПЗ, відповіли: "Можна". Аналогічна відповідь і на питання "... до ЦУМу?".

Опубліковано

Здається з Польщі президент на літаку прилетить,а літак сяде скоріш за все в Рівному,можливо перекриють рівненську трасу до луцька ...якщо нам сказали о 7 ранку бути,то мабуть десь з години 7-8 ранку вже рух буде заблокований.

а поїзди повинні рухатись згідно графіку ...мабуть

Опубліковано

Є інформація, що Януковича точно не буде. Буде якийсь віце-прем'єр-міністр

Опубліковано

Я дзвонив в Міську раду, мене направили в УМВС, УМВС направило в ДАЇ, а ДАЇ сказали наступне: Дороги перекриють з самого ранку (не сказали з якого часу) до 17:00. Які саме вулиці - не сказали, бо це конфіденційна інформація (думаю, зрозуміло чому). На питання чи можна доїхати з 40-го до ГПЗ, відповіли: "Можна". Аналогічна відповідь і на питання "... до ЦУМу?".

Здається з Польщі президент на літаку прилетить,а літак сяде скоріш за все в Рівному,можливо перекриють рівненську трасу до луцька ...якщо нам сказали о 7 ранку бути,то мабуть десь з години 7-8 ранку вже рух буде заблокований. а поїзди повинні рухатись згідно графіку ...мабуть

день рождения можно начать отмечать на работе в субботу, тогда остальные вопросы снимутся сами собой... :) а) никуда добираться не придется, лежать будешь на месте б) к приезду польских гостей будешь готов

Блін, Ви прям як угрупування! "Розкрили всі карти" приїзду поляків, тепер прийдеться органам план "В" задіювати :_07: :_07: :_07:

Опубліковано

вибачте за флуд ))

Привіт)

Є інформація точна,що у неділю приїзджають поляки -їх дуже багато буде,біля 1000шт,і можливо Янукович.....

та в мене в сестри також день народження,повинні поприїзджати запрошені гості ....

Опубліковано

їх дуже багато буде,біля 1000шт

Ох якби бачили /читали поляки як і чим їх рахують?!?!

А по темі. На сайті міськради про неділю і дороги тільки це знайшов (правда про Розваги вже писали)

Увага! Перекриття руху транспорту на вулиці Глушець

11.07.2013

Відповідно до розпорядження міського голови Миколи Романюка 14 липня 2013 року з 12.00 до 22.00 год., у зв’язку з проведенням фестивалю «Проспект розваг», буде перекрито рух транспорту на вулиці Глушець.

Просимо вибачення за тимчасові незручності.

Відділ інформаційної роботи міської ради

(777904, 777946, 724727, 720665)

Опубліковано

Є інформація, що Януковича точно не буде. Буде якийсь віце-прем'єр-міністр

У Луцьку Президента Польщі зустріне Віце-прем'єр-міністр України

Президент Польщі Коморовський і віце-прем'єр України Грищенко візьмуть участь у заходах до 70-ї річниці Волинської трагедії в Луцьку, - пише ІА Інтерфакс-Україна.

У заходах, присвячених вшануванню пам'яті жертв Волинської трагедії 1943-1945 рр.., У Луцьку 14 липня візьмуть участь президент Польщі Броніслав Коморовський і віце-прем'єр України Костянтин Грищенко, повідомив міністр закордонних справ України Леонід Кожара.

"На цих заходах від України буде присутній віце-прем'єр-міністр Костянтин Грищенко", - сказав глава МЗС агентству "Інтерфакс-Україна".

За його словами, від Міністерства закордонних справ також будуть представники, які відповідають за підготовку цієї події. http://p-p.com.ua/articles/35092/

Скоріше за все старе місто перекриють, бо служба вєрняк буде в костьолі, ну і напевно в музей Ікони завітають...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...