sashulya Опубліковано 7 Липня, 2013 в 06:15 #1 Опубліковано 7 Липня, 2013 в 06:15 Вчера с подругой гуляли с ребенком, зашли в Наш Край на пр.Соборности (за Трояндой) взяли по хот-догу перекусить - отравились, практически сразу стал болеть живот, ну и последовали другие симптомы отравления.
bodia88888 Опубліковано 7 Липня, 2013 в 06:19 #2 Опубліковано 7 Липня, 2013 в 06:19 "Нашим Крайам" уже багато літ не довіряю, та продукти не купую. Це місце де потрібно уважно та постійно перевіряти "Виготовлено" та "Вжити до"
sashulya Опубліковано 7 Липня, 2013 в 06:27 Автор #3 Опубліковано 7 Липня, 2013 в 06:27 "Нашим Крайам" уже багато літ не довіряю, та продукти не купую. Це місце де потрібно уважно та постійно перевіряти "Виготовлено" та "Вжити до"просто брали и раньше там эти хот-доги, подобного не было( теперь будем знать
MrVes Опубліковано 7 Липня, 2013 в 06:35 #4 Опубліковано 7 Липня, 2013 в 06:35 Дивно. Є ще люди які не знають, що протерміновка з магазинів іде в бистропіт. В бистропіті вірять, що після термічної обробки (мікрохвильовки) продукти можна сміливо вживати ще 2-3 роки ))) З.І. В Краї вжити до перевіряти марно - вони їх перебивають
bodia88888 Опубліковано 7 Липня, 2013 в 06:43 #5 Опубліковано 7 Липня, 2013 в 06:43 З.І. В Краї вжити до перевіряти марно - вони їх перебивають Краще ж глянути, а ніж відразу в кошик ложити продукт
sashulya Опубліковано 7 Липня, 2013 в 06:51 Автор #6 Опубліковано 7 Липня, 2013 в 06:51 З.І. В Краї вжити до перевіряти марно - вони їх перебивають Краще ж глянути, а ніж відразу в кошик ложити продукт Да там не "в кошик", сейчас там открыли что-то типа фастфуда, на месте делают
Shkoder Опубліковано 7 Липня, 2013 в 08:34 #7 Опубліковано 7 Липня, 2013 в 08:34 так ведь давно уже в супермаркетах ничего не выбрасывают. вся "просрочка" идёт на собственную кухню. мясо с майонезом, например, на какие-то шашлыки по 40 гривен, которые народ под водочку умнёт и не заметит, а утренний "срыв днища" спишет на вчерашний перебор. imho, то же и сосисок касается. факт отравления именно хотдогом в принципе недоказуем (разве что ты согласишься на вскрытие а поэтому здесь по-любому на клиенте заработают. рыночные отношения же
sashulya Опубліковано 7 Липня, 2013 в 08:37 Автор #8 Опубліковано 7 Липня, 2013 в 08:37 Shkoder, я и доказывать не собиралась ничего, просто предупредила, так НК активно рекламирует эти свои фаст-фуды.
kolialutsk Опубліковано 7 Липня, 2013 в 12:08 #9 Опубліковано 7 Липня, 2013 в 12:08 Купив там молоко 2 пачки та кефір"Угринів".Молоко виявилось кефіром,кефір взірвався в холодильнику...Прийшов перед закриттям колись-а вони холодильник на ніч виключають.
Shkoder Опубліковано 7 Липня, 2013 в 13:54 #10 Опубліковано 7 Липня, 2013 в 13:54 когда-то Край на Шевченка был основным моим местом закупки на неделю, но после "огурманивания" там ассортимент как-то совсем перекосился далеко не в лучшую сторону, да и со свежестью продуктов проблемы. я уж молчу о том, что к темноте окрестности магазина превращаются в бесконтрольный кабак под открытым небом, куда стрёмно приезжать даже машиной с другой стороны идея с франшизой "Край-экспрессов" выстрелила вполне удачно. периодически пользуюсь в качестве "забежал-купил" и проблем пока не было. как обычно, у нас всё работает пока начальство близко.
gigant Опубліковано 8 Липня, 2013 в 06:06 #11 Опубліковано 8 Липня, 2013 в 06:06 Вчера с подругой гуляли с ребенком, зашли в Наш Край на пр.Соборности (за Трояндой) взяли по хот-догу перекусить - отравились, практически сразу стал болеть живот, ну и последовали другие симптомы отравления.В мене точно така сама ситуація!!!! Ганьба!!!!
Liberta Опубліковано 8 Липня, 2013 в 18:23 #12 Опубліковано 8 Липня, 2013 в 18:23 Вчера с подругой гуляли с ребенком, зашли в Наш Край на пр.Соборности (за Трояндой) взяли по хот-догу перекусить - отравились, практически сразу стал болеть живот, ну и последовали другие симптомы отравления. В судовій психології є термін "віктимна поведінка" - це притаманна людині схильність ставати жертвою (злочину)...одній мені здається,що це її яскравий прояв? I ще не можу втриматись: а дитині,що,теж брали?
sashulya Опубліковано 8 Липня, 2013 в 18:26 Автор #13 Опубліковано 8 Липня, 2013 в 18:26 Вчера с подругой гуляли с ребенком, зашли в Наш Край на пр.Соборности (за Трояндой) взяли по хот-догу перекусить - отравились, практически сразу стал болеть живот, ну и последовали другие симптомы отравления. В судовій психології є термін "віктимна поведінка" - це притаманна людині схильність ставати жертвою (злочину)...одній мені здається,що це її яскравий прояв? I ще не можу втриматись: а дитині,що,теж брали?Забавно, правда)
Liberta Опубліковано 8 Липня, 2013 в 18:35 #14 Опубліковано 8 Липня, 2013 в 18:35 Що саме: дитину хот-догами годувати? Якщо Ви це мали на увазі під словом "забавно",то я так не думаю. Мені інше забавно: те,що Ви,як щира захисниця безпритульних собак,істе хот-доги) якісь подвійні стандарти)) Ви що, не в курсі, що їх виготовляють з Ваших безпритульних улюбленців?)
sashulya Опубліковано 8 Липня, 2013 в 18:37 Автор #15 Опубліковано 8 Липня, 2013 в 18:37 Що саме: дитину хот-догами годувати? Якщо Ви це мали на увазі під словом "забавно",то я так не думаю. Мені інше забавно: те,що Ви,як щира захисниця безпритульних собак,істе хот-доги) якісь подвійні стандарти)) Ви що, не знаєте, що їх виготовляють з Ваших безпритульних улюбленців?)Сарказм Ваш забавен) и то, что Вы делаете выводы за меня тоже забавно) ну и еще забавна постановка диагноза, Вы видимо, дипломированный и очень заслуженный психотерапевт)Пы.Сы. Ребенка не кормили), собак защищаю только своих. Всего хорошего Вам)
Liberta Опубліковано 8 Липня, 2013 в 18:45 #16 Опубліковано 8 Липня, 2013 в 18:45 Нє,я не психотерапевт...просто інстинкт самозбереження наявний)
sashulya Опубліковано 8 Липня, 2013 в 18:48 Автор #17 Опубліковано 8 Липня, 2013 в 18:48 Нє,я не психотерапевт...просто інстинкт самозбереження наявний)это Ваше дело, меня инстинкты других людей мало интересуют) бабуля учила следить в первую очередь за собой)А Вы умничка, наверно, никогда не ошибаетесь, выращиваете продукты и самостоятельно их готовите для себя - это, если по теме, у Вас можно только поучится)
Vadimm Опубліковано 8 Липня, 2013 в 19:00 #18 Опубліковано 8 Липня, 2013 в 19:00 "Край-експреси" теж стрьомні: пару раз натикався на прострочений, цвілий хліб на вітрині, постійно обмежений асортимент, Пепсі не продають, пиво тільки зі "Світязя", з іншими постачальниками не працюють видно по причині що при максимальних відстрочках платежів розраховуються просто жахливо і продажі ніякі. А на днях взагалі здивувався - думав що "Хутірець" на Перемоги то дорогий магазин, але ж ні - літрове пиво дешевше на 2-3 гривні ніж в Нашому Краї (10-50 проти 13-50), вино на 5 гривень (37грн проти 42). Певно недостаток клієнтів заповнюють дикими цінами.
erica Опубліковано 8 Липня, 2013 в 19:05 #19 Опубліковано 8 Липня, 2013 в 19:05 Згодна з Liberta - купувати хот-дог влітку та ще й при супермаркеті дууже ризиковано. Краще купити просто булку - і голод переб"є і наслідків менше... Хоча, ніхто не застрахований: кілька днів тому купила йогурт \не в Краї\ - під кришкою був величезний плісневий гриб. Добре, що сама відкривала, дитина могла б і не помітити.
Holy Опубліковано 8 Липня, 2013 в 19:09 #20 Опубліковано 8 Липня, 2013 в 19:09 Ви що, не в курсі, що їх виготовляють з Ваших безпритульних улюбленців?)я надіюсь це був жарт)літо не літо хот-дог зовсім не варто купувати
Liberta Опубліковано 8 Липня, 2013 в 19:49 #21 Опубліковано 8 Липня, 2013 в 19:49 это Ваше дело, меня инстинкты других людей мало интересуют) бабуля учила следить в первую очередь за собой)А Вы умничка, наверно, никогда не ошибаетесь, выращиваете продукты и самостоятельно их готовите для себя - это, если по теме, у Вас можно только поучится)Бабуля училa, ето канєшно,да) но Ваша арістократічность манєр мало в'яжеться з хотдогами на вулиці))) мене от з дєтства навчили всяку дрянь до рота не тягнутиА я готую,да) і м'ясники,в яких я м'ясо купую, перевірені) і за фруктами і овочами мені не лінь з'їздити на другий кінець міста) і вибирати їх я люблю і вмію) а на рахунок помилок,то їх відсоток значно нижчий, якщо уникати як мінімум хотдогів) но з Вами,Сашуля,скучно...Ви нєпробіваєми,як в темі про собак,так і в темі про страви з них...
Onil Опубліковано 8 Липня, 2013 в 19:57 #22 Опубліковано 8 Липня, 2013 в 19:57 board.lutsk.ua/topic/137911-sho-robiti-koli-otruvsja-pirozhkom-z-supermarket/наша пісня гарна, нова!!!починаєм її знову
sashulya Опубліковано 8 Липня, 2013 в 20:02 Автор #23 Опубліковано 8 Липня, 2013 в 20:02 но Ваша арістократічность манєр мало в'яжеться з хотдогами на вулиці))) мене от з дєтства навчили всяку дрянь до рота не тягнути Я вот рада за Вас, искренне) А по поводу аристократичности Вы преувеличили)А я готую,да) і м'ясники,в яких я м'ясо купую, перевірені) і за фруктами і овочами мені не лінь з'їздити на другий кінець міста) і вибирати їх я люблю і вмію) а на рахунок помилок,то їх відсоток значно нижчий, якщо уникати як мінімум хотдогів) но з Вами,Сашуля,скучно...Ви нєпробіваєми,як в темі про собак,так і в темі про страви з них... Не крутите себе кино, цели быть не скучной для Вас не преследовала, так как и не имела желания с Вами общаться даже онлайн, но приходится таки отвечать на Ваши посты, так как это форум) Я рада, что Вам скучно, надеюсь отстанете от моей персоны)
Liberta Опубліковано 8 Липня, 2013 в 20:12 #24 Опубліковано 8 Липня, 2013 в 20:12 Я уміляюсь...я ж уже який раз намагаюся закінчити наш "діалог" , але Ви не даєте) така мила безпосереднісь,що не можу втриматись) надобраніч!)
sashulya Опубліковано 8 Липня, 2013 в 20:12 Автор #25 Опубліковано 8 Липня, 2013 в 20:12 Я уміляюсь...я ж уже який раз намагаюся закінчити наш "діалог" , але Ви не даєте) така мила безпосереднісь,що не можу втриматись) надобраніч!)И Вам приятных, светлых снов)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.