Перейти до змісту

"Я вам щось зроблю,а ви мене покормите"

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Якось заїхав на стоянку Там-Там і до мене підійшов хлопчина, дав мені пом'ятий флаєр якоїсь фірми і каже:"Давайте я для Вас щось зроблю,а Ви мене покормите." Я почав розпитувати,що,як.Він каже,що живуть вони з братом в бабусі,бо батьки померли,а бабусиної пенсії не вистачає і вони голодують,тому згідні на любу роботу за їжу.Брата я побачив біля іншої машини. Ну,шкода мені стало хлопців. Та якраз в цей день,в центрі ведичної культури очікували приїзду гостей з Харкова і тому приготували багато їжі,я й запропонував їх відвезти туди й накормити від пуза,мо й речей яких назбирати.Та хлопець каже,що зараз брат зайнятий,то щоб я сказав як туди прийди і вони прийдуть за годинку.Я все розповів і сказав,що якщо така скрута,то можу вирішити,щоб їх там годували щодня гарячими обідами.Він подякував і сказав,що прийдуть. Вгадайте прийшли? Звісно ні.

Через кілька днів я заїхав до Нової Лінії і вгадайте хто до мене підійшов? Брат "старого знайомого" з помятим флаєрком і заготовленою фразою про їжу за роботу. Мене він не взнав і тому я розпитав що і як. Каже,що в вони з братом живуть без батька тільки з мамою,мати п'є,їх з хати виганяє,тому вони голодні. Кажу клич брата,буду чимось допомагати.Він покликав.Коли прийшов брат і мене побачив,то шарпнув брата і навтьоки.

От такі в нас "діти лейтенанта Шмідта".

Опубліковано

Гадаю, багато хто з форумчан стикався з хлопцем, що продає газети на Лесі Українки - то біля Третього кухля, то взагалі в Театральному на другому поверсі. Декілька раз давав йому пару грошей, доки не побачив, як той же хлопака закуповує в Там-Тамі пачку лотерейних квитків. Продавець вже не хотіла віддавати, казала "Ходиш просиш а потім все спускаєш тут. Не дам", вле він вперто просив ще. Не згадаю точно, в що він був вдягнутий, але точно не в "робочу форму".

Опубліковано

До мене також біля Там-Тама підходив один з них, пропонував машину помити.Чогось він мене не розчулив, не помилився я, значить.

ПС. А картина була наступна: Коли він пішов, за хвилину-другу мене, так сказати, прояснило - машина то в мене помита була, лише злегка пилюкою припала, як завжди буває. Тай чим він збирався машину мити?!?!

ПСС. Тай машину я майже завжди сам мию, люблю я ето діло).

Опубліковано

також з ними була аналогічна ситуація. Дав прау грн. і запропонував наступного дня прийти пороздаєте флаєри - заробите. Більше я їх не бачив...

Опубліковано

Роки два назад,стрижусь в перукарні,заходить хлопчина і просить будь-яку роботу,і вказує що не за гроші,а за харчі.Мабуть психологічний хід,дівчата бистро сказали,що роботи нема,але по пару гривень скинулись.На дворі чекала компанія того хлопчака.

Опубліковано

Если честно эти мальчики уже достали возле Там-Тама и орудуют они уже там давненько, это работа охранников они должны их выгнать оттуда. Уже не подходят ко мне, т.к. часто бываю возле Там-Тама, запомнили, но что мешает этому мальчику когда водитель его в очередной раз пошлет, гвоздиком пройтись по двери и это в лучшем случае.

Опубліковано

... но что мешает этому мальчику когда водитель его в очередной раз пошлет, гвоздиком пройтись по двери и это в лучшем случае.

Просто посилати нікого не треба=)

А так, да, теж малий підходив, казав за їжу, я якраз мав куплений багет, запропонував малому, так він був щиро здивований цим ( адже очкував на $ ) і поморозився, сказав якби ще якусь ковбаску купити... :0166: ну то я вже і зрозумів, що розводяга, і на психологічному рівні давить на жалість. Мало ж хто буде їжу йому купляти, всі дадуть пару грн ''на їжу''.

Опубліковано

Гадаю, багато хто з форумчан стикався з хлопцем, що продає газети на Лесі Українки - то біля Третього кухля, то взагалі в Театральному на другому поверсі.

і в Кава-Клубі, в колишньому Кварталі "промишляв". після чергового набридання своїми газетами і почутої відповіді "ні, не потрібно" відійшов на метр і сказав "то пішла ти на**". отакий хороший хлопчик :_21:

Опубліковано

как-то с женой заезжали в ТАМ-ТАМ закупить продуктов и тоже подошел такой парнишка, может именно этот, а может и его товарищ, я конечно был удивлен что кто-то просит чем-то помочь за еду.., сразу вспомнил фильм: "трасса 60", но мне и голову не пришло что это может быть развод и дал парню пару денег, так как сходу и не станешь то придумывать работу для парня. Мол, если готов за еду работать, чего буду напрягать и его и себя, дам денег да пусть радуется, а оказывается то вот как....

zaHARE +1 за то что такую тему поднял!

P.S. Предлагаю выкладывать здесь все подобные случаи разводов, чтоб не страдали действительно нуждающиеся люди.

Опубліковано

Приходили до мене в офіс якось. Історія та ж сама. Я розпитав і повірив, але грошей не дав, а пішов в магазин і купив їжі. Той подякував і потім по домовленості прийшов наступого дня бо я пообіцяв що придумаю якесь заняття на пару гривень, дав флаєра роздати в 2х місцях і сказав щоб прийшли через день і розказали як все пройде. Не прийшли. Але заходив після того аж через рі інший по тій же ж схемі.

Опубліковано
Продавець вже не хотіла віддавати, казала "Ходиш просиш а потім все спускаєш тут. Не дам

Може продавцю набридла її нетяжка, непильна робота ? ;)

Опубліковано

Как то в центре подбегал парнишка и предлагал за 5 грн бутылку рукой разбить, анекдот рассказать и фокус показать, пару раз приставал. Жалко таких ребят.

Опубліковано

До мене також біля Там-Тама підходив один з них, пропонував машину помити.Чогось він мене не розчулив, не помилився я, значить. ПС. А картина була наступна: Коли він пішов, за хвилину-другу мене, так сказати, прояснило - машина то в мене помита була, лише злегка пилюкою припала, як завжди буває. Тай чим він збирався машину мити?!?!

Аналогічна ситуація була.

Опубліковано

Я на таких хлопчаків вже давно увагу не звертаю, йду мимо, а от той хлопець що частенько сидить з баяном(сліпий), йому завжди копійку кину, а жінка дає завжди гривню-дві двом жіночкам що по ринку ходять і співають, їй вони здаються не шахраями...а так більш нікому. Я теж колись в центрі біля Панно запропонував "сидячому дядькові" купити хліба, а він мені "ні не треба", от так от!....

Опубліковано

До мене теж біля там-таму хлопець підходив (на фотку здається не схожий), я його просто завів всередину до кулінарії і покормив. Грошей не давав, роботи йому не шукав.

Опубліковано

Чогось він мене не розчулив, не помилився я, значить.

Лучше ошибиться тысячи раз, приняв негодяя за святого, чем один раз, приняв святого за негодяя ©

Опубліковано

До мене теж підходили.

Я навіть себе потім відчував мерзавцем, що не дав пару гривень. Розпитав в них, що да як, старший хлопець представився Віктором. Я сказав, що зараз не можу ніякої роботи запропонувати, але якщо щось треба буде, скажу і попросив у них номер мобільного. Вони мені дали: О95 ОО3-6498. Правда я ще не дзвонив, якщо хтось має бажання може перезвонити. Цікаво, що скажуть і чи це їх номер взагалі.

Опубліковано

Доречі я потім задумався. Це діти неповнолітні, а за використання праці неповнолітніх можна ще отримати кримінальну відповідальність, або шантаж. У цьому випадку, якщо просять на їжу - краще давати те, що просять - іжу.

Опубліковано

Коли до мене біля ТАМ-ТАМу з цими флаєрками підходили (вже разів з п'ять), то кожен раз розмова обривалась на півслові, коли їх грубо відшивав. Жалості не маю, не вірю нікому. Маю переконання, що якщо їх кожен раз спонсорувати, то в майбутньому не буде відбою таким "присоскам". Подвати можу вже дійсно немічним, які рідко зустрічаються.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...