zaHARE Опубліковано 1 Липня, 2013 в 08:22 #1 Опубліковано 1 Липня, 2013 в 08:22 Якось заїхав на стоянку Там-Там і до мене підійшов хлопчина, дав мені пом'ятий флаєр якоїсь фірми і каже:"Давайте я для Вас щось зроблю,а Ви мене покормите." Я почав розпитувати,що,як.Він каже,що живуть вони з братом в бабусі,бо батьки померли,а бабусиної пенсії не вистачає і вони голодують,тому згідні на любу роботу за їжу.Брата я побачив біля іншої машини. Ну,шкода мені стало хлопців. Та якраз в цей день,в центрі ведичної культури очікували приїзду гостей з Харкова і тому приготували багато їжі,я й запропонував їх відвезти туди й накормити від пуза,мо й речей яких назбирати.Та хлопець каже,що зараз брат зайнятий,то щоб я сказав як туди прийди і вони прийдуть за годинку.Я все розповів і сказав,що якщо така скрута,то можу вирішити,щоб їх там годували щодня гарячими обідами.Він подякував і сказав,що прийдуть. Вгадайте прийшли? Звісно ні. Через кілька днів я заїхав до Нової Лінії і вгадайте хто до мене підійшов? Брат "старого знайомого" з помятим флаєрком і заготовленою фразою про їжу за роботу. Мене він не взнав і тому я розпитав що і як. Каже,що в вони з братом живуть без батька тільки з мамою,мати п'є,їх з хати виганяє,тому вони голодні. Кажу клич брата,буду чимось допомагати.Він покликав.Коли прийшов брат і мене побачив,то шарпнув брата і навтьоки. От такі в нас "діти лейтенанта Шмідта".
Ko3bMa Опубліковано 1 Липня, 2013 в 08:32 #2 Опубліковано 1 Липня, 2013 в 08:32 Гадаю, багато хто з форумчан стикався з хлопцем, що продає газети на Лесі Українки - то біля Третього кухля, то взагалі в Театральному на другому поверсі. Декілька раз давав йому пару грошей, доки не побачив, як той же хлопака закуповує в Там-Тамі пачку лотерейних квитків. Продавець вже не хотіла віддавати, казала "Ходиш просиш а потім все спускаєш тут. Не дам", вле він вперто просив ще. Не згадаю точно, в що він був вдягнутий, але точно не в "робочу форму".
bodia88888 Опубліковано 1 Липня, 2013 в 08:35 #3 Опубліковано 1 Липня, 2013 в 08:35 До мене також біля Там-Тама підходив один з них, пропонував машину помити.Чогось він мене не розчулив, не помилився я, значить.ПС. А картина була наступна: Коли він пішов, за хвилину-другу мене, так сказати, прояснило - машина то в мене помита була, лише злегка пилюкою припала, як завжди буває. Тай чим він збирався машину мити?!?!ПСС. Тай машину я майже завжди сам мию, люблю я ето діло).
Микола Тарасенко Опубліковано 1 Липня, 2013 в 08:46 #4 Опубліковано 1 Липня, 2013 в 08:46 Не знаю, як біля Там-Тама, а в Театральному своїми газетами він багато кого розводить. На диво.
MrSAGEM Опубліковано 1 Липня, 2013 в 09:03 #5 Опубліковано 1 Липня, 2013 в 09:03 також з ними була аналогічна ситуація. Дав прау грн. і запропонував наступного дня прийти пороздаєте флаєри - заробите. Більше я їх не бачив...
sobchuk30k Опубліковано 1 Липня, 2013 в 09:05 #6 Опубліковано 1 Липня, 2013 в 09:05 Роки два назад,стрижусь в перукарні,заходить хлопчина і просить будь-яку роботу,і вказує що не за гроші,а за харчі.Мабуть психологічний хід,дівчата бистро сказали,що роботи нема,але по пару гривень скинулись.На дворі чекала компанія того хлопчака.
dimmon Опубліковано 1 Липня, 2013 в 09:12 #7 Опубліковано 1 Липня, 2013 в 09:12 Если честно эти мальчики уже достали возле Там-Тама и орудуют они уже там давненько, это работа охранников они должны их выгнать оттуда. Уже не подходят ко мне, т.к. часто бываю возле Там-Тама, запомнили, но что мешает этому мальчику когда водитель его в очередной раз пошлет, гвоздиком пройтись по двери и это в лучшем случае.
GunGrave Опубліковано 1 Липня, 2013 в 09:31 #8 Опубліковано 1 Липня, 2013 в 09:31 ... но что мешает этому мальчику когда водитель его в очередной раз пошлет, гвоздиком пройтись по двери и это в лучшем случае. Просто посилати нікого не треба=) А так, да, теж малий підходив, казав за їжу, я якраз мав куплений багет, запропонував малому, так він був щиро здивований цим ( адже очкував на $ ) і поморозився, сказав якби ще якусь ковбаску купити... ну то я вже і зрозумів, що розводяга, і на психологічному рівні давить на жалість. Мало ж хто буде їжу йому купляти, всі дадуть пару грн ''на їжу''.
moon Опубліковано 1 Липня, 2013 в 09:57 #9 Опубліковано 1 Липня, 2013 в 09:57 Гадаю, багато хто з форумчан стикався з хлопцем, що продає газети на Лесі Українки - то біля Третього кухля, то взагалі в Театральному на другому поверсі. і в Кава-Клубі, в колишньому Кварталі "промишляв". після чергового набридання своїми газетами і почутої відповіді "ні, не потрібно" відійшов на метр і сказав "то пішла ти на**". отакий хороший хлопчик
Adeon Опубліковано 1 Липня, 2013 в 11:27 #10 Опубліковано 1 Липня, 2013 в 11:27 как-то с женой заезжали в ТАМ-ТАМ закупить продуктов и тоже подошел такой парнишка, может именно этот, а может и его товарищ, я конечно был удивлен что кто-то просит чем-то помочь за еду.., сразу вспомнил фильм: "трасса 60", но мне и голову не пришло что это может быть развод и дал парню пару денег, так как сходу и не станешь то придумывать работу для парня. Мол, если готов за еду работать, чего буду напрягать и его и себя, дам денег да пусть радуется, а оказывается то вот как....zaHARE +1 за то что такую тему поднял!P.S. Предлагаю выкладывать здесь все подобные случаи разводов, чтоб не страдали действительно нуждающиеся люди.
Hank Опубліковано 1 Липня, 2013 в 11:45 #11 Опубліковано 1 Липня, 2013 в 11:45 Приходили до мене в офіс якось. Історія та ж сама. Я розпитав і повірив, але грошей не дав, а пішов в магазин і купив їжі. Той подякував і потім по домовленості прийшов наступого дня бо я пообіцяв що придумаю якесь заняття на пару гривень, дав флаєра роздати в 2х місцях і сказав щоб прийшли через день і розказали як все пройде. Не прийшли. Але заходив після того аж через рі інший по тій же ж схемі.
kokoshanik Опубліковано 1 Липня, 2013 в 12:02 #12 Опубліковано 1 Липня, 2013 в 12:02 Продавець вже не хотіла віддавати, казала "Ходиш просиш а потім все спускаєш тут. Не дам Може продавцю набридла її нетяжка, непильна робота ?
Thorgalll Опубліковано 1 Липня, 2013 в 12:15 #14 Опубліковано 1 Липня, 2013 в 12:15 Как то в центре подбегал парнишка и предлагал за 5 грн бутылку рукой разбить, анекдот рассказать и фокус показать, пару раз приставал. Жалко таких ребят.
Ko3bMa Опубліковано 1 Липня, 2013 в 12:20 #15 Опубліковано 1 Липня, 2013 в 12:20 йон?Якщо "давайте-за-гривню-щось-зроблю" - то він. "Купіть-газетку" - не він.
ДАНУСЯ Опубліковано 1 Липня, 2013 в 12:25 #16 Опубліковано 1 Липня, 2013 в 12:25 До мене також біля Там-Тама підходив один з них, пропонував машину помити.Чогось він мене не розчулив, не помилився я, значить. ПС. А картина була наступна: Коли він пішов, за хвилину-другу мене, так сказати, прояснило - машина то в мене помита була, лише злегка пилюкою припала, як завжди буває. Тай чим він збирався машину мити?!?!Аналогічна ситуація була.
Sanver Опубліковано 1 Липня, 2013 в 12:40 #17 Опубліковано 1 Липня, 2013 в 12:40 Я на таких хлопчаків вже давно увагу не звертаю, йду мимо, а от той хлопець що частенько сидить з баяном(сліпий), йому завжди копійку кину, а жінка дає завжди гривню-дві двом жіночкам що по ринку ходять і співають, їй вони здаються не шахраями...а так більш нікому. Я теж колись в центрі біля Панно запропонував "сидячому дядькові" купити хліба, а він мені "ні не треба", от так от!....
adebt Опубліковано 1 Липня, 2013 в 12:45 #18 Опубліковано 1 Липня, 2013 в 12:45 До мене теж біля там-таму хлопець підходив (на фотку здається не схожий), я його просто завів всередину до кулінарії і покормив. Грошей не давав, роботи йому не шукав.
nickel Опубліковано 1 Липня, 2013 в 12:46 #19 Опубліковано 1 Липня, 2013 в 12:46 Чогось він мене не розчулив, не помилився я, значить.Лучше ошибиться тысячи раз, приняв негодяя за святого, чем один раз, приняв святого за негодяя ©
PavelS Опубліковано 1 Липня, 2013 в 16:13 #20 Опубліковано 1 Липня, 2013 в 16:13 До мене за головним корпусом ВНУ 2 раза підходив, нічьо не дав буду чекати на третій тепер
erica Опубліковано 1 Липня, 2013 в 16:25 #21 Опубліковано 1 Липня, 2013 в 16:25 nickel, не завжди все так однозначно. В окремих випадках якраз таки не варто подавати, бо зробиш гірше...
Єретик Опубліковано 1 Липня, 2013 в 16:26 #22 Опубліковано 1 Липня, 2013 в 16:26 До мене теж підходили.Я навіть себе потім відчував мерзавцем, що не дав пару гривень. Розпитав в них, що да як, старший хлопець представився Віктором. Я сказав, що зараз не можу ніякої роботи запропонувати, але якщо щось треба буде, скажу і попросив у них номер мобільного. Вони мені дали: О95 ОО3-6498. Правда я ще не дзвонив, якщо хтось має бажання може перезвонити. Цікаво, що скажуть і чи це їх номер взагалі.
Єретик Опубліковано 1 Липня, 2013 в 16:31 #23 Опубліковано 1 Липня, 2013 в 16:31 Доречі я потім задумався. Це діти неповнолітні, а за використання праці неповнолітніх можна ще отримати кримінальну відповідальність, або шантаж. У цьому випадку, якщо просять на їжу - краще давати те, що просять - іжу.
gen552 Опубліковано 1 Липня, 2013 в 16:56 #24 Опубліковано 1 Липня, 2013 в 16:56 Напомнило. http://www.youtube.com/watch?v=XBPXi6Nb-hg
zzzvalentinxxx Опубліковано 1 Липня, 2013 в 17:27 #25 Опубліковано 1 Липня, 2013 в 17:27 Коли до мене біля ТАМ-ТАМу з цими флаєрками підходили (вже разів з п'ять), то кожен раз розмова обривалась на півслові, коли їх грубо відшивав. Жалості не маю, не вірю нікому. Маю переконання, що якщо їх кожен раз спонсорувати, то в майбутньому не буде відбою таким "присоскам". Подвати можу вже дійсно немічним, які рідко зустрічаються.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.