Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2013

Sanjak

Рекомендовані повідомлення

Чуєш Вася. Ти по ходу тут самий матьорий. Давіай може десь побачимось і поговоримо за жизнью Ти все знаєш судячи по всьому. Хочу тебе побачити і в очі глянути. Такому знатному юристу як ти себе імпонуєш. І в мене є така думка, що ти будеш не в захваті від цього знайомства. Пиши в ПП номер телефона і завтра я тобі наберу і побачимось коментатор.P.S. Ти з свого авто трупи витягував.................? Чуділа пише тут. Поїздь по трассах а потім розказуй.

Чоловіче, збав оберти. Чи новорічне шампанське ще в голові? Чи тобі хочеться про трупи з машин "посмакувати"?Так от я, наприклад, витягував....Частинами, хоча ще живих. І був не по лікті, а весь у крові..І в усьому іншому. І що? А про ДТП і сам тут відписуюсь.

Рекомендую переглянути свою поведінку відносно інших. Навіть в інтернет мережі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 965
  • Створено
  • Остання відповідь

Divases

30 днiв РО за образи й погрози розправи в реалi

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зовсім не ДТП, але не знаю куди запостити.

Значить, ввечері промчались в сторону замку дві пожежні, ну а ми якраз ішли в ту сторону. Біля Корони Вітовта на парковці заливали майже повністю згорівшу камрі.

Біля неї походжав Козюра, улибався. Походу це його (АС 2000 АІ)

За фото вибачаюсь, робив на зажигалку)))

post-6632-0-67008900-1357241221_thumb.jp

ЦЕ спалили машину не КОзюри а другого "буратіни" Сергія Були.

http://tsn.ua/ukrayina/u-lucku-vidomomu-biznesmenu-spalili-avtomobil.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну а якшо козюра улибався.... Я думаю не треба питати хто спалив :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я сподівалась,що vetalforever уже хтось забанив навічно, а тут черговий глибокозмістовний пост :0159:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я сподівалась,що vetalforever уже хтось забанив навічно, а тут черговий глибокозмістовний пост :0159:

"нова гілка, прохання дотримуватись правилтут лише свідчимо про факт, можливо даєм уточнення. обговорення самих аварій - в темі "Обговорення ДТП та їх наслідків"

ДАвайте не переходити на особистості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зовсім не ДТП, але не знаю куди запостити.

Значить, ввечері промчались в сторону замку дві пожежні, ну а ми якраз ішли в ту сторону. Біля Корони Вітовта на парковці заливали майже повністю згорівшу камрі.

Біля неї походжав Козюра, улибався. Походу це його (АС 2000 АІ)

За фото вибачаюсь, робив на зажигалку)))

post-6632-0-67008900-1357241221_thumb.jp

ЦЕ спалили машину не КОзюри а другого "буратіни" Сергія Були.

http://tsn.ua/ukrayi...-avtomobil.html

Якась нехороша тенденція намальовується:

в Романюка Камрі угнали з-під підї"зду

Булі -Камрі спалили

цікаво хто наступний?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якась нехороша тенденція намальовується: в Романюка Камрі угнали з-під підї"зду Булі -Камрі спалили цікаво хто наступний?

значить те, як вони "акваріум буратін" збудували, - хороша тенденція, а "нещасливі" авто камрі - нехороша? хай на джігулі пересядуть :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще краще на громадський транспорт :) Тоді не буде чого палити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Луцьку зіткнулися маршрутки http://www.volynnews.com/news/extreme/u_lutsku_zitknulysya_marshrutky_foto/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора ввечері на Волі на пішоходному переході невідомий збив молоду жінку з дитиною і втік... Потерпілі отримали значні травми, але середнього ступеню...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Луцьку зіткнулися маршрутки http://www.volynnews...arshrutky_foto/

Якраз проїжджав там невдовзі після приїзду ДАІшників:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О 14.10 на проспекті Волі навпроти Провспілок іномарка(не роздивлявся) підрізала тролейбус, зачепила йому передній бампер, ДАІ було на місці пригоди за 3 хв, патрулювали напевне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О 14.10 на проспекті Волі навпроти Провспілок іномарка(не роздивлявся) підрізала тролейбус, зачепила йому передній бампер, ДАІ було на місці пригоди за 3 хв, патрулювали напевне.

Відродження, мабуть. І Профспілок,

И снова злосчастный переход "за мостом". В направлении Соборности. Машин не разглядела. Фургончик грузовой догнал иномарку легковую. Видать по всему, она затормозила, пропуская пешехода.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На дорозі зараз суцільні катки!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И снова злосчастный переход "за мостом". В направлении Соборности.

Е нє. "Злощасний", судячи по борді, - з моста перед Перемоги. :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тань, так на Волі теж є профспілки, тільки на Відродження Навчально-методичний центр профспілок, а на Волі - Волинська обласна федерація профспілок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тань, так на Волі теж є профспілки, тільки на Відродження Навчально-методичний центр профспілок, а на Волі - Волинська обласна федерація профспілок

Потому и пишу: "мабуть"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чё в районе 1-й поликлиники опять случилось? Ехал около 20.00 -20.10 в сторону центра, так пробка была до Киевской и все разворачивались в обратную сторону!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Працівники відділу ДАІ Луцького МВ УМВС України у Волинській області знайшли на місці пригоди деякі деталі автомобіля.

Вже за півтори години на одній з вулиць міста знайшли розшукуваний автомобіль «Фольсваген Гольф». Слідчо-оперативна група оглянула транспортний засіб і встановила, що це справді саме те авто, яке стало учасником ДТП.

Автомобіль доставили на арештмайданчик ВДАІ Луцького МВ.

Наразі проводяться заходи щодо встановлення особи водія та притягнення його до відповідальності, кажуть в міліції.

http://www.volynpost.com/news/10337-znajshly-avto-iake-zbylo-u-lucku-mamu-z-dytynoyu

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора на мості Перемоги!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это не на мосту, а перед переходом. И теперь я вижу, что это была Лада.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это не на мосту, а перед переходом. И теперь я вижу, что это была Лада.

помилково виразився...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Десь години півтори тому на повороті з Львіської на Станіславського не розминулись Віваро і "тазік копійка". Швидше за все, обоє повертали з Львіської на Станіславського; здається Віваро не пропустив "порешкоду справа", виконуючи лівий поворот. Стояли обоє під забором технічного університету. Крила пом"яли неслабо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...