Перейти до змісту

Чого так багато міліції на дорозі?

Onil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Проїхавши від смт.Колки до Рівненського кільця бачив 7 постів міліції з автоматами.

Хто що чув?

Опубліковано

я то думаю що вони гудуть своїми сиренами по місту, з відкритим вікном неможливо щось робити...

Опубліковано

Сьогодні на дорозі Луцьк - Маневичі дайців та ментів була тьма-тьмуща. На посту мене зупинили і попросили відкрити багажника. А ще запитали, чи я не бачив чорного Ланоса.

Опубліковано

Дільниця соціальної реабілітації – структурна дільниця виправної колонії для осіб, які стали на шлях виправлення. Дільниця знаходиться поза межами охоронюваної зони виправної колонії. З дозволу адміністрації установи засуджені можуть пересуватися без нагляду поза територією дільниці, але в межах населеного пункту, працювати на контрагентських об’єктах. Засуджені цієї дільниці також можуть мати при собі та користуватись грішми без обмежень.http://www.volynnews...ew.php?id=43797

Це треба бути довбойобом, щоб за 2 роки до звільнення і з такими умовами утримання звалити.

Опубліковано

Відчув ковток свободи, думав нічого не станеться. Аби з дурі в ліс не побіг і незаблудився, як знайдуть то хоть живий буде. Але якщо в голові нема, то і не буде ні на волі ні в тюрмі.

Опубліковано

Аби в ліс не побіг і незаблудився

думаешь, за грибами чухнул? :)

мухомор з"їв, поправило і погнав.

Опубліковано

4 года....ЗА побег исчо стока наваляют.

без права на амністію.

А під амністію зазвичай і не попадають второходи.

Попадають, залежить від тяжкості злочину
Опубліковано

Це треба бути довбойобом, щоб за 2 роки до звільнення і з такими умовами утримання звалити.

Причини його вчинку ніхто точно не знає, а значить "діагноз"( до- йоб), трохи передчасний :_02:
Опубліковано

так що за чорний ланос?

Так цеж загальновідома легенда про чорного ланоса! Коли місто покриває темна непроглядна пітьма на вулиці виїзджає чоний ланос. Його бояться усі престижні та спортивні кари, оскільки жалю від нього не приходиться чекати нікому. А міліцейскі бобіки при зустрічі з ним взагалі пісяються з піддона та бздять з вихлопної...

Опубліковано
Це треба бути д...м, щоб за 2 роки до звільнення і з такими умовами утримання звалити.

...але щось там не все так просто, раз

за інформацію про втікача обіцяють п'ятдесят тисяч гривень

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...