Jump to content

Recommended Posts

7 минут назад, Sashkajek сказал:

В мене одного немає інтернету? На сайт не заходить. 

Ні не в одного, телефони постійно зайнято видають....

1 минуту назад, Sashkajek сказал:

Ото їх накрило(((даже смс попередження не було... 

Кажуть хакерська атака.... Може поклали все повністю... Все може бути в такий час

• 5 months later...

Запитаю в тих, хто користується Вестнетом. По оплаті. Як платиться? Початок місяця? Чи якась дата? Абонплата наперед за місяць?
А що, як не заплатив? Просто нема інету - це зрозуміло, а далі яка процедура? Наприклад, заплатив 10-го... Сума лише за від 10-го і до кінця місяця має бути, чи і за "некористані" 10 днів теж? А якщо цілий місяць не платив, а хочеш з першого числа наступного місяця користуватись, в такому разі як? 

там на сайті більшість питань висвітлено, (умови надання послуг в самому низу) платиш наперед,  коли і кіко хочеш, оплата зніматься за день, є програма кредитують якщо не свочасно заплатив (кредит довіри), якщо хочеш не користуватися можеш призупинити на місяць

• призупинення послуг допускається на термін до 1 місяця протягом календарного року
  • не можливо запланувати більше однієї зміни стану послуг, поки заплановані дії не відбудуться
Edited by Vikvik Mawr

4 годин тому, jack74 сказано:

Запитаю в тих, хто користується Вестнетом. По оплаті. Як платиться? Початок місяця? Чи якась дата? Абонплата наперед за місяць?
А що, як не заплатив? Просто нема інету - це зрозуміло, а далі яка процедура? Наприклад, заплатив 10-го... Сума лише за від 10-го і до кінця місяця має бути, чи і за "некористані" 10 днів теж? А якщо цілий місяць не платив, а хочеш з першого числа наступного місяця користуватись, в такому разі як? 

Якщо не встигаєш оплатити то відключають і призупиняють послуги, поки не внесеш $$$. Можна й самому призупинити з балансом, якщо не користуєшся

40 хвилин тому, profiguitar49 сказано:

Якщо не встигаєш оплатити то відключають і призупиняють послуги, поки не внесеш $$$. Можна й самому призупинити з балансом, якщо не користуєшся

Якщо я правильно зрозумів, то суть питання була в тому, що не оплатив першого числа - вимкнули, оплатив  десятого - увімкнули, знімуть за весь місяць чи за 20 днів?

• +1 2

On 10.10.2022 at 22:04, Bliksss сказано:

Якщо я правильно зрозумів, то суть питання була в тому, що не оплатив першого числа - вимкнули, оплатив  десятого - увімкнули, знімуть за весь місяць чи за 20 днів?

Скільки закинете - стільки ж днів доступу матимете. Там подобова оплата.

• +1 1

9 годин тому, profiguitar49 сказано:

Там подобова оплата.

Тоді, нащо опція - "призупинення послуг"?

• +1 1

6 часов назад, Bliksss сказал:

Тоді, нащо опція - "призупинення послуг"?

Якщо в тебе є на рахунку кошти, але користуватися певний час не плануєш (відпустка наприклад). Тоді послуга призупиняється і кошти з рахунку не списуються

• +1 1

27 хвилин тому, Saddy сказано:

Якщо в тебе є на рахунку кошти, але користуватися певний час не плануєш (відпустка наприклад). Тоді послуга призупиняється і кошти з рахунку не списуються

точно, не додумався... та й не користувався подібною опцією, в кс також вона є, але - вимкнули, приїхав через місяць - поповнив рахунок і все ОК, ніякої заборгованості не нарахували. Єдине - беруть за цілий місяць, не по дням. Типу - заплатив 15-го за місяць.
Але, якщо розібратись, про що ми говоримо? 200-300 грн за якісний інтернет? на каву (інколи) в день більше вийде.

Edited by Bliksss
  • +1 1

• 10 months later...

Підкажіть, в кого гігабітний пакет, у вас теж аплоад останнім часом більше 650 Мбіт/с не буває, в принципі мені це ні на що не впливає, просто цікаво чи цей шейп в Вестнета чи щось з каналом чи обладнанням.

Screenshot_3.png

Поясніть які дає переваги гігабіт, а то я пам'ятаю фірму де працював там було 100 мегабіт на 800 користувачі і всім вистачало, тут аж гігабіт.

Більшість сайтів більше мегабіта двох не віддадуть клієнту.

4 hours ago, MACCEN said:

Поясніть які дає переваги гігабіт, а то я пам'ятаю фірму де працював там було 100 мегабіт на 800 користувачі і всім вистачало, тут аж гігабіт.

100gb (фільм в 4k, пару сезонів серіалу, гра) на 100мбітах качає 2години20хв, на гігабіті 14хв. Це я вже не кажу про всякі робочі моменти коли треба іскоднікі терабайтні перекачувати бекапити і тд)

1 hour ago, AnimaNoir said:

100gb (фільм в 4k, пару сезонів серіалу, гра) на 100мбітах качає 2години20хв, на гігабіті 14хв. Це я вже не кажу про всякі робочі моменти коли треба іскоднікі терабайтні перекачувати бекапити і тд)

Можете поділитись сервісами які мають гігабітний канал з фільмами?

2 hours ago, MACCEN said:

Можете поділитись сервісами які мають гігабітний канал з фільмами?

Будьякий торент трекер. Ну я ще про ігри написав, стім епік вижимає дуже добре. Для Нетфліксу і сотки вистачить. Ніхто ж не споритьт. Але різниця між соткою і гігом в ціні не в 10 раз, тому якщо є змога, чому б і ні

• +1 1

image.thumb.png.6e29e12463783c1d60ca46fc8e7edd5e.png

Одне відео на YouTube в 4K споживає 38% від 100 Мбіт. Коли вдома живеш не один, 100 Мбіт для сучасних гаджетів вже явно недостатньо і без торрентів.

• +1 1

15 hours ago, MACCEN said:

Різниця в 50 грн. В мене є ноутбук hp nc6120 2005 року, то там вже стояла в той час гігабітна мережева. 1-2 Мбіт/с серйозно? Ти глянь скільки зараз сторінки важать. Сайти в середньому десь видають в районі 200 Мбіт/с і то через провайдера, канали зараз в них 10 Гбіт/с. Є сайти в яких канали 100 Гбіт/с. 

Edited by Black
  • +1 1

Я не буду сперечатись, так я далекий від ІТ, тому в спори не влажу.

• Адміністратори
1 година тому, MACCEN сказав:

Я не буду сперечатись, так я далекий від ІТ, тому в спори не влажу.

гігабіт це звичайне маркетоїдне наїбалово.

• +1 3

18 hours ago, t0rik said:

гігабіт це звичайне маркетоїдне наїбалово.

як мінімум оптоволоконне підключення має ряд плюсів - не горять порти в роутерах / компах під час грози, а це дуже часте явище - не треба чекати кілька днів, поки соізволят приїхати і замінити обладнання чи перезавантажити, ще один плюс - низьке споживання, коли немає електроенергії - інтернет не зникає, все підперте акумами. Вдома - 10тирічний автомобільний акум тримав конвертер з WiFi6 роутером 1.5 доби. Підключаюсь до VPS в Hetzner реальна швидкість через WireGuard VPN - 650-700 Мбіт/с і в ВОМ і Вестнета. Різниця в тарифі між 100 і 1000 Мбіт - 50 грн, між 300 і 1000 - 25 грн, немає змісту підключати 100 чи 300 Мбіт/с ніякого. Вдома 3 телефони, + ще гостьових може бути декілька,  планшет, смарт тб-приставка, 2 T2-ресивера з Iptv, комп, ноут, ще один роутер з впн на розумний дім - 5 вайфай вимикачів, Zigbee-hub з пристроями, розумна колонка, розумний пульт, посудомийка з вайфаєм, датчики різні. Звісно на це все 100 Мбіт/с мабуть і вистачить, якщо всюди 4к не дивитись одночасно. 

Screenshot_4.png

Edited by Black
  • Збентежений 1
  • +1 1

• 3 weeks later...
6 hours ago, Black said:

Коли провайдер жадний на айпі

Щойно спробував через уарнет, датагруп та водафон - у всіх така ж кака. Так що прикол мабуть не у вестнеті, а у тій стороні, яка, цілком ймовірно глобально блокує доступ з деяких країн

• +1 1

• Адміністратори

з VPN робе

• +1 1