gladiator Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 07:54 #326 Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 07:54 прочитала бігом все написане. 1. яким чином можна натиснути на наші правоохоронні =хоча, мені здається, це якісь ІНШІ= огани для спонукання боротьби з такими бандочками в районах. Адже історій існує багато про бєспрєдєли в районі ЗАГСа Незнаю чим вам район 21 школи і ЗАГСа не нравиться? Живу на цьому районі вже дуже довго. Більшість ті хто в нас ошиваеться, це "гопота" 40-ого району. Вони можуть по кумпулу надавати, що аж фуфайка завернеться. Кожен хто живе на свому районі привикае до нього, і він здається самим безпечнішим. Хожу там і в 1-2 часа ночі, слава Богу нічього. З.І ну заспокоює плевмат в кармані
Forever Autumn Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 08:49 #327 Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 08:49 2 savik - шо ти гониш ? 2 Plum - а ти чого ведешся? 2 Zibers - знаю, що таким чином сама перетворююсь на гопа, це й стримує ідьом! а шо нам 2 Zevs_Isver - в неділю було зареєстровано тільки звернення. Вчора - розмова зі слідчим, який ВІДГОВОРЮВАВ (!!!) писати заяву і т.п. Сьогодні- судмед+написана заява+розмова з тими, хто за цю справу візьметься і буде контролювати.
Forever Autumn Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 08:55 #328 Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 08:55 Незнаю чим вам район 21 школи і ЗАГСа не нравиться? Живу на цьому районі вже дуже довго. Більшість ті хто в нас ошиваеться, це "гопота" 40-ого району. Вони можуть по кумпулу надавати, що аж фуфайка завернеться. Кожен хто живе на свому районі привикае до нього, і він здається самим безпечнішим. Хожу там і в 1-2 часа ночі, слава Богу нічього.З.І ну заспокоює плевмат в кармані мені подобається. скільки часу ми там не тусувались би, не було інцидентів. Ні на території самої школи на лавочках, ні в тому "лєтніку", хоча гопоти там купа. Інормально вони це все сприймають. І здороваються і т.п...Один раз, правда, заїлась з представником тієї "культури" (ггг), але виключно по справделивому питанню захисту тварин і фсьо все було тихо-мирно.
Shura Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 08:59 #329 Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 08:59 мені подобається. скільки часу ми там не тусувались би, не було інцидентів. Ні на території самої школи на лавочках, ні в тому "лєтніку", хоча гопоти там купа. Інормально вони це все сприймають. І здороваються і т.п...Один раз, правда, заїлась з представником тієї "культури" (ггг), але виключно по справделивому питанню захисту тварин і фсьо все було тихо-мирно. еще раз перечитай посты 299, 304, 305.
Forever Autumn Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 09:09 #330 Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 09:09 еще раз перечитай посты 299, 304, 305. ті колокольні, з яких ми з Вами дивимось на ситуацію - мало того, що різні, так і знаходяться одна від одної далеко Всі ці роки я там була присутня, а Ви - ні . Мені легше судити, але важче пояснити це все. Вам - легше судити, але важче вникнути. ОСь і всі питання
savik Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 09:29 #331 Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 09:29 Ну я гоню, можливо.А в житті і в таких ситуаціях це не гон, ладно не буду ваші балачки читать. Тут все викладають на словах а діяти нехоче ніхто!!!!!!Факт!!!Не буду гнати про гуртки які вже е на території України, вибачайте за флейм(якщо ви так вважаете)
Гість Zibers Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 09:48 #332 Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 09:48 Це було завжди так. Сьогодні гопи-патлатих, завтра патліті-нефороф, нефи-рокероф, рокі-готоф, готи-емо, емо - гопов....1. Тусня здавна біля 21 школи.2. Всі месні в курсах про "саседей"3. Ілі "месних" дасталі песні, ілі ктото із "туси" тусанул кавото із месних.4. Пяні напали....ну навряд з прутами соваються в стані алкогольного спяніня.5. Нарко напали....да влом ваще муху абіжать, з неї палахать можна, зачем собі кайф ламать, опять неувязка.6. По пріколу дали драздоф, ілі с целю заіменія імуществом - варіант вагомий, але ж на 3 налетіли...ілі ваще тупі таке дійство делалі, ілі начінающі, ілі шантропа абична.....хотя в любому випадку без базара таке не відбувається, Нада за щось зацепітца, доколупатца самовиразітца, перед друзями красанутца моднимі словамі, а потом і мачіть. Гуртом мачіть легко.Паетому. Ватсон падсказує.1. В прошлом билі канфлікти.2. Базар прісуствовал.3. Неізвесна ступінь алко опяненія....хотя.. лутше би курили, ніж пили.
Bit Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 09:50 #333 Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 09:50 шось дедалі більше розчаровуюся у людях. =( Вас тут попросили допомоги, і порад, а ви б** як останні с**ки розвели демагогію і свої поради нах (це вам, раціоналісти нах). Свої поради (це адресовано до Зіберса і решити пацифістів) засуньте собі в зад коли вас будуть по голові арматуриною пи....дити. кожен знає гопів свого району і того вони якраз "своїх" жителів мікрорайону не трогають. а їх, "патлатих", там не знали-того і причепилися. і немає різниці чи патлатий, чи ні, бо гопи всім уже набридли. таке враження, що їх уже як норм людей стало по кількості більше... розкажу історію на своєму районі. 33ій квартал... теж саме нігерське гето наф... стою у своєму прикиді... я репер, то знають усі.... ідуть знач гопи... знайомі притом! і все одно вийо... почали... 15 штук до мене із другом. а уявіть якби то був би репер із чужого району? він ортримав би пілюлей просто так, бо не такий як оці бидлани.Це було завжди так. Сьогодні гопи-патлатих, завтра патліті-нефороф, нефи-рокероф, рокі-готоф, готи-емо, емо - гопов....емо-гопофф..... гиииииииииииииии, розсмішив... і взагалі. ти чувак пишеш як білорус якись. пиши як нормальна людина, бо твої думки і пости не сприймаються.
Forever Autumn Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 09:52 #334 Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 09:52 Паетому. Ватсон падсказує.1. В прошлом билі канфлікти.2. Базар прісуствовал.3. Неізвесна ступінь алко опяненія....хотя.. лутше би курили, ніж пили.варіант 2.
Zevs_Isver Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 10:11 #335 Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 10:11 2 Zevs_Isver - в неділю було зареєстровано тільки звернення. Вчора - розмова зі слідчим, який ВІДГОВОРЮВАВ (!!!) писати заяву і т.п. Сьогодні- судмед+написана заява+розмова з тими, хто за цю справу візьметься і буде контролювати.как оговаривал? взятку не предлагал?диктофончиком не обзавелись? было бы интересно послушать
Stealth Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 11:57 #336 Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 11:57 Может кто из старожилов подскажет, когда небыло гопов? Период времени? Были, есть и будут есть! Может звали их по другому. Наказывать?! Перевоспитывать?! Нет смысла! А завалить кого-то, публично, щтоб все оху-ли и пропали, то никто из тут читающих не пойдёт!!! Бо есть царь в бошке. А тому кто её отбивает металоломом, (бошку) , она не нужна! Менты может и решат вопрос по своему, если захотят, но ИМХО в районе порядка не будет, пока кто-то гопов не уймёт так, шоб они зассали (в своём районе)!
Гість Zibers Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 12:27 #337 Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 12:27 Свої поради (це адресовано до Зіберса і решити пацифістів) засуньте собі в зад коли вас будуть по голові арматуриною пи..... ... стою у своєму прикиді... я репер, то знають усі.... емо-гопофф..... гиииииииииииииии, розсмішив... і взагалі. ти чувак пишеш як білорус якись. пиши як нормальна людина, бо твої думки і пости не сприймаються.1. Я магу канхфетку тібе коекуда всунуть, еслі опять начнеш чото пургу на мну гнати (Ето лічно тібе сцука)2. Репер ф прікіде. Апределився по принципам, Я вот імено такіх как ти репероф-копірайтеров не переварюю, в астальних (поф хто що слухає) не настільки розклад голови.3. Перечінь для прімера. 4. За білоруса ти вже втарой раз пад пріцел лезеш, я магу в третій раз і не смазать.5. Чото вякаеш чо я не нормальна людина ?6. Для сприйнятя маїх постоф нада іметь клепку в голові, у тя вона наверно напроч атсуствує, еслі ти ещо і гапов с района знаєш.Для начала паіграй в шахматішкі, зачотная ігра, пазваляєт немного раслабітца.Лічно я знаком, дружу с багатьма людьми, за національністю, коліром шкіри, уподобанями і соціальним статусом. Но.....ето ті, з ким є про що поговорити. Які в состоянії нестоянія на ногах видать мисль житейскую, рабочую, або новую, над каторой можна долго подумать. Нужно бути многограним в сваїх вкусах, вузькопрофільность в житті або в професії приводить до смерті духовної, або фізично-матеріальної. Чо не умну мисль раділ ? Можливо вона десь і звучала, но...ДУРАК НЕ ПОНЯЛ, ПОНЯЛ НЕ ДУРАК ! Удачі...
difoto Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 13:51 #338 Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 13:51 Рэп - это сила! Только некоторых рэппёров долго по бошке бить 3см. лобной кости - это вам не терамису в блендере готовить.
Shkoder Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 14:07 #339 Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 14:07 основные задиры получили свою неделю ридонли, а тему я закрываю по причине флейма и жалоб. если с кем-то случится что-то подобное (очень надеюсь, что ни с кем и никогда) - открывайте новую тему.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.