Forever Autumn Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 09:08 #276 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 09:08 1. Іванка, нєхєр лазити ночами де не треба, а спати вдома...2. Не вірю чогось що просто так підійшли і доколупались... 3. Якщо і просто так доколупались - можна було все парішать "базаром" ))) 4. Телефон хрєн знайдете 5. Зяву в міліцію - обов"зяково писати - знайдуть дуже швидко уродів... 6. тобі зауж пора, а не пиво під гітару з толпою патлатих сьорбати на вул. Федорова... гиги я тебе теж юблю мля. 1. та не вперше там сиділи. і все завжди було ок 2. я не знаю. я не доколупувалась. я тільки в центрі біля ВОпака можу так. а не на якихсь районах ))) 3. а вони й рішали по ходу так. поки не підвалил інші 4. а жаль 5. пишуть. нуно продвінуть 6. ну то бери мене заміж - харе 3,14 )))) 7. як виявилось, це не вперше до патлатих мають діло в тому районі..мдя.
nameless Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 09:39 #277 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 09:39 Базару нема, гопоти останнім часом стало багато. Головне заяву в міліцію написати, і чим більше заяв, тим краще. Мб і не зразу, але ситуація вирішиться. Про телефон скоріш за все мона забути. А з ситуації треба зробити правильні висновки.7. як виявилось, це не вперше до патлатих мають діло в тому районі..мдя.В 2 години ночі там до всіх мають діло - сьодні патлаті, завтра лисі - 1 фіг
vetra Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 09:47 #278 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 09:47 Доречі... по назві теми "Лучани vs. гопота" гопота - теж Луцчани
Harddriver Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 10:16 #279 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 10:16 А на рахунок гітаркі і песенок - я позітів, але негатів - еслі еті песенкі і весьолиє ребята у мну пад акном півас жруть +1 Іноді виникає бажання вийти на балкон, і шмальнуть з дробовика в повітря. Жесть, кнчн., а шо робити, як завтра перша пара, а від цих гітарних рулад навіть євровікна не спасають Взагалі, по адм. законодавству - всі "пєсні-пляскі", євроремонти - до 11 вечора. А мёнтам всеодно пох, дзвони-не дзвони.
Expert Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 10:27 #280 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 10:27 Бити...бити...мордою об асфальт... бо вже сил нема, спостерігати як гопота на голову вилазить.Райончиг той і справді стрьомний - я навіть їздити там не дюблю вночі. Доколупатись до "патлатих" бидла хватає. То, шо людям побили морду - неправильно, так шо всякі формуліровки типу "нєфіг било щастать" нє проходят.Заяву в міліцію писати - однозначно, бо, як я помітив в таких випадках зазвичай діло чомусь до міліції не доходить, так шо в них не так уже й багато заяв.///Іноді виникає бажання вийти на балкон, і шмальнуть з дробовика в повітря.Жесть, кнчн., а шо робити, як завтра перша пара, а від цих гітарних рулад навіть євровікна не спасають ///Вони сиділи на ступєнькаг 21 школи, і вряд лі комусь там своеєю гітаркою могли заважати....
Гість Zibers Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 10:54 #281 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 10:54 2 Forever Autumn..... взагалі-то 21 школа- це місце тусовки ще з 2005го року, де почали збиратися місцеві жителі (любителі пива і музики). і жодного разу такого не траплялося. І ? Забили місце, помітили сцьохами, вальдосять та ночами там песенкі пад гітару пают і піво тару аставляют. Атлічно, довго би ви так тусовали на районе без вуличних разборок за територію ? Не було озлоби, не було матеріалу чим бить, ілі пацани дето атдихали, не смогли вовремя падтянутца....а ось падтянулись.Колись така ситуація мусила би статись і сталась.Как я панімаю ю звать "Іванка", мну Віктор. Бум знакоми. В такій ситуації ти обурена. Але відкинь но образи і подумай трохи з протилежної сторони. Бо можливо це та БАНДА яка з 2005 року облюбила місце і є гопотой для навколишніх жителів.
_sergius Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 11:10 Автор #282 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 11:10 просто треба мати свої ходи в органах і не тільки.Окрім ходів в органах, потрібно ще попитати своїх людей які безпосередньо контактують з такими "особистостями". Думаю в кожного знайдеться парочка таких знайомих. Авось щось і вспливе, бо зазвичай в певних колах новина про двіжи на районі швидко розноситься.
Harddriver Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 11:15 #283 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 11:15 Вони сиділи на ступєнькаг 21 школи, і вряд лі комусь там своеєю гітаркою могли заважати....Від ступенек 21 до найближчого будинку - приблизно метрів 30. Якраз стільки від мого вікна до лавочки, яку облюбували наші місцеві районні "гітаристи"Offtopic OFF.Люди, озброюйтесь! Хоч -би балончиками Терен з базару. Я би особисто взяв щось під патрон Флоберта, поки лавочку не прикрили.
SunSeth Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 12:21 #284 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 12:21 Взагалі, по адм. законодавству - всі "пєсні-пляскі", євроремонти - до 11 вечора.До 22.00
Luka Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 12:32 #285 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 12:32 Взагалі єдиний вплив на цей контингент- груба сила. 2 тижні тому в 1 годині ночі спустив по сходах трьох з@ср@нців (точніше двох- третя була дама, сама спустилася ), які запровадили традицію пити в під"їзді по ночах. До того сусіди пробували з ними говорити- не допомагало. Тепер в під"їзді відносно спокійно.
mass Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 18:50 #286 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 18:50 мде... я удівльон... я то думаю чого більше ніхто не кричить песні арії до 2х ночі на ступеньках 21ої школи під гітарку? іто так шо приходилось окно закривать бо не чути слов із фільма в калонках співчуваю тим хто лягає спати рано.... ви спочатку задумайтесь над тим чи ви порушуєте порядок на рахунок побиття - співчуваю... такіх нада вешать!
_sergius Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 18:55 Автор #287 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 18:55 Тепер в під"їзді відносно спокійно.Думаю, це не на довго. Якщо не ті самі повернуться, то нові прийдуть.to all: А що вже тут такого поганого що народ збирається і співає пісні. Да можливо трохи за голосно... але що краще буде якщо вони будуть десь бухати, курити усіляку дрянь, чіплятись до перехожих і т.п. Ходити по мажорних закладах не в кожного фінанси дозволяють, а для декого навпаки цікавіше ось так посидіти під гітару на свіжому повітрі. І проблема не в тому що вони щось там порушували. Дай Боже аби в нас всі такі порушники були, що заважають народу спати і дивитись фільми по ящику. Проблема - це те обкурене і бухе бидло яке лазить вулицями в пошуках пригод і готове вбити за гривню, або ж просто так, як кажуть по приколу.
Shkoder Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 19:04 #288 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 19:04 я крайне сомневаюсь, что гопы защищали правопорядок в своем районе, да и уровни правонарушений разные и из разных книжек - где мелкое нарушение общественного порядка по сравнению с нанесением увечий и кражей телефона?
Plum Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 19:22 #289 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 19:22 Я не берусь стверджувати, що Forever Autumn і її друзі на 100% праві, але в будь-якому випадку вони не заслужили на такий фінал пізніх посиденьок. ІМХО гопників потрібно виловлювати по одному або групами по n голів і бити, щоб, пробачте, блювали тим що з'їли тиждень тому, сцяли кров'ю, і місяць не могли ні сісти, ні лягти, ні повернутись. На цей раз гопники напали на підвипивших "патлатих" (які, до речі, також люди, чиїсь сини, чиїсь брати, чиїсь кохані), а завтра на їх місці може опинитись будь-хто з нас або з людей, які нам рідні, близькі і дорогі. Будь-хто, хто через обставини пізно повертається додому пішки. І добре, якщо все закінчиться лише вкраденим телефоном...
mrZED Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 19:45 #290 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 19:45 Мда.. Запасайтесь люди балончиками, пневматами і т.п. речами. А головне - не ходіть самі по-ночами! "Нас ніхто не захистить, лише ми самі..."
laska Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 19:56 #291 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 19:56 Ото поговоримо і на тому все і закінчиться. Людина в нас не захищена, це факт. Допомоги і захисту чекати немає звідки, тому треба бути обачнішими. Мені зняли золотий ланцюг з шиї о 15год. в людному місці по Соборності. Причому міліцію викликала відразу, бо мала при собі Сенау. Мій чоловік приїхав швидше ніж Бобік мєнтів. Всі мєнти були на стадіоні, бо йшов матч.А тут ситуація ще гірша. Так що ніде правди шукати. Роби висновок і остерігайся подібних мість в такий час.
Plum Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 20:02 #292 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 20:02 А головне - не ходіть самі по-ночами! ти хотів сказати "не ходіть самі компанією з трьох-п'яти чоловік"? Це що тепер, возити за собою бус з охороною? Бо ж у випадку з Forever Autumn там сам ніхто не був...А я думаю, що зараз в нас повторюється та ж ситуація, яка була кілька років тому з магнітолами в машинах. Крали, просто спасу не було. Бо мєнти кришували це все. І зараз гопоту кришують, а замість магнітофонів крадуть телефони -- їх простіше продавати, бо клієнтів більше. ІМХО поки одного-двох гопників не пристрелять "правильні" жертви нападів, то ситуація не зміниться. Принаймні на краще не зміниться.
mrZED Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 20:06 #293 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 20:06 Та це я не за конкретний випадок, а взагалі сказав. Бандою, як не як легше відбиватися, та й гопи як правило на групу із 4 і більше людей особливо не лізуть. Інстинкт самозбереження спрацьовує
savik Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 20:09 #294 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 20:09 Підкину свої пару коп. )))Це що ви говорите потрібно збирати докупи і.....Створювати потрібно загони своеї міліції, процей підрозділ вже говориться вже на неодному сайті, ссилок не подам бо читав давно.В польщі наприклад е такі загончики, сам зустрічав печально було, скільки прожив у Луцьку одного разу розвели(сам винний) але потім доходило до сміху, а саме треба розпізнати подонків і дивлячись на ситуацію.....клепать нада дуже болячеодного до смерті і щоб горланив добре, що підтвержують психологи може зупинити невелику банду. А для того хто напав е ще пара хвилин винести ноги подалі))))))))) Героїзм тіпа я порешав з 3-7 людьми, це одиниці і в більшості закінчуються реанімаціею, і навіть смертю. Я небуду розказувати я пацан тіпа крутий, але це ..... І сам роздавав пілюлей та і отримував((((((Трохи вибився з колії вибачайте.То про що я ...о .... Луцьку потрібно трішки людей в масках і з надійною машиною(бусом), а такі угруповування в деяких країнах е легалізовано.
mrZED Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 20:12 #295 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 20:12 А хто їм зарплату буде платити??? Добровільний клуб захисників міста від гопів?? Сумніваюсь...Як завжди все впирається у кошти на утримання таких от загонів чи то патрулів.
Гість Zibers Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 20:12 #296 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 20:12 Підтримую пост 289 Імхо Апупеть можна. Йо , у патлатих збор біля 21, усе туди, іскать пріключеній. У каво поторчать на уме і побалдеть, у другіх інший замисел. Але......те що дали драздоф, ето не спроста. 3-челам дали драздоф. Версії 1. Чели, пяні ф дупель. 2. Чели (чела) іскалі "друзя" 3. Гопота стаєй с жезезкамі іскала когось або делішкі мутили, і їм памешалі. Лох сам на гопоту лізе. Закон природнього тажііня, ілі протилежгостей.. а еслі курнуть то "Закон протирічя протирія" можна присюсюкать. Вивод один, Єсть пастрадалі, а причинами і следствієм занімаютца інші. Янголоф німа, і сумніваюсь що у любітелей 21 школи не було тьорок с "местними". 2 Форевер. Маладец, атстаюєш інтереси, але детко, сматрі, щоб па канце тебе не продалі "друзя пабітие"..прічіна в прошлом. Бабка Ліля на картах сказала .
Plum Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 20:14 #297 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 20:14 в нас такі "загони" ніхто не легалізує. І якщо ти з друзями таке організуєш і поб'єш кого-небуть з тих виродків, то потім сам будеш в суді на лаві підсудних, а мати того казла буде горланити що в неї таке хороше дитятко, ніколи і мухи не образило, а тут якісь гади-гопники взяли да і побили ні за що....
SunSeth Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 20:16 #298 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 20:16 Я щось не догоняю....напастой соваюсь туди-сюди по ГПЗ по ночам, накуренимТи більше стільки не кури...
mrZED Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 20:17 #299 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 20:17 2 Zibersа ти часом не один з них??
Shura Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 20:18 #300 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 20:18 сумніваюсь що у любітелей 21 школи не було тьорок с "местними".вполне здравая мысль.Forever Autumn, стоит попробовать выяснить у твоей компании, не было ли на том месте каких конфликтов.если были - то вполне возможно, искать надо тех местных, с которыми были "разборки" до...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.