Перейти до змісту

Лучани vs. гопота

_sergius

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
...а далі їх за вуха на опорний пункт, чи наряд викликати.

А після того, як прибуде наряд, вони скажуть шо ви їм погрожували і т.д. і т.п. і накатають на вас тєлєгу таку, шо ще самі відписуватись будете... по закону навряд чи вдасться щось вирішити, грамотний адвокат так виверне, шо може мало не показатись. Вирішувати проблему вам краще своїми силами. Все ІМХО звичайно.

• Відповідей 338
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
...а далі їх за вуха на опорний пункт, чи наряд викликати.

А після того, як прибуде наряд, вони скажуть шо ви їм погрожували і т.д. і т.п. і накатають на вас тєлєгу таку, шо ще самі відписуватись будете... по закону навряд чи вдасться щось вирішити, грамотний адвокат так виверне, шо може мало не показатись. Вирішувати проблему вам краще своїми силами. Все ІМХО звичайно.

Был бы человек-статья найдется! Вы че не знаете как ето делается? Могу обьяснить, только в привате. Главное поймать козла,и пока приедут менты будет полный пакет!

Опубліковано
...перш за все потрібно на 100% бути впевненими, що збираєтесь наказати саме тих, хто це робив...

Завтра ще одні люди, так би мовити з тих кіл, мають віддзвонитись, дати якусь інформацію.

P.S. Враг моего врага - мой друг. С мира по нитке и что то да вырисуется.

Щойно йшов додому, перед під'їздом сусідка стоїть, і озирається по сторонам. Сама боїться в під'їзд заходити, щоб де бикота не перестріла не грабанула. Оце дожились... :)

Опубліковано

В мене знайомого недавно так побили, що тиждень вдома лежав.

Був з дівчиною.

Забрали гаманець і неробочий телефон. Один проти двох лобуряк.

Не всі ж "каратісти":) Цих нелюдів треба наказувати так, щоб лежали, як в анекдоті і питали: "Петро ще тут?"

Опубліковано

Вы не любите гопников? Вы просто не умеете их готовить :) Щас скажут что я и мудак и т.п НО!

Проблемы с 90% гопоты легко и просто решаются словесно. Конечно в остальных 10% случаев надо действовать как описано выше в теме.

Сколько раз наблюдал ситуацию когда люди сами себе создают проблемы и лезут на конфликт с гопотой ...

Був з дівчиною.

Во многих случаев такие знакомые оказываются сами не прочь "поживится" чужим добром и развести кого-то на бабло в ночном клубе или т.п...

Тоже из личного опыта. Ничего не имею против твоего знакомого но закон кармы - странная и страшная штука...

Опубліковано

Був з дівчиною.

Не всі ж "каратісти":) Цих нелюдів треба наказувати так, щоб лежали, як в анекдоті і питали: "Петро ще тут?"

Добре що ще хоч з дівчиною все гаразд. А що ти хочеш, мою хорошу подругу на початку літа ледь не згвалтували серед білого дня. Було десь годин 6 вечора, вона з роботи йшла. В дворах тих будинків що між Соборності і Кравчука пристали 2 мужика (і каже ніби на вигляд солідні чуваки). Якби вона не вибігла до Сан Ремо що по Кравчука де були люди, то запхнули б в машину і все.

Опубліковано

З цим треба боротися системно, мозгами а не ногами, ну даш ти їм пі*ди раз, що їм впєрвой? вони на вулиці кожен день огрєбають від собі подібних і від деяких "жертв" - привикли. Всіх каратистами також не зробиш - пацифізм не дасть.

Зняти морди тих уродів вивісити маляву в підїзді про їх злодєянія, оголосити зібрання жильців, зробити вечірнє чергування серед мужиків. Тоді ті уроди самі втічуть. Бо основна причина їхньої діяльності в тому що суспільство як би і не намагається боротися з цим фактом, мол є ось в такі темні часи і ось так і живем. Треба боротися не з самими гопами як фізичними сущностями, а з фактом їх існування.

Давно треба організувати тіпа дружину, тоді й мєнти себе поскромніше вести будуть, а то взагалі не демократія а анархія виходить.

Як я вважаю не готові ми ще до демократії, нашим людям тільки тоталітаризм :)

Опубліковано
Был бы человек-статья найдется! Вы че не знаете как ето делается? Могу обьяснить, только в привате. Главное поймать козла,и пока приедут менты будет полный пакет!

Я все чудово знаю і пояснювтаи не треба. Тільки те, що вони розкажуть вам після того як огрібуть пізд***й це буде одне, те шо вони скажуть слідчому це буде зовсім друге, а те що вони будуть казати після розмови з своїм адвокатом це вже буде третє. На мою думку, відвертої розмови з хлопчиками з приміненням прийомів допиту з "прєістрастієм" їм буде достатньо. Хоча, звичайно, якщо є можливість посадити, то треба сажати.

Як я вважаю не готові ми ще до демократії, нашим людям тільки тоталітаризм :)

А от за ці слова треба пам"ятник ставити при житті. Згідний на всі 100%. Наші люди отрмали свободу, але ніфіга не знають, що з нею треба робити.

Опубліковано
Якшо телефон забрали вночі, то скоріше всього, що зранку в них його вже не було. Він був скинутий або валютчикам, або в точки, які на базарі мобілами торгують, або торгашам за "пятку". Скидають або на "варшавці" або на "північному".

А ще, просто супергадюшник для гопніків розвели на старому ринку(який біля Замку). Звідти крадений телефон, частіше всього, їде десь в село і шанси з ним зустрітися зводяться до мінімуму.

Заяву в міськвідділ все-таки треба написати. Якщо телефон є в базі викрадених, то не виключено, що його випасе міліція по IMEI при перевірці торгових точок, або ввечері у всіх затриманих гопнічків теж телефони з цією базою звіряють. Імовірність, звичайно, невелика, але багатьом людям телефони вже повернули а винних притягнули до відповідальності. Тим більше, що в цих пацанів викрадення, чи відбирання телефонів - це вже професія.

P.S. Не чіпайте борду, бо наб"ємо морду !!! Це теж метод, але краще їх здавати міліції. Там з ними попрацюють професійно і признаються гадюки в всіх своїх подвигах, ще й конкурентів поздають.

Опубліковано

Не узагальнюйте. Частина дозріла до демократії, частина - ні.

Причому частина не найбільша. Тут, на форумі, переважна більшість дозріла.

Коли ви кажете "НАШИМ ЛЮДЯМ", це ви маєте на увазі і себе? Я, наприклад, не хотів би тоталітаризму.

Опубліковано

Я говорив не про готовність окремих людей, а про суспільство в цілому. Як говорив Задорнов кожен з нас як поговорити Енштейн, Кулибін, і тд і тп, а як зберемось разом - бездумна толпа.

А в нас беззаконня повне, звичайно будуть гопи і інші, тому що анархія ніхто ні за чим не дивится і дивитись не хоче, бюрократія розрослась в державних установах настільки що нема як дихати, а толку нема.

Добре що менталітет в нас ще більш-менш пацифістичний, була б Грузія, давно друг друга позарізали.

Америка тримає свою демократію за рахунок законів і підтвердження їх грубою силою, ніяких розових мрій як у нас про святу демократію там нема.

Не буде демократії на пустому місці, на пустому місці анархія, має бути закон для всіх і його силова жорстка підтримка. За цим слідує що всі ті товсті морди що сидять в парламенті давно повинні бути на електричному стільці, без винятків.

Опубліковано
Я, наприклад, не хотів би тоталітаризму.

І я не хотів би, бо я нормальна людина, яка хоче спокійно жити і заробляти гроші, а не сидіти і думати чи дійде моя жінка нормально з роботи, якщо я не можу її зустріти і чи зможу я відмахатися від зграйки шакалів, коли буду повертатися пізно додому. Мова йде загалом про країну, про той стан, в якому вона зараз знаходиться. Поки закони не будуть (хоча б на трошки) одні для всіх, то толку не буде. А поки закони не працюють, то треба самим вирішувати такі питання. Ось таке моє ІМХО.

Опубліковано

Цілком згоден. Але це називається ПОРЯДОК, а не тоталітаризм.

Але ми відволіклися. Буде в вас двіжуха чи як? :)

Опубліковано
Цілком згоден. Але це називається ПОРЯДОК, а не тоталітаризм.

Точно - ПОРЯДОК, а тоталітаризм - один з методів його наведення ;)

Але ми відволіклися. Буде в вас двіжуха чи як? :D

Це ми взнаємо, якщо топікстартер захоче нам про це розповісти :)

Опубліковано

Топікстартер повинен викласти приблизний план, дату, а бажаючі приєднатись до акції відпишуться йому в приват чи в асю.

Опубліковано
В очередной раз задаюсь вопросом: "Ужас, где я живу?".... :rolleyes::)

А цього і треба було чекати. Зараз Завокзальний, 33-й, 40-й райони масово забудовуються, висотки стоять впритул одна навпроти одної. Сюди переселяється купа народу, і це тільки половина, бо більшість будинків ще на стадії доведення до сдачі замовникам. Порахуйте на скільки ще приблизно збільшиться населення цих мікрорайонів. А їде народ різний. І починає кожен встановлювати свої правила. Ну а міліція... А що міліція, від них і в найспокійніші часи толку мало було. Буде бійка, то їх аби самих хто врятував, якщо вони звісно це місце не обійдуть 10-ю дорогою. Як кажуть, наша міліція нас береже, безплатно саджає, безплатно стриже...

Буде в вас двіжуха чи як?

Вже більш менш знаєм хто, тепер треба їх знайти. Як буде щось відомо точно, то скажу. Можливо й допомога зайвою не буде...

Опубліковано

Я вам скажу от що. При Радянському союзі була така чудова штука як ДРУЖИННИКИ!!! Які мочили всяких виблюдків наліво і направо, бо ніхрєна міліція сама не зробить. ТРЕБА ТУПО МОЧІТИ!!! В Мінську вже знову зявились дружинники. По вулицям ходять: 1 міліціянт і 2 дружинніка. А можна і просто організувати загони по 4-5 чоловік... СРАНА ГОПОТА ВСІХ ВЖЕ ДІСТАЛА!!! дівчину не можна додому нормально провести, по району ввчечері спокійно не пройдеш... А так можна вийти з однодумцями, в кожного по біті, можна ще по пнєвмату, і спеціально десь по 40а чи по Львівській прогулятись !!!

Опубліковано
Я вам скажу от що. При Радянському союзі була така чудова штука як ДРУЖИННИКИ!!! Які мочили всяких виблюдків наліво і направо, бо ніхрєна міліція сама не зробить. ТРЕБА ТУПО МОЧІТИ!!! В Мінську вже знову зявились дружинники. По вулицям ходять: 1 міліціянт і 2 дружинніка. А можна і просто організувати загони по 4-5 чоловік... СРАНА ГОПОТА ВСІХ ВЖЕ ДІСТАЛА!!! дівчину не можна додому нормально провести, по району ввчечері спокійно не пройдеш... А так можна вийти з однодумцями, в кожного по біті, можна ще по пнєвмату, і спеціально десь по 40а чи по Львівській прогулятись !!!

Да це досить цікавий варіант врегулювання цього питання)) тільки думаю не реальний, хібащо дійсно збереться багато однодумців... При теперішній владі щось таке організувати не реально...( Як вже згадувалось вище, щей цих дружинників посадять)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...