Перейти до змісту

Потрібна консультація по замовленню з Ali Express

Saddy

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Де на нет карточці взяти ім"я тримача карти? В алі питає ім"я і фамілію власника карти

напиши в онлайн чат, вкажеш там номер пластикової картки і тобі все розкажуть. скажеш який платіж не проходить вони знайдуть помилку. в мене те ж були проблеми з платежем на алі, то ліміти неправильні, то Exp Date не той вказував...

а в нет картці буде ті самі прізвище й ім'я, що і на пластиковій картці

Опубліковано

Пластикова безіменна, бо це звичайна кредитка

в мене на кредитці теж ім'я не вигравіруване, але це нічого не значить, в банку всі твої дані є

зайди в privat24 і запитай в онлайн чаті

Опубліковано

є звичайна гривнева картка ПБ, у відділенні банку сказали, що для оплати в інтернеті треба відкрити віртуальну карту Віза-Інтернет (відкрив в доларах, щоб зменшити кількість обмінів валюти). Це у відділенні зробили за 10 хв. + 10-20 хвилин, щоб підключити цю карту до Приват24, підняття ліміту на місяць та на одноразову покупку (в процесі експлуатації виявилося, що ліміт має бути не мешне ніж в 3-4 рази більший, ніж покупка, бо платіж не проходив). Більше часу пішло, щоб дізнатися код та термін дії карти в чаті в Приват24.

Потім переводиш гроші на інтернет-карту і оплачуєш. Одна транзакція ніби була 25 коп.

Опубліковано (змінено)

що ліміт має бути не мешне ніж в 3-4 рази більший, ніж покупка, бо платіж не проходив

в привата глюк на сайті, хоча в тебе рахунок доларовий і ліміт ти ставиш в доларах, але по їхній базі стоять не долари а гривні

тому і треба всі ліміти множити на 8

Змінено користувачем guest
Опубліковано
Mastercard Gold - тут ключове, а є "звичайна кредитна карта"

Приватовская "кредитка" VISA (Картка "Універсальна") без выбитого имени нормально воспринимается различными платёжными системами :)

• +1 3
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Підскажіть будь-ласка які є нюанси при купівлі одягу на алі? Зокрема цікавить чи поширюється на одяг норма безмитного ввезення товару на суму до 300 євро? Одяг важчий і об"ємніший за телефон...

Опубліковано

поширюється, + таможня може коситись на комерційні партії.

дуже раджу не купувати одяг з так званих "чорних манекенів", якими кишать усілякі аукро, соціалки і всіляких 100500 он-дайн магазинів .

безрозмірне, пардон, лайно, з пластмасового текстилю вкрай низької якості.

15620612_w640_h640_8465.jpg

• 4 тижня потому...
Опубліковано

доброго времени суток! подскажите, какой у Вас был максимальный строк доставки посылки с АлиЭкспресс? Кто открывал диспут, каким образом и когда деньги возвращаются на карту (виртуальная Виза, ПриватБанк)?

Опубліковано

какой у Вас был максимальный строк доставки посылки с АлиЭкспресс?

вчора забрав, 38 днів

Опубліковано

38 днів

это от момента заказа до даты получения? у меня по трэк-номеру 04.10 посылка вылетела из Пекина, но до сих пор не трэкается в Украине. Паниковать еще рано? :_08:

Опубліковано (змінено)

ось в мене виглядала доставка

2013-09-17**Оплачено
2013-09-22**Відправлено
2013-09-24*china*Collection, 收寄局收寄, 广州国际函件运营中心, UA
2013-09-25*china*Opening, 出口总包互封开拆, 广州国际, UA
2013-09-25*china*Departure from outward office of exchange, 出口总包直封封发, 广州国际, UA
2013-10-27*ukr*Відправлення надійшло до місця міжнародного поштового обміну України Київ ДОПП Цех №2 РІ-1 вхідна письм кор з індексом 03921.
2013-10-29*ukr*Відправлення в процесі оброблення. Востаннє воно зареєстроване в об’єкті поштового зв’язку Київ ДОПП Цех №3 обмін (вихідна) преса загальна ф. 16 роб з індексом 03990.
2013-10-30*ukr*Відправлення надійшло до відділення зв'язку ЛУЦЬК 25 з індексом 43025, на даний час не вручене.
2013-10-31*ukr*Відправлення не було вручене під час доставки об’єктом поштового зв’язку ЛУЦЬК 25 з індексом 43025. Причину можна з'ясувати в указаному об'єкті поштового зв'язку.
2013-10-31**Отримано

Паниковать еще рано?

який термін доставки вказаний в тебе?

Змінено користувачем guest
Опубліковано

у меня указано 15-60 дней. заказ сделал 23.09, т.е. 40 дней уже прошло, еще 20 осталось. На каком сайте производите трэк посылок?

Опубліковано

у меня указано 15-60 дней

це не те

коли заходиш на сторінку замовлення, там є зворотний відлік, скільки днів залишилось до закриття замовлення

що там пише?

а ти що замовляв? там є щось з акумулятором?

• +1 1
Опубліковано

в этом счетчике еще 20 дней. аккум присутствует.

guest подскажите, на каком сайте производите трекинг посылок?

понравился интерфейс

Опубліковано

аккум присутствует.

в чайнапост халепа з акумуляторами, можливо посилка взагалі не дійде. зв'яжись з продавцем

на каком сайте производите трекинг посылок?

це не сайт, це програма для трекінгу

якщо треба сайт, то 17track.net

Опубліковано

вот данные из 17трэк.нет

Страна назначения - Украина: Отслеживание Потребление: 1201 Миллисекунда

Страна происхождения - Китай: Отслеживание Потребление: 0 миллисекунды , кэш Время: 2013/11/01 16:48:43

2013-10-04, экспорт полный пакет прямо уплотнения, герметизации Пекинская международная, Украина

2013-09-29, экспорт общее уплотнение совместимость пакета, герметизации Xiamen International, Украина

2013-09-29, экспорт общее уплотнение взаимодействия Чтобы открыть пакет, Xiamen International, Украина

2013-09-28, принятие офиса принятии, Бюро Цюаньчжоу письма почтовые, Украина

есть шансы получить ее? она же уже в пути, я правильно понимаю? или все же зависла?

Опубліковано

есть шансы получить ее? она же уже в пути, я правильно понимаю? или все же зависла?

не треба було включати переклад на російську, нічого не зрозуміло. краще по-англійськи

скоріш за все з посилкою все нормально, бо якби вона повернулася назад до продавця, то були б інші події

чекай ще тиждень, час є.

• +1 1
Опубліковано

Fri 10/4/2013 8:48 am Departure from outward office of exchange

полетіла в Україну, наступний раз посилка трекнеться вже на сайті укрпошти. По ідеї вже от-от.

Опубліковано

Цікавить таке:

Якщо під товаром пише 10 чи 20-50-100 це означає якщоя купую той товар наприклад за 50 $ мені прийде та кількість яка зазначена, тобто опт ???

Опубліковано

38 днів

это от момента заказа до даты получения? у меня по трэк-номеру 04.10 посылка вылетела из Пекина, но до сих пор не трэкается в Украине. Паниковать еще рано? :_08:

в мене також одна посилка з пекіна 4.10 вилетіла і теж не трекається. напевно разом на собачих упряжках везуть.

Опубліковано

Якщо під товаром пише 10 чи 20-50-100 це означає якщоя купую той товар наприклад за 50 $ мені прийде та кількість яка зазначена, тобто опт ???

Дивіться зі скількох частин (к-сть одиниць товару) складається лот

дивіться ціну за одиницю товару та загальну ціну за лот

post-13465-0-00731600-1383505483_thumb.j

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...