Перейти до змісту

Навіщо 29" якщо є 28"?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

П.С. ах да, гібрид фореве

На осінньому вологому листі в Гаразджі, пам"ятаю, Сірко на гібриді навернувся разів зо три.. було це років два тому. Після цього твердий висновок - ні, ні,ні, ніяких вузьких коліс.)))))))
  • Відповідей 117
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ну так гібрид + 29" і катай на здоров"я по всіляким там "Гараджам". Тра по місту/за місто катнути, замінив за 3хв колеса на шосейні. Якось воно універсально виходить?

Опубліковано

да я мав на увазі вилку.арбатка 1 раз на рік да і я ж не ставив на перед 29 покришку що б зробило їзду комфортнішою...у лісі тоді Міро я на сліках 32 мм шириною і без нормал.ного світла їхав так шо не надо... .спереду мені у вилку нормально стає 29 2.0

Опубліковано

При3.14зядчити, то ми її при3.14зядчим.., от тільки накуя вона там.

Анек про Вовочкіного тата.. який ремонт в школі робив.)))

Опубліковано

Ще раз переконався, що тра 29" напівсліки! А то якось воно не "того" на наших дорогах.

Сьогодні вертаючись з міста звернув на бездоріжжя! Якось не вразило :0157: . проїхався вздовж Стиря біля "заливу". Результат: брудний вел, брудні штані, та й "тапки" мокрі. Вбило те, що після поїздки, ще мити тра, бо сусіди, які щодня його бачать не поймуть!

Опубліковано

Ну, не вставило так не вставило, я в неділю у дощ умудрився під 35 км/год їхати, потім витирав довго і нудно вела, а про речі я взагалі мовчу.

Цеп пищав як миші і став доволі жорстким, обода у грязюці... повний хардкор.

Питається для чого? Я цього зрозуміти не можу, зате який кайф коли крапельки вже вдаряють у обличчя, прямо як на мотоциклі...

Опубліковано

ЄЄЄЄх маладьошь.)))

Им не представить, что все это болото и гроза - еще мелочи, в сравнении с другими проблемами на горном марафоне. :)

Опубліковано

Міряв вчора 29" х 2,0 колесо.

Стає як рідне, ще й з 10мм запасу лишається, 2,1" думаю теж влізе. Так ось, певно буду робити собі нові колеса, пригледів вже 29" гуму

post-5408-0-85904300-1369992120_thumb.jp

і з наступного тижня почну цим займатися.

Опубліковано

Не спіши.

Вже їдуть! :D

Гібрид то завсім інша релігія.. помучся...))) дивишся..і дозрієш до байка.))))

"Інша, не інша", він в мене є, будемо вірити... :0165:

Опубліковано

На гібрид широку гуму ніяк не поставиш.

Побачимо! від обода до провушини 6 см, повинно влізти.

В мене максимум стає 1.75

Опубліковано

Найн... Найн... ":Майже-Нінер" :D

post-5408-0-04360000-1370286081_thumb.jppost-5408-0-85064100-1370286249_thumb.jppost-5408-0-47235600-1370286308_thumb.jppost-5408-0-82467500-1370286273_thumb.jp

Ну ще залишилося дрібниці: обода, втулки, спиці і нарешті буде про що поговорити

Опубліковано

Ну ще залишилося дрібниці: обода, втулки, спиці і нарешті буде про що поговорити

А руль не варто поміняти на більш прямий ? Вам зручно з таким рулем від "України" ?

Опубліковано

А руль не варто поміняти на більш прямий ? Вам зручно з таким рулем від "України" ?

ти не повіриш - ТАК!

Кожному своє, прямий руль більш інформативніший та легше втримати на бездоріжжі

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...