Перейти до змісту

КА "ШАГ" Луцьк день відкритих дверей.

Oli

Рекомендовані повідомлення

Записався на день відкритих дверей =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 114
  • Створено
  • Остання відповідь

Хотів би почути відгуки тих, хто вчився в Рівному, мабуть на напівстаціонарі:) на спеціальності "розробка програмного забезпечення. Цікавить рівень викладання і викладачів, які знання отримали і загалом про ситуацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що являє собою співбесіда для зарахування?

Співбесіда проводиться в два етапи:

1. Основи ПК

2. Основи Програмування( для Мережеві технології та системне адміністрування та Розробка програмного забезпечення)

Хотів би почути відгуки тих, хто вчився в Рівному, мабуть на напівстаціонарі :) на спеціальності "розробка програмного забезпечення. Цікавить рівень викладання і викладачів, які знання отримали і загалом про ситуацію.

Вчуся в цій Академії у Рівному. Тільки позитивні враження. До цього провчилася п'ять років у ЛДТУ(Луцький Державний Технічний Університет). Академія дає мені саме ті знання, які потрібні у розвитку моїх професійних навичок, як дизайнера. Перша ж освіта, нажаль, в цьому напрямку майже нічого не дала, так як малювати я вміла, навчаючись близько 11-ти років у художній школі.

поняв, йду лісом

пост був написаний до того щоб ви не тішили себе примарними мріями, що ви випуститесь і одразу вас візьмуть на роботу. Але для загального розвитку і якщо вам цікаве те чому там вчать то сміливо можете подавати документи.

Хтось там про ціну питав, скажу, що коли я навчався то за весь період було заплачено близько 7 тис грн, я вчився заочно(кожну неділю катався в рівне)

а який особисто для тебе результат цих курсів? з напівстаціонару взагалі є толк?

Я вчуся напівстаціонарі, на дизайні. Є толк! Вчимо: Adobe Photoshop і Adobe Illustrator, QuarkXPress і Adobe InDesign, Autodesk Maya 3D і Autodesk AutoCAD, Autodesk 3ds Max. Думаю, це саме те, що треба в комплексі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Відкрив урок по фотошопу, все доволі класно написано, як то кажуть від людей для людей, зачот.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

товариш закынчив ЛНТУ і поїхав в Донецьк, поступив в ШАГ, казав шо зря провтикав в тому палітєсі 5 років. він задоволений ШАГом. сам подумаю, можливо піти вдосконалитись..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для справки: диплом ШАГ'а не має ніякої юридичної сили. При працевлаштуванні (там де це грає роль) - цей диплом лише кусок бумажки.

Але це не означає, що туди йти не варто. Чув багато позитивних відгуків. Хоча і не без але ... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проходив співбесіду на посаду викладача в "Шаг". Скажу чесно - не легко.. питання там на рівні не ламера...

Так що я думаю толк в цьому є..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Співбесіду пройшов?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та яка різниця.... питання не в тому...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І все ж? Пройшли - добре, ні - засуджувати вас не буду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з тьох напрамів на які претендував пройшов на 1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Повчитись, чи що? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В житті ніколи не пізно вчитись, а в сфері IT і поготів :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Запрошуємо бажаючих на день відкритих дверей Малої Академії.

Більше іншормації тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

товариш закынчив ЛНТУ і поїхав в Донецьк, поступив в ШАГ, казав шо зря провтикав в тому палітєсі 5 років. він задоволений ШАГом. сам подумаю, можливо піти вдосконалитись..

Отож це й мене стосується. 5 років відтарабанила в луцькому політєсі. І що? Нічьо. А Шаг навчив всьому, чому треба. Не жалкую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Багато чув позитиву про навчання у Рівному…

Може хто навчається зараз і може щось сказати про рівень навчання у Луцьку, Викладачів, особливості навчання, та і взагалі про враження ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо я не помиляюсь, то воно ще й не почалося

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мала академія вже працює

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хорошого адміна треба ще пошукати, правда деякі власники думають що сисадмін це той, хто кладе кабеля і лазить по шахтам. В нормальній фірмі на таку справу наймають окремих людей, яким адмін каже де що і як класти треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ШАГ прямо біля спортзалу, куди я ходжу :_08:

Цікаво було б побачити хоть 1 заняття, щоб зрозуміти рівень викладання

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотілося б дізнатися хто це?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я як навчався у Рівному, переважно викладачами були люди які започаткували свою власну справу, і дійсно вчили тому що пригодиться... а хто прямо на навчанні відмітився брали на роботу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Індивідуальні курси вже є. Цікаво, що з більш ніж десятка викладачів ЛНТУ, які бажали працювати, пройшли відбір лише двоє.:)

Grudik один з них :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...