Перейти до змісту

Как инет на нас влияет

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Интересно услышать мнение форумчан по этому вопросу.

Навеяло вчерашним родительским собранием в школе. Предложили купить магнитофон в класс, я с места - плюсадин:) Народ слегка охренел ;) Ну и в общем иногда на бумаге смайлы рисую после текста :)

Опубліковано

В вже свою дівчину на вираз ЖЖош підсадив. Ну і Цуко постійно в розмовній мові. Без нього вже нікак. :)

• 3 року потому...
Опубліковано

Отправлено 14 вересня 2007 - 11:48

Пройшло чють більше трьох з половиною років після останнього посту, думаю треба апнути темку.

Без інету тяжко, все хочеться зайти сюди, глянути чи немає нових фільмів на торрентах, музикі...

карочє ламає мене

я что наркоманчег? :blink:

аналогічно.

Може хтось із бувалих бордовців змінив свою думку, будь-ласка висловлюйтесь...

Опубліковано

Цілком співпадає з моєю думкою вислів:

Даже страшно представить, сколько всего полезного могло быть сделано, если бы не интернет.

Опубліковано

Даже страшно представить, сколько всего полезного могло быть сделано, если бы не интернет.

С другой стороны - сколько глупостей мы, благодаря интернету, не сделали :D

Что-то потеряли, что-то приобрели. Это все та же жизнь. ИМХО.

Опубліковано

С другой стороны - сколько глупостей мы, благодаря интернету, не сделали :D

Что-то потеряли, что-то приобрели. Это все та же жизнь. ИМХО.

Так, але дурниці теж бувають приємними і робити їх вживу куди приємніше, ніж у віртуальному житті :)

Опубліковано

Індіана Джонс просто футуристичний бойовик перед юзером "Вона".

А можно для тупых прояснить суть сей фразы?

Опубліковано

Теж цікаво :g05:

Опубліковано

Это только для избранных neo.gif а мы простые людишки этого не поймём.

Я считаю это просто набор слов.

Опубліковано

smile-zachot.gif

Я от думаю що буде далі.. Читав, що вчені довели - інтернет змінює мозок. Розвивається короткочасна пам’ять і відділ мозку який відповідає за прийняття швидких рішень. А в основному тупіємо дами і господа. rolleyes.gif

Опубліковано

Так, наприклад, зараз на роботі ми працюємо в базі через термінал, а без інтернету довелось би в екселі прайсики складати чи там факсами пересилати - якось так. Це ж так продуктивно, ага. Ай-яй-яй, скільки ж корисного можна було б зробити за цей час.

Вибачте, я за покликанням не можу сприймати інет, як бложики/ютубики. Для мене це, все-таки, всесвітня мережа, яка відкрила космічні горизонти у галузі айті.

Причиною того, що корисного було не зроблено є виключно лінощі. А людині властиво завжди винуватим робити когось/щось тільки не себе.

Ваше ниття смішне. "Якби не інет", "якби не те", "якби не се".

post-2983-0-54214900-1298653501_thumb.jp

Опубліковано

Я от думаю що буде далі.. Читав, що вчені довели - інтернет змінює мозок. Розвивається короткочасна пам’ять і відділ мозку який відповідає за прийняття швидких рішень. А в основному тупіємо дами і господа.

британские?

Опубліковано

...Для мене це, все-таки, всесвітня мережа, яка відкрила космічні горизонти у галузі айті...

От на рахунок цього я з Вами згідний :smile-zachot:

Опубліковано

Теж цікаво :g05:

Ну як сказати, вважаючи що кролі вміють бігати, а птахи літати, то сонце повинне бігати і літати, а не крутитись вдень і спати вночі. Ну якось так.

Опубліковано

По темі:

Викладував дане відео в другому топіку, і тут хай буде, "для общего развития" не завадить так сказать.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...