Перейти до змісту

Як я стала лохом... Майже відверта сповідь

Irochka

Рекомендовані повідомлення

К чему это? Человека жестоко обманули и он предупреждает других о мошеннике, в чем ТС не прав?

Якби ця людина перестрахувалася розпискою, таких наслідків би не мала, дивно, чому вона цього не зробила, хай пояснить. Так можна ідеалізувати будь-яку ситуацію і написати її гарно. Мене життя навчило перевіряти будь-які слова. А поки це просто драматична розповідь, мета якої назвати когось "*укою" і зіпсувати репутацію.

Досі не розумію, якщо все так явно, чому не звернутися "куди треба"?

І шо дасть та розписка?? Папірець - не більше. Бабуля взагалі потім сказала би шо вона нічого не писала, а з неї пробують видурити гроші... Якшо вже і перестраховуватись, то укладати нотаріально завірений договір оренди, в якому прописані такі нюанси як стан житла на момент здачі (з фото), умови оренди (ремонт силами орендаря і списання сум з орендної плати) і відповідальність сторін. Лише в цьому випадку можна звертатись до суду і вимагати якихось відшкодувань.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь

Знаєте, скажу вам чесно - вихована я правильно. Я врахувала усе - вік людини, стан, будь-який людський фактор... АЛЕ! коли у жіночки сім п"ятниць на неділі і у неї рішення міняється з блискавичною швидкістю, то усякому терпінню теж приходить межа.

Для прикладу, коли вирішували питааня повернення коштів, і, якогось разу зійшлися, що частину вона поверне зараз, а частину потім. Коли я сказала, що маю людей, які готові платити - вона істерично верещала, що вона мені ніяких грошей не віддасть, бо вони їй треба у повній сумі!!!

Коли я втомилася від безсилля та почуття повної ідіотки - почала записувати наші зустрічі на відео.

Отако переглядаючи на свіжу голову записи - з глузду можна з"їхати))))

А ще, до слова, маю фото ДО ремонту та після нього.

Ирочка, Ваша проблема в том, что Вы прям уж сильно доверяете людям + берете на себя их проблемы. Надеюсь, это будет Вам уроком на будущее. А возраст, пол и другие факторы вообще не должны иметь значения. Есть отношения квартиросъемщик - хозяин и все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну о це ж стара с**а....накол таких садити і не жаліти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаєте, дивує мене сьогоднішній світ і нрави з кожним днем все більше. Як підходять вибори, то всі кажуть, що мовляв, старі люди - маразматики, і їм навіть голосувати не треба давати, бо за комуністів голос втикнуть. А як укладати з ними угоди, то обходяться усними домовленостями. А потім ото щось хочете ще доказати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Співчуваю ТС,

Іринка, плюньте і забудьте, надалі будьте обачливішими і не прислухайтесь до "добрих" порад з борди )))

"А может быть, так надо, - думал он, - может быть, это искупление, и я выйду из него очищенным?"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаєте, дивує мене сьогоднішній світ і нрави з кожним днем все більше. Як підходять вибори, то всі кажуть, що мовляв, старі люди - маразматики, і їм навіть голосувати не треба давати, бо за комуністів голос втикнуть. А як укладати з ними угоди, то обходяться усними домовленостями. А потім ото щось хочете ще доказати.

я не виправдовуюсь. так, звісно я пролетіла з тим, що довірила людині. але тут спрацював інший фактор. це моя зйомна квартира за життя + власниця - ровесниця моєї мами. я й подумати не могла, що можна отак жорстоко повестися з жінкою з маленькою дитинкою... тим більше, що при вселенні було все так гладко.... навіть проходила тема, що поживши в квартирі років 5, можна буде укласти договір про оренду з правом викупу... чи могла я подумати, що станеться така лажа?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли у жіночки сім п"ятниць на неділі і у неї рішення міняється з блискавичною швидкістю, то усякому терпінню теж приходить межа.
З вище описаного: самотня, син в дурці, дочку вигнала з дому, жахливий стан квартири, до якого б не довела жодна адекватна людина. Про яку вміняємість можна говорити. Будь-хто на вашому місці опинився б в аналогічній ситуації. Це як капкан.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бабулька мабуть подумала, що квартиру в неї забрати хочете.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бабулька мабуть подумала, що квартиру в неї забрати хочете.

Мошенники никогда не вкладывают деньги в квартиру которая еще не принадлежит им.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Іринко, Вам не повезло. Швидш за все, якби Ви на початку Вашої епопеї заїкнулися б про якісь письмові домовленості - з Вами ніхто не став би говорити. Ринок здачі квартир в переважній більшості живе за кеш, і податки не платяться. Тому з документами - договорами чи розписками, ніхто не хоче мати справи. Так що Ваше бажання зробити так, аби всім було добре, критикувати не можна.

Пробувати створити проблеми тій жінці можна, але навряд чи це поверне Вам кошти.

Що стосується постів byiviter'а - не зважайте на нього. Навіть якщо Вам, образно кажучи, вдасться відтяти хвоста чорту - на борді обов'язково знайдеться альтернативномисляча істота, яка гарантовано доведе Вашу неправоту, бо рогатенькому ж боляче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Я перепрошю.

byiviter - ваші пости схожі на недолугий тролінг.

Хоч я і можу зрозуміти ваші випади що до ТС та захист бабуль :)

Добре розуміючись в психотипі таких людей як ця власниця квартири, та особисто знаючи схожих бабуль. :)

Підтримую ТС.

З огляду на те, що ви в принципі не орієнтуєтесь в ситуації.

Для того щоб ви не могли надалі завдавати моральну шкоду топікстартеру.

Я забороню вам писати в цій темі, або буду видаляти пости, які на моє ІМХО будуть некоректні що до ТС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Іринко, слушні поради Отто Креєра та Ярчика: відпустіть ситуацію, але памятайте про її уроки.

Як показує досвід, практично завжди на місце ось так втрачених грошей приходять інші: більші, легші і веселіші :)

Живіть і радійте Вашому життю, а бабуся має свої життєві проблеми (син та донька, як Ви описали), свої істерики (вікові чи психологічні) і самотність. Поспівчувайте їй і простіть. Буде легше Вам, найперше. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Іринко, слушні поради Отто Креєра та Ярчика: відпустіть ситуацію, але памятайте про її уроки.

Як показує досвід, практично завжди на місце ось так втрачених грошей приходять інші: більші, легші і веселіші :)

Живіть і радійте Вашому життю, а бабуся має свої життєві проблеми (син та донька, як Ви описали), свої істерики (вікові чи психологічні) і самотність. Поспівчувайте їй і простіть. Буде легше Вам, найперше. :)

та я відпустила. я тепер хочу тільки спокою і забути це як страшний сон. ще не факт, що вона так просто "відпустить" все це. просто дала собі слово попередити людей, щоб навіть близько з нею діла не мали. вчіться краще на моїх помилках)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як показує досвід ...

... поміркованість на борді не в моді.

Тільки злом на зло !

"Как поймают сначала накол посадить , а ужжж опосля !!! ... "

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Irochka, частково розумію Вашу ситуацію, частково тому, що попавши на квартиру до особи яка мала проблеми з головою (що підтверджувалось довідкою з лікарні) швидко зорієнтувався і встиг звіти виселитись на наступний день після вселення.

Вселившись (жити я мав з ціжю особою в сусідній кімнаті і ще одним студентом зі мною) я в перший же день наткнувся на тіло, яке лежало у кухні під столом і як з'ясувалось що це чоловік хазяйки, і від іншого квартиранта я взнав, що хазяйка не гребує харчами квартирантів, тому переночувавши, зранку забрав речі і втік.

Після цієї ситуації кожного разу як йшов на квартири наводив "справки", як мінімум у сусідів, які у більшості випадків знають хто живе поряд.

Після першого ж посту виникло таке ж бажання як у Маньяка - провести повний демонтаж зробленого ремонту з "пристрастієм".... Але хто його знає як ще може обернутись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Проблеми з головою" мешкає в "сотах" на соборності, поблизу випивочно-загризочного вагончика "Надія". А тут - банальна жага до наживи <_<

Це, ви, щойно з ким розмовляли? Це була мова про "неумєлого"?

Жага до наживи єу всіх. Тільки в більшості вона здорова. А у випадку ТС - бабуля явно "той-во".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только мне эта история видится, по меньшей мере, странной? Вы, Ирочка, как будто, под гипнозом вселялись и ремонт делали.

И что значит "Майже відверта"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли я втомилася від безсилля та почуття повної ідіотки - почала записувати наші зустрічі на відео.

В студію!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Только мне эта история видится, по меньшей мере, странной? Вы, Ирочка, как будто, под гипнозом вселялись и ремонт делали.

И что значит "Майже відверта"?

Никакой странности.

Людям свойственно. Особенно когда они замотались, устали, боятся. А в переди лучик надежды.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И не спешите набрасываться на Буйвитра. Чтобы потом снова не пришлось жалеть о лишне сказанном. Парень молодой, а уже успел одной ногой в могиле побывать. Наверное, он просто не переносит грубостей, пусть даже заслуженных. Так бывает с людьми, много пережившими.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був в обох шкурах - і винаймав квартиру, і здавав деякий час свою.

І з обох сторін були нюанси

- і відремонтований хазяйчин холодильник за власний кошт, і прокльони/мати зі сторони здавалося б адекватної ВАГІТНОЇ жіночки-хазяйки.

А з іншого боку - коли здаєш квартиру (за невеликі гроші), і тобі щойно зроблений ремонт (хай навіть і скромний) за декілька місяців вбивають в ...ОПУ. І ще й боргів за комуналку лишається. То після того не хочеться квартиру здавати. ВЗАГАЛІ. БУДЬ_КОМУ.

Так що, по факту однозначні поради при наймі квартири:

1) При наймі квартири ВСЕ оформляти документально. Договір найму, розписки, детальний опис майна і стану квартири - спасає ситуацію. З ОБОХ сторін.

2) Всі додаткові угоди - також оформляти документально.

А конкретно у Вашому випадку:

1) гроші повернути навряд чи вдастся. Хіба що, пробувати "шантажувати" хазяйку (податкова і т.д)

2) якщо є БАЖАННЯ відімститися хазяйці - заява у податкову + плюс довести квартру до "початкового" стану, забравши зі зробленого ремонту все що можна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Іра, я не хотів образити Ваших почуттів, якщо Ви пишете правду, я Вам співчуваю. Бажаю з честю вийти із ситуації. Ще раз пробачте, якщо був несправедливий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це, ви, щойно з ким розмовляли? Це була мова про "неумєлого"?

В моїх повідомленнях є цитати, на які я відповідаю.

Жага до наживи єу всіх. Тільки в більшості вона здорова. А у випадку ТС - бабуля явно "той-во".

Ви робите висновок про "тойво" тільки прочитавши історію однієї сторони?

Жадібність викликає в людини інколи вельми разючі зміни, які одразу і не видно.

Була в мене вже така практика: на вигляд - нормальна, адекватна людина, ніби навіть має власну думку. Доходить діло до грошей - перетворюється на худобу і плюється слиною на всіх підряд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну о це ж стара с**а....накол таких садити і не жаліти

Шановний Ви адекват?

Раджу перед тим, як щось писати двічі подумати. :0162:

Співчуваю ТС,

Іринка, плюньте і забудьте, надалі будьте обачливішими і не прислухайтесь до "добрих" порад з борди )))

"А может быть, так надо, - думал он, - может быть, это искупление, и я выйду из него очищенным?"

Теж співчуваю, але бути "терпілою" - не радив би. Вас використовують - а Ви тішите себе "так і треба".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну наостаток варто мабуть було сокирою повнiстю знищити ремонт зi зняттям штукатурки до кiрпiча, раз не ви робили (зi слiв) бабусi ремонту, то й не ви його (виходить) нищили, та й взагалi ви вперше цю бабулю бачите. Звiсно жаль втрачених зусиль, нервiв, та грошей, але залишати ремонт зробленним, в данному випадку, теж не справедливо. Зробiть так як було до вашого приходу й *хай йому грець*
раджу автору зробити саме так як написано було вище, так мало того не полінуйтесь купити якихось парочку кіло відходів з забійного цеху(кишки, хир) тай замурувати все це добро в тій же квартирі в різних місцях, буде господарці хороша наука. з таких ситуацій уже мало дивуюсь бо це чужі люди можуть обманути як завгодно, а я мав справу з родичами й пролетів на кругленьку суму в 600$, тепер за краще вважаю мати справу з чужими людьми і все документально підтверджувати, а родичів уже більше й в очі бачити не хочеться.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...