Перейти до змісту

Новий спортивний атракціон в парку

PanTolik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Якщо йти по центральній алеї, то в районі Пташиного гаю справа побудували новий цікавий атракціон. Побудували - невдалий термін. На деревах поробили майданчики, між якими натягнуті канатні доріжки, троси, сітки, підвісні мостики, якісь ділянки потрібно буде пройти по підвішених скатах - туристично-екстремальний маршрут.

Хлопці, що його роблять, сказали, що сьогодні, 4 травня, після обіду він має запрацювати, залишилось зафіксувати якісь дрібнички. Ціна 20 грн - дорослий, 10 - дитячий.

Хто має цифровика, запостіть фото, якщо будете гуляти в тих краях..

Особисто я планую за першої ліпшої гарної погоди той маршрут спробувати пройти.

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Проходив повз сьогодні близько 16:30, бачив цю "смугу перешкод", однак ще ніхто не брав участі у проходженні. Можливо, ще щось не доробили, або ж просто не було бажаючих. А виглядає досить таки цікаво, та й з такими адекватними цінами люди швидше нададуть перевагу такій розвазі, аніж дорогим, вже не новеньким, атракціонам.

• Адміністратори
Опубліковано

Учіться читати.

У Луцьку, уже побудована і уже працює. В парку ім. Лесі Українки.

Будували Альпініст aka Climber

Більше напише сам. :)

Опубліковано

Хто побудував? Хто цим керує?

шось я в цих питаннях чую недобре. Тому відповім так само, по-євгєйскі: "А пацчєму ви спгашиваєтє?" :)
Опубліковано

Пройшов верхнім маршрутом без особливих складнощів.

Висновок: такі атракціони мають бути, щоб було де спробувати свої сили, перевірити себе.

Тепер хочеться щось складніше. Похід в гори чи ще кудись...

Опубліковано

Lexx_Giant

Спрея від комарів не брав, але їх там таки чимало. Один настирно сидів на скроні дівчини, що одягала страховку на мене. Відмахування не дало ефекту, вона мусила його пристукнути. Але й тоді він на ній лишився - довелось зняти його з неї.

На цю тему народилась думка: якщо ви вбили в собі звіра, потрібно винести трупа, аби гниюча плоть потвори не отруювала вас і після її смерті.

Опубліковано
На цю тему народилась думка: якщо ви вбили в собі звіра, потрібно винести трупа, аби гниюча плоть потвори не отруювала вас і після її смерті.

ви там не падали з атракціону вниз головою?

Опубліковано

Ні, не падав :) Пройшов без проблем. І не звіра вбили, а комара, маленьку комашку, яка не захотіла полетіти, коли від неї відмахнулись. Так що сама винувата. Та й думка ця, якщо чесно, ще раніше була, просто згадалась.

Опубліковано

Син (8 років) пройшов верхню трасу без особливих складнощей. Був в захваті, вражень вистачило на весь день. Велика подяка організаторам. Побільше б таких розваг.

Для тих, хто не впевнений, не переживайте. Були свідком такої ситуації: перед сином, хлопець, який йшов перед ним, зірвався на одному з переходів. Страховка витримала без проблем. Хоча хлопчина був таким собі не худеньким ))) Він довго теліпався на страховці, не міг сам вибратись. Інструктор підійшов до нього і допоміг. На деревах не залишать. )))

Сподіваємось, з розвитком, окупністю цієї траси, будуть з"являтись і інші подібні.

Опубліковано

респект всім хто зумів таке реалізувати!

1. Головне безпека

2. Головне безпека

3. І не пускати на підпитку

А так думаю відбоя у вас точно не буде, це краще чим пивна палатка!

Опубліковано

До речі цікавий атракціон. По більше таких.

Пройшов верхній участок без проблем. Отримав масу цікавих вражень. Думаю ще якось пройтись.

Тепер дійсно хочеться десь у гори полізти)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...