Перейти до змісту

Заставляет задуматься!

Oksik

Рекомендовані повідомлення

Однажды вечером, в пятницу, ехал молодой человек с работы домой на своем автомобиле. У него было отличное настроение, ведь его ждали два выходных. Была весна, на улицах города была масса отдыхающих. Вдруг перед его машиной что то промелькнуло и он ощутил сильный удар. Водитель резко дал по тормозам и выскочил из машины. От того что он увидел у него помутилось в глазах...

Под колесами его машины лежал ребенок, мальчик лет 8-10. Он не подавал признаков жизни. Тут же собралась толпа, кто-то осмотрел ребенка и сказал, что он жив, но как можно скорее надо везти его в больницу. Больница была за углом, и чтобы не терять времени на вызов скорой, мужчина сам решил отвезти ребенка в больницу. Осторожно положил его в салон и рванул к больнице. В больнице он нашел врача и быстро рассказал ему что произошло. Ребенка переложили на носилки и занесли в приемный покой. Но доктор не спешил осмотреть пациента. Он подозвал водителя и сказал, что не будет ни чего делать, пока водитель не принесет ему денег и написал ему на бумаге сумму. Парень посмотрел и ответил, что принесет, только пусть доктор не ждет ни секунды и спасает ребенка, и побежал за деньгами... Доктор криво ухмыльнулся и пошел по своим делам. Через 30 минут парень был уже в больнице, нашел доктора и отдал ему нужную сумму. Оказалось, доктор даже не осмотрел до сих пор мальчика. Но как только взял деньги, тут же засуетился и подбежал к ребенку сиротливо лежащему на носилках. Когда доктор стал осматривать мальчика, было уже поздно... Мальчик умер. Доктор посмотрел в лицо мальчика и ужаснулся... это был его сын...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вам ещё не надоело читать и смотреть подобную вирусную социалку? мне да, ещё сюда втулите пару видео роликов,про бабулю-пешехода,которую переводят через дорогу, про бабулю в супермаркете,которая покупала одну картофелину...тысячи их...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чисто теоретично - така ситуація можлива, але імовірність її дуже низька.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тем более, что этот рассказ о враче и маленьком пациенте,оказавшимся сыном врача,лично я читал больше 10 лет назад, в бумажном журнале,а не в этих ваших тырнетах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чисто теоретично - така ситуація можлива, але імовірність її дуже низька.

Враховуючи розміри всесвіту, навіть найменша ймовірність може бути ймовірною.

(с) А Ейнштейн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не розумієш ти, Вова..Та перепости хоч тисячі разів, сенс не у тому, щоб прочитати 20 разів, а у тому, щоб зрозуміти...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вам ещё не надоело читать и смотреть подобную вирусную социалку? мне да, ещё сюда втулите пару видео роликов,про бабулю-пешехода,которую переводят через дорогу, про бабулю в супермаркете,которая покупала одну картофелину...тысячи их...

от вже ти і наглєц, це я думаю для того що б лікарі прочитали і задумалися), а то вдруг тебе знову кіне... і не буде одного з бордівчан поряд, я думаю ти зрозумiв.

так що вибачся і признай свою вину!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А за що мені вибачатись? І в чому моя вина? В тому,що я вважаю,що коли Лікар справжній,то подібні байки йому не потрібні.А якщо спочатку заглядає в кишеню,а потім вже оглядає паціента,то ніяка байка його нічому не навчить.

Та й сама ця оповідь розрахована не на лікарів,а на широкі маси,які не мають жодного відношення до медицини.

Уважні читачі відразу помітять суть (!!!) цієї психологічної мульки.

Відразу закрадається думка: ага!!! су*ара!!! Вищі сили все бачать!!!! Получив???!!!

Хіба не так?

Зловтіха і внутрішнє задоволення,що хапуга був покараний, бо ж Вищі сили існують!! Ось суть цієї байки.

(Раніше відписатись не міг,не було постів)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не розумієш ти, Вова..Та перепости хоч тисячі разів, сенс не у тому, щоб прочитати 20 разів, а у тому, щоб зрозуміти...

А де кому і нагадати, що життя штука не проста, і ніхто не знає, що може статися з НИМ......
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гетто, будь ласка пиши краще на російському, тільки після " , " став пробіл...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гетто, існує дуже багато різних притч. Деякі з святих писань, деякі пишуть інші. Але в чому сенс притчі? В моралі, яка повинна дійти до читача. Ця "вірусна соціалка" нікому не шкодить і ти її зараз називаєш так тому, що вони розповсюджуються тільки через соц мережі (хоча твоє відношення до них я частково розділяю)

вам ещё не надоело читать и смотреть подобную вирусную социалку? мне да

Так тебе ж ніхто не примушує це читати, а здогадатись, про що буде мова на даній сторінці можна було й з назви самої теми. Ну а про те, що ти читав це 10 років назад в журналі, це не міняє справи. Є люди, які раніше цього не читали або не чули.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А за що мені вибачатись? І в чому моя вина? В тому,що я вважаю,що коли Лікар справжній,то подібні байки йому не потрібні.А якщо спочатку заглядає в кишеню,а потім вже оглядає паціента,то ніяка байка його нічому не навчить.

Та й сама ця оповідь розрахована не на лікарів,а на широкі маси,які не мають жодного відношення до медицини.

Уважні читачі відразу помітять суть (!!!) цієї психологічної мульки.

Відразу закрадається думка: ага!!! су*ара!!! Вищі сили все бачать!!!! Получив???!!!

Хіба не так?

Зловтіха і внутрішнє задоволення,що хапуга був покараний, бо ж Вищі сили існують!! Ось суть цієї байки.

(Раніше відписатись не міг,не було постів)

як розхвилювася, аж по українськи написав)) дивись не хвилюйся так, а то вище писав що може бути)))

і язик зможеш собі відкусити!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не розумний ти Гетто, такоi *вiрусноi соцiалки* як ти виразився, треба побiльше й на кожному кроцi, тодi можливо хоть один з тих роликiв чи оповiдань пробудить в твоему (й не тiльки) зачарствiлому серцi iскру спiвчуття до ближнього й можливо, в якiйсь ситуацii, коли ти мав би пройти мимо, ти згадаеш подiбну iсторiю й не пройдеш таки мимо, а врятуеш чиесь життя

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тем более, что этот рассказ о враче и маленьком пациенте,оказавшимся сыном врача,лично я читал больше 10 лет назад, в бумажном журнале,а не в этих ваших тырнетах.

Ну то візьми ножниці, виріж собі з картону медаль і гордись. Тут тема не про тебе, не про те що ти коли читав і хватить тулити своє "Я" скрізь.

P.S Manjak, дякую що підтер, але там і РО можна було вліпити за перехід на особистості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як розхвилювася, аж по українськи написав)) дивись не хвилюйся так, а то вище писав що може бути)))

і язик зможеш собі відкусити!

а от і підтвердження того,що Гетто правий. любитель глибокодумних(?) притч(?) двічі підряд зловтішився чужою проблемою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а от і підтвердження того,що Гетто правий. любитель глибокодумних(?) притч(?) двічі підряд зловтішився чужою проблемою.

я не втішився, а просто хотiв людині сказати щоб незабував, що його може таке спідкати не дай бог!

чисто по людськи йому співчуваю! Просто треба бути з людиною завжди, а то ж завжди як виходить - з мене стібуться і я буду з інших стібатися як не вживу то хоть в неті)), так жеш не можна.

П.С. вон маньяк класно написав!

post-12037-0-64094000-1367669384_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та не "притчі" треба плодити і в неті за них "лайки" ставити, а взяти і не дати хабар або піти на принцип і зробити погану довідку не за "пакет".

коротко, по темі:

image.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для меня одно невдомек, зечем выкладывать [это] особняком!? Для [этого] уже есть, ранее, создана тема. Кстати, там есть "вещи", которые заставят Вас задуматься куда глубже чем эта, imho.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

недавно вже хтось постив це на Борді, скільки можна одне й те саме.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В інтернеті такого роду інформації терабайти, просто мало кому вона цікава...

Як на мене, то такого роду притчі треба в маршрутках розклеювати, замість отих непитущих електриків... :0135:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та не "притчі" треба плодити і в неті...

Да можно и притчи закидывать, только в спец.отведенных для этого местах, хотя бы ради того чтобы не было хаоса на форуме.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sharp, і все таки це не дає право називати людину лохом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я думаю, що такі "притчі" часто профанують саму ідею повчальності чи мудрості. тому що зроблені грубо, на жорстких контрастах: дєвочка, что ти хочєш-на дачу, ілі что б тєбє атарвало голову? їх і так повні однокласники з контактами, а якщо ще й у маршрутках клеїти...тошнитме

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...