Перейти до змісту

Луцьк!ТраТаТа - Тануна (Лист Віктору Федоровичу)

Pavelix

Рекомендовані повідомлення

Заведу й собі вуса.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 127
  • Створено
  • Остання відповідь

Тут таке діло, що десь за місяць буде новий трек і новий кліп.

Всім хой, пацани!

Інфа 146,6%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сірожа, сірожа... :D

Посадют однофамільця )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кадри зі зйомок 2 кліпу...

SGyS8ijkmJo.jpg

io2NpUdhc5k.jpgMPZzIr5RT9s.jpg13u2QWCagUI.jpg

4baU4hBJjFE.jpgv_5fo91cs-8.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

КГ/АМ. Вместо создать что нибудь позитивное, надо нцатый раз поругать президента, в не особо культурной манере.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

КГ/АМ. Вместо создать что нибудь позитивное, надо нцатый раз поругать президента, в не особо культурной манере.

Тачняк.Всє дружно кланяємся в ногі президенту всея Межівор"я,орденоносцу Залатога Унітаза,дважди

прахвесору варавскіх наук,вєлічайшему пісатєлю саврємєннасті і будушнасті,ато не відать нам

пакращання.В назіданіє випалняєм кантрольний лізок прєстолонаслєдних поп Вітька-младшаго палуумнаго

і Санька-стаматолагаатдаймілліон

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

лутше смеятся

Йа плакалъ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

лутше смеятся

Йа плакалъ

ггг поспішав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кадри зі зйомок 2 кліпу...

MPZzIr5RT9s.jpg

Насяльнік міліції Петренко Анатолій Васильович конфіскував зарплатну карточку у Котлюк Анатолiя Васильовича? :0026::_16:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Примітив, як і весь цей "Фіолет", 30% мату в кліп- і ти мега популярний. ІМХО

З.І Був на концерті "Тартаку", то це "чудо" було на "розігріві", співати ніби співає, але в процесі його так "теліпало і крючило",що було схоже на агонію чи ніби щось десь коротнуло. Хоч на "колір і смак"......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну була ж вже "тема" про цих "видатних" паяців з їхнім "шедевром", нафіга ще одну розвивати?!

Модери, об'єднали б ви цей "знайдений в мережі" "баян" з минулорічними дифірамбами, бо не хочеться повторюватись...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Примітив, як і весь цей "Фіолет", 30% мату в кліп- і ти мега популярний. ІМХО

З.І Був на концерті "Тартаку", то це "чудо" було на "розігріві", співати ніби співає, але в процесі його так "теліпало і крючило",що було схоже на агонію чи ніби щось десь коротнуло. Хоч на "колір і смак"......

слушайтє Кобзона-старая школа .стоїть ровнєнько як оглоблю з'їв

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мда... як завжди розвели тут кумовство і безправ'я...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сам ти мудак, люди стараются народ розвеселить, тратят свое время деньги... мы не виноваты что президент у нас бандит... лутше смеятся, чем плакать при его правления!!!

Следите товарищ за языком. Никто вас му***ом не называл-это лишь ваша интерпретация и то что вы хотите видеть в этой аббревиатуре. Креатив гуано, автор мудрагель

Знаете, когда я посмотрел видео, то мне стало скорее грустно ибо вижу что кроме как гнать на президента, на которого уже гнать не актуально и неинтересно, молодежь уже ни на что не гаразд. На этом экономику не построишь и к коммунизму не придешь.

Да и культурная ценность данного произведения стремительно близится к уровню репутации Гетто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ану циц!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та це не главне їхнє тварєньє,так баловство.а взагалі у них хороша музичка,мені нра. і не патаму шо гітаріст -мій падчіньонний:-D а Колос зачьот,емоційний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та це не главне їхнє тварєньє,так баловство.а взагалі у них хороша музичка,мені нра. і не патаму шо гітаріст -мій падчіньонний:-D а Колос зачьот,емоційний

Колік працює у банку????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ттттссссссс,вазможно,це тайна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ти як насяльніка прийдеш до них на концерт, до речі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а до речі коли?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз. За 15 хвилин запосЦЮ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отправлено Сегодня, 13:55
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сегодня прыгаю с парашюта, завтра всем расскажу об ощущениях.(Статус обновлен 48 дней назад)

Ага, розкажеш звідки адреналін виділяється... :0142:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...