Перейти до змісту

Літаки над Луцьком

Sniper

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 61
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

4 рази чув гул моторів, але побачити з балкона не вдавалося, на 4-й раз побачив, то точно був не АН2, а був вантажний двомоторний літак, який летів на низькій висоті зі сторона ДОСААФу на вишків.

Опубліковано

4 рази чув гул моторів, але побачити з балкона не вдавалося, на 4-й раз побачив, то точно був не АН2

вчора ввечері, десь біля 19-ї години він летів в районі гостинця, на рівні поверху так 20-го... Можна було номер розгледіти, не "кукурузник" це точно, та і кількома постами вище Lisovic вже сказав що це АН-26, але вночі десь з часу до двох, кілька разів був той самий характерний гул, щось не схоже на

аерофотозйомка

P.S. заради приколу, спеціально глянув flightradar - нічого в небі не було....

Можливо і аерофотозйомка, я ж не спорю, але ж цікаво хто замовник, бо одне діло "ганяти кукурузник", а друге такий "невеличкий літачок"...

Опубліковано

Знайомий казав що то була літаюча лабораторія на АН-26, робили обліт аеродрому, тестували наземне обладнання.

Опубліковано

був вантажний двомоторний літак, який летів на низькій висоті зі сторона ДОСААФу на вишків.

теж його бачив.

в понеділок бачив 4-х (вроді) моторного. то й ще нижче йшов

Опубліковано

пригадую, як в 80-х

Були часи))

Вчора дійсно рази два чи три над київською площею щось низько пролітало, чув тільки звук (

Опубліковано

вчора ввечері, десь біля 19-ї години він летів в районі гостинця, на рівні поверху так 20-го... Можна було номер розгледіти, не "кукурузник" це точно, та і кількома постами вище Lisovic вже сказав що це АН-26, але вночі десь з часу до двох, кілька разів був той самий характерний гул, щось не схоже на

Таки да, АН-26, точно він.

Опубліковано

Підтримую стосовно "двомоторного не-кукурузника".

Стосовно аерофотозйомки - десь місяць назад це анонсувалось "на завтра", але так і не відбулось (нічого не літало). Вроді є така потреба для уточнень в генплані міста, якщо я нічого не наплутав з тої статті.

Опубліковано

Підтримую стосовно "двомоторного не-кукурузника". Стосовно аерофотозйомки - десь місяць назад це анонсувалось "на завтра", але так і не відбулось (нічого не літало). Вроді є така потреба для уточнень в генплані міста, якщо я нічого не наплутав з тої статті.

Був анонс на кілька днів і справді в перший день таки не літали через погоду. А 3-го травня то разів зо 20 пролітав літачок зі сходу на захід і назад, потроху посуваючись щоразу на південь.

IMG_2934_cr.jpg

Опубліковано

в зв'язку з тим що тему всплила, і хтось її апнув, відмічуся і я =)

ось те що нас фоткало:

a_dsaZ2P40M.jpg

xLsW-m7wt_E.jpg

дата зйомки - 1 травня 2015

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...