Перейти до змісту

Lisovic

Power users
  • Постів

    4 236
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    4

Lisovic став переможцем дня 27 травня 2018

Lisovic мав найпопулярніший контент!

Репутація

1 251 Професор

2 Підписка

Відвідувачі профілю

27 920 переглядів профілю
  1. Якшо не секрет, яке обладнання використовуєте для нат і бордерів?
  2. Не зовсім так, 2,4 буде завжди. а от з 5 і 6 можуть бути нюанси, залежить від реалізації, WiFi5 і WiFi6 працюють на одній частоті і всі стандарти будуть підтримуватись одночасно, а WiFi6E вже працює на 6 ГГц і тут залежить від роутера, може підримувати і одночасну роботу на обох діапазонах з одним передавачем, але можуть буди нюанси в роботі. А може тільки один діапазон. Стандарт новий, обладнання під нього ще теж мало, в роботі з WiFi6E я не стикався, того це шо кажу це чисто теорія виходячи з даташитів на точки доступу.
  3. НАТ на тазіку то взагалі не проблема, ну якшо той тазік не з позаминулого століття і той хто налаштовував не з двома лівими руками, так багато хто робить з малих провайдерів. А от всі абонети в одному влан то біда, я про це і тут писав, і їх техпідтримці розказував. За таке весь NOC надо розігнати, так шоб в іт їх максимум взяли картриджі міняти.
  4. Вибачайте за архіологізм, але може комусь буде цікаво. 802.11ax включає два стандарта WiFi6 і WiFi6E, вони можуть працювати на частотах 2,4Ггц, 5Ггц, і 6Ггц для WiFi6E. Роутери яке це вміють є зворотньо сумісними, тобто старі пристрої до них теж будуть конектитись. Якщо живете в багатоквартирному будинку з завантаженим ефіром то є сенс в переході на WiFi6, якшо звісно є клієнти які його підтримують. З практики стабільність зв'язку при загруженому ефірі в WiFi6 вище а затримки менші, причому як на 5 так і на 2,4. Але клієнти які вміють в wifi6 на 5, не завжди вміють в ах на 2,4. Якшо загружений ефір то різниця відчутна. Якшо власний будинок, то великої різниці з ас не буде, будуть чуть менші затримки. Також WiFi6 краще працює при великій кількості клієнтів, але знов таки якшо клієнти це всіють. По дефолту точка буде роздавати по всім стандартам, і старе обладнання буде підключатись. В настройках зазвичай можна вибрати в яких стандартах буде працювати роутер. WiFi6 працює і на 2,4 і 5. Нюанси можуть бути якшо роутер з WiFi6E і має тільки два передавача. Тут при роботі в обох діапазонах можуть бути трабли, якшо передавача три, то ніяких проблем.
  5. Я використовував мікротік LtAP mini LTE kit. То в Києві норм працював, правда я його як езернет модем для іншого роутера використовував. Зараз дивлюсь в них вже є більше вибору роутерів зі вбудованим модемом.
  6. @serega-cool а ви що своїх клієнтів на л2 не ізолюєте, навіть тих хто має білий ІР?
  7. На півночі Луцька кружляють, схоже наші патрулюють, можливо є загроза чергового удару, була ж повітряна тривога і її ще не зняли.
  8. Це журналісти придумали про бомби, Погуляйко сказав шо було чотири ракети випущено з бомбардувальника
  9. Ракет більше чим літаків і пілотів, і ракети дешевші, а в нас тут ще й пво є
  10. Ну і на таку дальність, постійно потрібно коригувати курс, інакше вітер внесе таку похибку шо нікуда вже не попадеш. Як це роблять москалі я хз, американці в своїх томагавках раніш використовували корекцію по радіокартах місцевості
  11. Нє, вони по всьому маршруту польоту маневри роблять починаючи зі старту,вони стартують вертикально потім лягають на курс. Коли вони калібрами стріляли по Сирії то запускали їх з Каспійського моря і вони облітали Турцію. Розвернути ракету на будь-який кут взагалі не проблема, для цього тільки гірокомпас треба.
  12. Можуть, крилата ракета це фактично безпілотний літак.
  13. Крилаті ракети не обовязково летять по прямій, вони можуть маневрувати шоб обійти ппо. Ну і мінімум одну ракету таки здається збили, як проснувся бачив повітряний вибух. Можливо через це і були більш сильні вибухи чим раніш
  14. Lisovic

    Вибір авто

    Із сув до 8т нічо нормального не найдеш. За 10т можна найти нормального копаса першого покоління, машинка прикольна і надійна, непогано рулиться і маневрена. Правда якшо на повному приводі то з росходом там буде пічаль. Ренегат прикольний, но живий і більш менш нормально зібраний буде значно більше 10т, хіба шо повезе і хтось буде свого срочно продавати.
  15. З техпідтримкою в ДГ вже давно біда, поки менеджера не пнеш то фіг хто зашивелиться, і це в корпоративному сегменті, шо вже казати про домашній.
×
×
  • Створити...