Перейти до змісту

Весняний карась

neznakomec

Рекомендовані повідомлення

В Радомишлі був хтось? Як успіхи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 292
  • Створено
  • Остання відповідь

Їхав сьогодні з Суботнього закопування бульби.Чаруків,з траси дивився-пусто.Городище,з траси- були рибаки.Оздів,при дорозі- карасики на палець.Оздів,кінець села (Шумського) - ні душі.Певне заборонено.Крутнув на Македону ( за Цукровим). Конкретно почистили,облагородили.Балакав з сторожем,цього року неможна рибалити.На наступний рік,з квітня,на одному з 3-ох дадуть ловити.Запустили нині карпа,амура,товстолоба.Трохи вибрали щуку,щоб не полупила малька.На весні,казав,трохи карася грам 200-300 запустять.На перспективу,не погана водойма.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 10 місяців потому...

Весна пришла, крига скресає, а потому не дивлячись на то шо сьодня всемірний день котів, пропоную поговорить за корасів. :)  Куди можна планувати їхати, де дозволять по весні ловити і тд. У мене поки ніякої інфи ще немає...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Slavco сказал:

пропоную поговорить за корасів. :)

Які корасі)? Спіннінг треба діставати, само час з горбачами і зубатою силою помірятись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та я не спінінгіст, навіть палки не маю :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мож то  в якусь Гараджу скочити,кінути патика там де літом купається пів луцька,там точно плотвичка є,окунь,якийсь карасік навіть йоптєль,тільки хто зна чи там все розмерзлося,а?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
On 01.03.2017 at 15:14, Slavco сказано:

Та я не спінінгіст, навіть палки не маю :)

Маю аш два, вже третій рік перекидаю. Мисляє є на борду закинути,  пару ре на газ буде))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В тєму.

Чув, в вайбері, за боголюби що щось почалось. В понеділок спєцом заїду на ставок пронюхати. Не ловити, бо на роботі буду, розузнати. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А так, тільки прошлорічні крапки: радянське (п'янЕ нині, і цуко дороге було, 120 тугріків брав, і ніхєра не торгувався цуко), вільхівка, боголюби. 

Линів. Тоже, цуко, і далеко, і дорого, і хєрово ловився, по причині ігри з водою.

Того хэр побєдіш куди їхати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Линів. Фото не я робив нічого точно сказати не можу...

P.S. Батюшка грішив із ціною. 

viber image.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хіба це в нього? Шось берег не такий. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще раз кажу фото не я робив... Я наприклад туди не поїду...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фото звірив із літом - щось мене надурили...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це схоже  на той став (берег), що по праву сторону від могилок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не знаю вот є таке фото... фото не моє бо перепало мені через руки... але вже тривожний дзвіночок є...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І все таки людина стверджує що це у батюшки... Вот координати де було здійснено фото і де ростуть деревці.

viber image1.jpg

viber image2.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такіда. Передивився фото з линова за пару років, є там дерева схожі, за ними по дамбі далі берези ростуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу завтра кудись податися,сезон відкрити на карася.Порадьте куди. Може хто,що чув. Можна  в ПП. Схиляюся до Радянського,або Вільхівки.

ЗЮ. Підкажіть ще де завтра можна мотиля придбати? Понеділок,ринок не працює. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 хвилин тому, zigorko сказано:

Схиляюся до Радянського,або Вільхівки.

Звіт даш? Шопочьом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Канєчно)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

31 хвилин тому, zigorko сказано:

ЗЮ. Підкажіть ще де завтра можна мотиля придбати? Понеділок,ринок не працює. Дякую.

Ну  з 9годин то точно є( був вчора)магазин що на Відродження напроти дитячої,Кльво здається, але то тобі не пізно? А на варшавці дядько з 7 годин сидить в ряду біля тої стоянки, що на дорозі,але як завтра ненаю, мож йому пох. як працює ринок. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кагбе звіт .Поїхав у Вільхівку. Плата 70 грн.Язаплатив 50. Не бачив навіть покльовки.Трохи людей було.хто 2 карася,хто взагалі жодного.Жилку намочив,сезон відкрив. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мій дядько на кічкарівці, що біля госпіталя, декілька днів тому злапав карася 600 г :ohmy: і карпа 7600кг:ohmy: :blink: :wacko: , каже що карась є хороший і деколи попадається, але треба часто ходити щоб попасти на кльов, кароч треба там майже жити,ну і на вихідних все забито,а на буднях хватає мєсних,а місць там не дуже багато,ось така ху..я малята:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вагався між Радянським і Вільхівкою.На Північному продавець ,що купував у нього мотиль,порадив Вільхівку.Мол клює карась,а в Радянському не дає ловити.Ходив,розпитував в рибаків,то казали в суботу і вчора лупили карася.По штк.20-30. То сьогодні така халепа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...