Перейти до змісту

Проблема з компом Прошу допомоги

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підскажіть будь ласка така проблема; комп при загрузці біоса вісне та вісить десь 10 хв. потім загружаеться логотип віндовс 7 і от коли складається логотим віндовса знову завісає((( і так вісить також хвилин 10 а от потім пише що незміг загрузитись і просить відновлення системи. МОЖЕ ХТО ЗНАЄ ЩО ЦЕ ДУЖЕ ПРОШУ ДОПОМОГТИ ДЯКУЮ

Опубліковано

Можу припустити що "сиплеться" вінчестер, протестуйте його чимось типу mhdd чи вікторії, або занесіть до спеців.

Опубліковано

Загрузка у безпечному режимі,

загрузка останьої вдалої конфігурації,

перевірка цілісності файлової системи - пробували ?

Опубліковано

такого ні а як туди попасти

Після BIOSа перед появою логотипа натискати клавішу F9 (можливо декілька разів).

Опубліковано

для входу у безпечний режим - f8.

вибрати режим "С поддержкой командной строки"

а далі ввести те, що я написав.

Опубліковано

а далі що відбудеться? просто я невкурсі ніколи таким незаймався

тоді нічого не чіпай і відійди :) Пусти до компа когось, хто знає і хто може пояснити на пальцях що треба робити.
Опубліковано

Далі, команда chkdsk (chek Disk - перевірка диску) - виконає потрібні операції, відновить та перепише "збійні" ділянки диску. І системи.

Одним словом зробить свою роботу.

Далі перезагрузка. І слідкувати за результатом.

Взагалі - це мені нагадує віддалене хірургічне втручання. Або як в гамериканському кіно, де стюардесса саджає літак, як вправний пілот із 4000-годинним стажем польотів!

Опубліковано

і натискаєш Ентер (ввод). і 20-30 (може менше) хвилин насолоджуєшся процесом.

Далі коли все скінчиться. Буде напис типу C:/>

перезагружаємо комп.

Але спочатку, все ж таки, спробувати замінити шлейф.

Опубліковано

А коли все висне прислухайся чи не чути звуків типу "клац-клац-клац", якщо так то смерть вінта не за горами, неси його в фірму де купляв компа (якщо він гарантійний)

Опубліковано

А коли все висне прислухайся чи не чути звуків типу "клац-клац-клац", якщо так то смерть вінта не за горами, неси його в фірму де купляв компа (якщо він гарантійний)

ДЯКУЮ ПРИСЛУХАЮСЬ, от тільки вісне він не по графіку а так як схоче може два рази вдень може через тиждень

Опубліковано

А який саме шлейф

Точно такий, який підключено до твого ПК (Або SATA, або IDE). ніхто ж не вказав ні модель вінта, нічого....

Відкрутити бокову ліву кришку і подивитися, що там робиться. Може там таракан здох, і закоротив контакти десь на мамці?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...