Перейти до змісту

Скарга на difoto

Boss

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 202
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Люди, я сам переніс цю тему, вірніше повідомлення, у книгу скарг, якщо вам це так важливо - це я її створив. Ну тіпа посміятись, чи що.

Опубліковано

Сорі,але як би я почав виписувати по який орган ці самі чоботи більш конкретно,то б отримав РО за матюки.Чого не скаже про опонента.А загалом дякую за підказку.

Опубліковано

Мнение всегда у каждой стороны присутствует, и каждая из сторон будет отстаивать свое, наверное права каждая из сторон, в чем то, а в чем то каждая сторона ошибается...Из постов видно кто на чьей стороне, немножко все поговорим и забудется...Добавить хочется от себя только одно высказывание:" Не всегда пышная шляпа покрывает достойную голову"-, но это в данной ситуации ИМХО.

Опубліковано

Сорі,але як би я почав виписувати по який орган ці самі чоботи більш конкретно,то б отримав РО за матюки.Чого не скаже про опонента.А загалом дякую за підказку.

А навіщо було взагалі їх без толку згадувати, щоб потім боятися "виписувати", остерігаючись отримати РО? :)

Добавить хочется от себя только одно высказывание:" Не всегда пышная шляпа покрывает достойную голову"-, но это в данной ситуации ИМХО.

Це абсолютна правда в цій ситуації!!! Голову діфото вкриває не пишний капелюх, а пишна зачіска (останні два слова сказані с плохо скриваємою завістью) :)

Опубліковано

А навіщо було взагалі їх без толку згадувати, щоб потім боятися "виписувати", остерігаючись отримати РО? :)

Добавить хочется от себя только одно высказывание:" Не всегда пышная шляпа покрывает достойную голову"-, но это в данной ситуации ИМХО.

Це абсолютна правда в цій ситуації!!! Голову діфото вкриває не пишний капелюх, а пишна зачіска (останні два слова сказані с плохо скриваємою завістью) :)

Yarchik, вы и без пышной прически очень даже видный мужчина, ну ее эту зависть)

Опубліковано

Многие здесь, прям как мороженое в стаканчике, так и тают друг перед другом. Но каждый выбирает для себя женщину, религию, дорогу… В наше время очень смелый и отважный поступок взять себе на форуме статус хамыдла и грубить. Спасет ли эта индульгенция кого-то в реале, Ярослав!? Речь не о тебе, Дима, а вообще, панибратство между кумами, сватами и т.д., это одно, не надо забывать что за каждой аватаркой и ником скрывается что-то живое с характером и эмоциями, незнакомыми нам. Отмороженных имбицилов, нынче, гораздо больше чем адекватных людей, которые за краткость, Толик, могут башню снести в прямом смысле этого слова. Луцк не такой уж большой город, человека разыскать – раз плюнуть. Никого не хочу обидеть, просто скажу, давайте будем Людьмы, а не чему-то уподобляющему им.

Опубліковано

Толик, могут башню снести в прямом смысле этого слова. Луцк не такой уж большой город, человека разыскать – раз плюнуть.

виявляється не лише я знаю що Толіка шукали через одну тему з борди... але пожаліли як побачили :)

Опубліковано

Друзья, давайте будем исходить из того, что "в реале" я точно также могу назвать человека идиотом, если он того заслужил.

Arven Rivendell, а вы сможете выслушать критику в свой адрес в оффлайне, или удалитесь ни с чем? От вас , извините, дерьма лилось на этом форуме немало в сторону оппонентов, пускай и в подарочной обертке.

Опубліковано

Толик, могут башню снести в прямом смысле этого слова. Луцк не такой уж большой город, человека разыскать – раз плюнуть.

виявляється не лише я знаю що Толіка шукали через одну тему з борди... але пожаліли як побачили :)

Лучшие моменты своей жизни узнавал из слов очевидцев(с)

Опубліковано

"Бачиш цей шрам, синок?Це на мене впав банкомат" - Він тепер нічого не боїться!

Банкомат і так нічого не боїться, мав би вже знати чи шо
Опубліковано

Боїться... кривих рук і автогену.

Опубліковано

Боїться... кривих рук і автогену.

Банкомат тобі сам про це признався? А ти, нехороший, от так всім і розповів про фобії банкомата. Хто ти після цього? :(

Офтопери, топайте топтати кнопки в топіках про Толіка! :)

Опубліковано
Офтопери, топайте топтати кнопки в топіках про Толіка! :)

дійсно, колеги. досить, а то я почуваюсь зіркою Гетто

Опубліковано

отак спокойно, попивая неспешно пиво...я спрашиваю:ЯКОГО ХЕРА ТУТ ГЕТТО???

Вова, не можна тобі пива, бачиш, вже матюкатися почав...

post-2161-0-70192100-1365177748_thumb.jp

ЯКОГО ХЕРА ТУТ ГЕТТО???????

теж задаюся цим запитанням на більшості топіків борди

І повір, не ти один. )

Опубліковано
ти рєшив себе опять загнать в мінуса. ©К.О.

Агрєсівний червоний йому більш до вподоби, ніж заспокійливий зелений )))))))))

Торєодор - смєлєє в бой!! (ну, і музика Бізе фоном)))

Опубліковано

Рибацькі чоботи не "по*уй", а "по *уй" (через пробіл, себто).

а звідки та, Ярчик, знаєш, що мої рибацькі чоботи мені лише по коліна?

я спрашиваю:ЯКОГО ХЕРА ТУТ ГЕТТО???????

Вот імєнно, якого "ХЄРА" ти робиш в цій темі?? Вона не про тебе!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...