Перейти до змісту

Скарга на difoto

Boss

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ko3bMa, ну так може спробуй, нє? Якщо ідіот - справді ідіот, чом би йому про це не нагадати? Я просто вже якось втомився і щєтаю, шо гарний стьоб набагато кручє ніж оті прізвиська, а ти можеш продовжити мою лінію ;)

• Відповідей 202
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Хамства, грубощів, образ в реалі стільки, що у віртуалі (ака Борді) вони не тОркають ваще, особисто мене. Далі, якщо якась тема чи пост розвиваються в неприємній для мого ніжного сприйняття тональності - просто ігнорую. Ну а Діфото... Хамидло він, адназначна! :)

Опубліковано

Доречі - може трохи легше до того всого відноситись потрібно? Мені кум три раза в день каже "от ти довбень!", або фотограф наш - "чмо японське, пашлі пакурім!". До чого це я - в армії зі мною служив приятель, який волею судеб був в стопіцот разів начитаніший від мене і в порядку речей на мої окремі запитання була відповідь: "ІДІОТ, це Ніцше!" і потім слідував регіт :) Може від того я отакий хамидло :)

Опубліковано

чьо до Ді пристали, він по росту чи по віку крайній ? є в команді форуму люди страшенно посторонні, але це точно не він.

Не лізьте в теми, в яких від вас немає користі і розвитку - не буде вас ніхто обзивати.

якось раніше цікавіше було - схожі теми боролися з манією величі і неадекватністю певних йолопів, а тут - ідіотом когось назвали іронічно.... ну йомайо... не соромно ?

Опубліковано

и по теме: уж меня то обзывали по всякому, почему то это делали именно модеры,а не простые юзеры,но ничё страшного, срабатывает эфект бумеранга,вся грязь летит мимо меня,потому что мне пофиг,но возвращается к бросившему, потому что он выглядит неприглядно,ибо никогда не приветствовалось оскорбление,даже если оно и оправдано.такие дела. :)

ГЕТТО, МАТЬ-ПЕРЕМАТЬ!!! ТЕМА НЕ ПРО ТЕБЯ! ИЗЫДИ!!!

Опубліковано

опять те же самые грабли,опять поиск ответа на вопрос: ПОЧЕМУ ВЫ СЛЕТАЕТЕСЬ на мои посты? почему реагируете на них? ... хотя я то знаю ответ. :)

По теме: скаргу на Дифото надо сразу оформлять либо во флейм (что рекомендую) , ведь улыбки и хорошее настроение только в плюс,либо удалять, если безнадёжная клиника.Это моё личное мнение, простого юзера. имхо.

Опубліковано

ПОЧЕМУ ВЫ СЛЕТАЕТЕСЬ

А почему ты лепиш их куда попало ??? Вот сюда тебя кто просил свои 5 коп. вставить ?

О, а всі хто плюсанув Boss-у, їх також всіх абідєл Діфото ? Кто всє еті люді ? :_06:

Опубліковано

Вот сюда тебя кто просил свои 5 коп. вставить ?

Гетто тут ні до чого, це його сюди призвав хтось із форумчан, по-необережності "произнеся" імя того, чиє ім’я називати не можна.

Опубліковано

Щось автор теми притих. Напевно готує артелерійну промову яка в дрєбєзгі всіх вас...або просто забив(

народ требует продолжения банкета!! (с)

Опубліковано

у меня это последний пост на сегодня, и скажу вам всем, кто отметился, я прогнозировал где то минус 15-20..

немного ошибся :D

всем привет, читайте статус: :)

Опубліковано

ПОЧЕМУ ВЫ СЛЕТАЕТЕСЬ

А почему ты лепиш их куда попало ??? Вот сюда тебя кто просил свои 5 коп. вставить ?

О, а всі хто плюсанув Boss-у, їх також всіх абідєл Діфото ?

Не знаю всех ли, но мне тоже перепадало, понимаю, что мы тут букашки-таракашки и больше половины Его Величество difoto и не вспомнит, а уж где зацепил и нагрубил и подавно, а еще знаю то, что сейчас на меня выльют кучу чего то там, и к сожалению я слишком близко к сердцу принимаю не только то, что происходит в реале, но и то, что происходит в нете, но молчать и тихонько сидеть не стану. Да он позволяет себе много лишнего, я лично больше ни за кем из модеров и администрации такой откровенной грубости, неуважения и просто мне на вас на всех .....я тут самый умный вам всем скажу а вы никто вышеупомянутого хамства не замечала. Тема создана справедливо, но всем на это начхать и ничего не изменится.

Опубліковано

Щітаю, Арвен Рівенделл латентна мазохістка з яскравими проявами віктимної поведінки. Спєцом пише в надєжді сладко публічно вигребти "кучу чего то там"

Опубліковано

Щітаю, Арвен Рівенделл латентна мазохістка з яскравими проявами віктимної поведінки. Спєцом пише в надєжді сладко публічно вигребти "кучу чего то там"

Спасибо за диагноз, но я все таки оказалась права)

Опубліковано

Davids, Автор теми зрозумів, що проковтнуть і невдавляться і вирішив не тріпати собі нерви.))))

А ЯК ЖЕ Ж СПРАВЕДЛИВІСТЬ???!!!

Опубліковано

Фантом,я один з тих 17-ти,що плюсували ТС.Зробив так,тому що вважаю що відносини юзер-адмін,адмін-юзер повинні бути адекватними і взаємовічливими.З Дмитром пересікався в реалі,нормальний чоловік.Але до кількості '+' ТС,варто придивитися.Можливо дійсно щось не так?

Опубліковано
до кількості '+' ТС,варто придивитися.Можливо дійсно щось не так?

до кількості подібних тем варто придивитись. можливо дійсно по*уй

Опубліковано

не сагласєн, він про вас(Arven Rivendell) пам'ятає, даж згадував колись в особистій розмові :) Так що не треба ото так.. ніхто не забутий.

Народ, реально, форум дуже великий і як в реальному суспільстві - юзери - переважно моральні уроди в тій чи іншій мірі. В кожного це проявляється по-своєму і пояснювати кожному хто він - теж, відповідно, треба по-різному. Всі хто вникали в форум трішки глибше як "написати якусь дуже розумну куйню n раз", знають що є люди завдяки яким взагалі щось робиться і все це існує і все це цікаво. Їх одиниці і не завжди вони в групі "команда форуму". Ді якраз людина адекватна в більшості проявів і те, що він вже втомився комусь щось пояснювати грамотно - не робить його неправим. Озвучте через що у вас був з ним конфлікт (якщо був - то лише з вашого боку) і думаю більшість скаже вам що неправі саме ви.

Варто відмітити що тема не закрилася як в інших випадках :) Це не тому що Ді пофігу (хоча йому пофігу), просто ви нічого конструктивного окрім дитячих образ в даному випадку не скажете...

Опубліковано

Рибацкі чоботи по*уй. Я свою думку висловив,далі почитаю.

Рибацькі чоботи не "по*уй", а "по *уй" (через пробіл, себто).

Опубліковано

По секрету скажу: адміни і модери посміються з тебе, і для difoto не буде навіть попередження.

я смiятись точно не буду.

ЗЫ одне зазначу для ТС, при всiх нiби як логiчних претензiях до difoto, нюанс викладення цитат трирiчноi давнини виглядае як мiннiмум дивно, як максимум спроба *пiдхезати* ввiду особистоi неприязнi. Якщо хочете жалiтися, то жалiйтеся нагальними цитатами, а там видно буде.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...