Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

хочу купити мфу( принтер, сканер, ксерокс)

бюждет до 1000грн...

придивляюсь щось з HP або Canon...хто якими користується та на що звертати увагу при виборі...

+ можете закинути пару модельок з перевірених

P.S розетка та інші інтернет ресурси затерті до дір) я "патєрявся"

Опубліковано

виходить за межі вказаного бюджету, та все ж...користуюсь монохромним струйником Epson K201. задоволений. Epson поки єдиний виробник подібних девайсів на ринку.

з плюсів: гарна якість друку документів ("нормальної" цілком якості вистачає), швидкий друк (з власного досвіду, то скажу, що в режимі "нормальної якості" швидший багатьох бюджетних лазерників), швидке сканування, швидке увімкнення і вимкнення, автоматичний дуплекс, великий заявлений ресурс комплекту оригінальних картриджів і їх адекватна ціна (2000 копій при ціні комплекту в ~250 грн.), пігментні чорнила, відсутність неприємного запаху і шкідливих випарів, як у лазерників при нагріванні тонера.

з мінусів: шумний

з приводу картриджів. використовуємо оригінальні. перший комплект закінчився за більше, ніж 3 місяці при досить активному використанні. к-ть копій не рахував. зараз новий комплект. хочу порахувати на скільки вистачить

Опубліковано

Від себе додам ще XP серію епсонів. Якщо треба колір то глянути в сторону xp-103. без лишніх наворотів типу віфі. в комплекті з пзк і фарбою якраз в твою суму плюс-мінус вкладешся.

Опубліковано

Лазерний чи струменевий?

При виборі принтера, перш за все треба звертати увагу на три речі:

- задачі, умови використання, нагрузка;

- надійність, довговічність і схильність до поломок;

- складність і вартість обслуговування та витратних матеріалів.

У наших реаліях люди частіше за все лазерники заправляють, до стуменевих купляють СНПЧ і т. д. Тому в останньому пункті треба ще поцікавитись про вартість заправки, наприклад. А то буває люди куплять гарненький новенький, компактний і недорогий принтер, а потім виявляється, що у нього ресурс картриджа мізерний, а заправка коштує третину принтера.

Якщо в двох словах, то перевірені часом лазерні кенони або НР, а зі струменевих — кенон або епсон. Щоб сказати щось конкретніше, треба більше деталей. Наприклад, не варто брати самий дешевий домашній лазерник в офіс, де за тиждень видрукують картридж, бо є шанс міняти там запчастини з кожною заправкою. Для таких умов є дорожчці, але значно швидші і витриваліші варіанти. Ну і т. д.

Опубліковано

В наш банк закупили canon i-sensys MF 4410 або mf 4018.

Заправити мона і самому (2 болта відкрутити).

Фотобарабан (раз в 2 тис сторінок) буде вартувати біля 60 грн. Замінити теж мона самому.

Опубліковано

замалий бюджет для лазерного можу порекомендувати canon MF3110 эдиний мінус малий катридж але для дому його вистачить і заправка недорого. зараз самсунг почав робити нормальні МФУ 4650N єдиний мінус це прошивка МФУ але це вирішується.

Опубліковано

В такий бюджет мабудь може поміститись струйний девайс. В мене вдома МФУ Canon Pixma MP560. Відразу купив заправляємі картриджі та фарбу. Заправляю сам - за 5 хв. Головне щоб девайс постійно друкував, бо може позасихати фарба у друкуючий голівці.

Опубліковано

Струйка для домашнього використання, кольорова

+-прямий друк з флешки

Дешеві по максимуму картриджі або снпч

Дивився HP до 1к грн... Картриджі по 200

Опубліковано

Якщо домашнє використання - це значить що струменевий буде вічно стояти наглухо засохлий, а якщо з СНПЧ, то ще й завоздушений. Або привчити себе раз в тиждень роздруковувати "nozzle check", але як покзує практика, такий високий рівень самоорганізації дано не всім :)

Тому рекомендую за таку суму придивитись б/в лазерний, якщо пара сторінок в тиждень, то ще один плюс - заправляти його доведеться раз в рік.

Опубліковано

лазерні це звісно добре...але бюджет не той а б/в є б/в

та й читаючи відгуки про струйку не можу визначитися з неприхотливим...друкувати буде 1-3 раза в тиждень тому засихати не думаю що встигне, тоді постає питанння в картриджах і надійності апарата

Опубліковано

D.I.M.A, оригинальні картриджи до струйників дорогущі. Система СНПЧ - завоздушується.

Відразу шукай МФУ з можливістю використанні заправляємих картриджів.

REFILL5_C3600_big.jpg

Опубліковано

Ніфіга там не завоздушується, якщо СНПЧ нормальна і користуватись правильно. А от коли ти картридж дістаєш, то сам подумай, що потрапляє в головку.

D.I.M.A, я б взяв беушну Canon Pixma з дохлими картриджами(150 грн.), купив би нові картриджі (400 грн.), СНПЧ (200 грн.), ну і ще робота, якщо сам систему не поставиш.

Десь у 2ХХ серії була модель з виходом на флешку.

Справа в тому, що старіші моделі Кенона простіші, перевірені часом, там легше з СНПЧ, і на разі обійдуться дешево, оскільки найдорожчий компонент там - картриджі. А нові картриджі - якість друку як у нового принтера, якщо принтер сам не засраний по вуха. Якщо хочеться новеньке - можна взяти щось на зразок Canon PIXMA MX374 і теж СНПЧ або просто заправляти картриджі. Як для першого, так і для другого варіанту вартість чорнила - близько 35 грн за банку 200 мл.

Якщо говорити про Епсони, то там ідеальний варіант - апарат із заводською СНПЧ, типу Epson L210, але воно трохи виходить за бюджет. І взагалі Епсони виходять дорожчі. Зате вони цікаві тим, що розраховані на більш якісний друк і друкуюча голівка розрахована на термін життя апарата, а не картриджа, тому такий принтер із системою або перезаправними картриджами досить довго служитиме і не вимагатиме до себе додаткової уваги. Тут головне, щоб не засохло.

А загалом, якщо коротко, щоб не заплутувати далі:

а) найголовніше - більше не дивись на НР)))) серйозно, найприбацаніші апарати, які мені зустрічались.

б) якщо треба щось невибагливе і надійне - кенон або епсон. Ділячись досвідом, можу сказати, що 90% проблем з цими апаратами пов’язані із витратними матеріалами, СНПЧ, картриджами і кривими руками, і лише 10, а то й менше - з самим апаратом. Тому за надійність можна надто не перейматись.

в) якщо вибирати суто між кеноном і епсоном, в контексті довговічності, то цікавіше епсон, оскільки картриджі в Кеноні рано чи пізно доведеться замінити (хоча при акуратному використанні, заправці вони вихожують ой як довго), а це 350-400 грн. затрат. А Епсону тільки не давай стояти, доливай чорнило і можна друкувати доки лічильник памперса не переповниться.) А потім його обнулити і далі друкувати. А потім вже бажано, щоб хтось таки той памперс почистив, заодно і техобслуговування проведе.

Опубліковано

я би пошукав samsung 4100 або 4200, нехай б/в, але з нормальною механікою. Це є ч/б лазерні МФУ, в яких досить надійні картриджи. У 4200 картридж чипований, але чип легко обнулюється самим примитивним програматором.

Опубліковано

Ніфіга там не завоздушується, якщо СНПЧ нормальна і користуватись правильно. А от коли ти картридж дістаєш, то сам подумай, що потрапляє в головку.

D.I.M.A, я б взяв беушну Canon Pixma з дохлими картриджами(150 грн.), купив би нові картриджі (400 грн.), СНПЧ (200 грн.), ну і ще робота, якщо сам систему не поставиш.

Десь у 2ХХ серії була модель з виходом на флешку.

Справа в тому, що старіші моделі Кенона простіші, перевірені часом, там легше з СНПЧ, і на разі обійдуться дешево, оскільки найдорожчий компонент там - картриджі. А нові картриджі - якість друку як у нового принтера, якщо принтер сам не засраний по вуха. Якщо хочеться новеньке - можна взяти щось на зразок Canon PIXMA MX374 і теж СНПЧ або просто заправляти картриджі. Як для першого, так і для другого варіанту вартість чорнила - близько 35 грн за банку 200 мл.

Якщо говорити про Епсони, то там ідеальний варіант - апарат із заводською СНПЧ, типу Epson L210, але воно трохи виходить за бюджет. І взагалі Епсони виходять дорожчі. Зате вони цікаві тим, що розраховані на більш якісний друк і друкуюча голівка розрахована на термін життя апарата, а не картриджа, тому такий принтер із системою або перезаправними картриджами досить довго служитиме і не вимагатиме до себе додаткової уваги. Тут головне, щоб не засохло.

А загалом, якщо коротко, щоб не заплутувати далі:

а) найголовніше - більше не дивись на НР)))) серйозно, найприбацаніші апарати, які мені зустрічались.

б) якщо треба щось невибагливе і надійне - кенон або епсон. Ділячись досвідом, можу сказати, що 90% проблем з цими апаратами пов’язані із витратними матеріалами, СНПЧ, картриджами і кривими руками, і лише 10, а то й менше - з самим апаратом. Тому за надійність можна надто не перейматись.

в) якщо вибирати суто між кеноном і епсоном, в контексті довговічності, то цікавіше епсон, оскільки картриджі в Кеноні рано чи пізно доведеться замінити (хоча при акуратному використанні, заправці вони вихожують ой як довго), а це 350-400 грн. затрат. А Епсону тільки не давай стояти, доливай чорнило і можна друкувати доки лічильник памперса не переповниться.) А потім його обнулити і далі друкувати. А потім вже бажано, щоб хтось таки той памперс почистив, заодно і техобслуговування проведе.

якби ж то Epson L210 або L 355 котував 1200-1300 то бюджет можна булоб відкорегувати....непоганий апарат і морочитись не треба

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Epson L355, Epson L210 по якій ціні можна взяти в Луцьку (ціна не з вітрини)?

купи hp3020, hp3052 ігоря небудеш мати картридж 12а хватає на 2000 копій у нас є такі апарати які надрукували по 200 тисяч потім робиж капремонт 200-300гр і знов стільки друкує

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...