Перейти до змісту

Процесорне питання!

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня всім!

Таке питання,хто знає чи хто підскаже,які магазини компютерній техніці можуть поставити процесор!

Тобто,я купив процесор і мені треба щоб хтось його поставив на мій компютер ,той хто дійсно має досвід.Тому що я трішки думок маю також!але хочу перестраховатися.Які магазини можуть дати таку змогу?

Чекаю відповідей)Зарання Дякую...

Опубліковано

Любий СЦ. Подивися інфо і сам поставиш.

Стоп стоп стоп!!!! Я догнав трішки... ТИ впевнений що ТОЙ процесор купив? Сокет мамки і сокет проца співпадають? В списку підтримуваних процесорів мамки твій є?

Опубліковано

Любий СЦ. Подивися інфо і сам поставиш.

Стоп стоп стоп!!!! Я догнав трішки... ТИ впевнений що ТОЙ процесор купив? Сокет мамки і сокет проца співпадають? В списку підтримуваних процесорів мамки твій є?

Так! процесор AMD athlon 64 x2

Самому трішки страшновато!

Опубліковано

Хлопці, та зайдіть до людини на 10хв та поставте йому ЦП, а то здеруть із нього 50-100грн за роботу. Ахх да, забув, ще вінду переставлять за 200грн

Опубліковано

Хлопці, та зайдіть до людини на 10хв та поставте йому ЦП, а то здеруть із нього 50-100грн за роботу. Ахх да, забув, ще вінду переставлять за 200грн

А ясн)я віндовс сам і можу переустановити)

Опубліковано

"Молодец,возьми с полки пирожок!" (с)

Можливо варто навчитись самому встановлювати ЦП, тим більше що інфи у мережі більш ніж достатньо. Треба ж колись начинати!

Опубліковано

Пам'ятаю як вперше розібрав комп, руки тремтіли, боявся що не зберу... тільки у мій час ніяких відео не було, точніше інтернету не було, а зараз доступно все і всім... Ой щось я роз...писався, треба дати можливість іншим заробити гроші...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...