Перейти до змісту

Чим слухаєте музику?

MoDiK

Рекомендовані повідомлення

Чим слухаєте музику ? Який портативний плеєр на вашу думку самий хороший по якості відтворення музики?? Цікавить не софт а залізо) Сам маю iPod Classic ніби все влаштовує тільки трохи не подобається прив'язаність до itunes ..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 99
  • Створено
  • Остання відповідь
Чим слухаєте музику?

Я, по-старинці, вухами... а які альтернативи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чим слухаєте музику?

Microlab Solo 6c :90:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чим слухаєте музику?

альтернатив вухам нема але все таки я питав за плеєр)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Galaxy S Plus із встановленим на ньому PowerAMP + 35097_1517058.jpg

Із дому без цього не виходжу :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже п"ятий рік юзаю Samsung YP-K3. Звук бомба, єдине, буває що стартує не завжди з першого натискання. Але в іншому працює відмінно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

iPod Shuffle. у меня был 2-gen больше года, но я его утопил. сейчас вот 4-gen (такой же формат, в виде прищепки) – таскаю с собой везде, особенно удобно на тренировке, в гараже, да и просто на улице. гарнитура родная, но сами наушники Сенхайзер CX300 перепаянные вместо штатных

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Shuffle класний апарат маленький компактний реально можна повсюду з собою одне напрягає 2 гб памяті всього туди б 8 і було б супер)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://board.lutsk.u.../page__st__1590

пост№1606.Баян,але в тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доречі цікаво хто мав справу з hifiman ? в інтернеті пишуть шо кращих нема от цікаво що ж в ньому такого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене пара One X і комплектні навушники, влаштовує на 110 відсотків по якості звуку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

iPod Shuffle / iPod touch + Sennheiser CX270 або Koss Porta Pro

В косах хороший бас, але з айподом вони звучать не дуже. ІМХО. Інша справа з ноутом, де в плеєрі можна налаштувати еквалайзер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Microlab Solo 6c

..вбудовані прямо в череп ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

xperia X10 + powerAMP + koss the plug перепаяні 10 раз. але звук відмінний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

iphone 4 + рідна гарнітура (докупив паралонки) для прослуховування музики та подкастів вистачає поністю. З часом хочу купити Koss Porta Pro KTC

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sony Walkman NWZ-E463 4GB Red + Koss Porta Pro.

Звук відмінний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sony Xperia U + Koss Porta Pro. Звук відмінний!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MoDiK, не подобається "прив’язаність" до айтюнс? Постав туди Rockbox.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MoDiK, не подобається "прив’язаність" до айтюнс? Постав туди Rockbox.

ставив я рокбокс все ніби гарно але до певного моменту коли ти розумієш шо ту простоту інтерфейсу і плавність роботи самої прошивки на рокбоксі не побачиш може там і є якісь теми але це не те ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО, щоб відчути повноту трека,

зв*язка плеер(китай) + "вуха"(китай) може забезпечити хтозна-яку якість звучання.

все залежить наскільки % ви(тс) є меломан.

Факт - слухав композицію багато раз саме в наушниках(комп, усил Амфітон-002 (fixed))

- картина звучання одна, підключив колонки, дав звуку - звукова картина змінилась,

можна сказати в кращу сторону.(сусіди present)

Мірятись звучанням плеєрів? - ну хз, :)

наприклад, слухаю с телефонів - пластмасса з пластмасовим звуком, не більше.

Наостанок - звукова характеристика слухового апарату є індивідуальною у кожної людини, і навіть якщо винайдуть супер-пупер наушники/плеери один фіг вони всім підійдуть по звучанню.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Shuffle класний апарат маленький компактний реально можна повсюду з собою одне напрягає 2 гб памяті всього туди б 8 і було б супер)

в принципе, расчёт там довольно точный. 2 гига – это ~14 часов музыки в максимальном битрейте. столько же примерно живёт встроенный акку. не хватает разве что эквалайзера, хотя бы простейшего, Rock/Pop/Jazz/Plain. и еще, несложной в реализации функции, особенно полезной для тех, кто как я слушает в режиме shuffle один большой плейлист – иногда случается, что какая-то вещь вот просто надоела, или не прёт совсем. я её проматываю, а плеер снова её подсовывает, shuffle же :smile3: вот если бы плеер вёл статистику не только проигрываний, а и проматываний (Skip), а в идеале вообще добавлял вещь в некий blacklist после 2-3 промоток.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MoDiK, отож бо. Так само затрудняюсь порадити плеєр, у якого був би людський інтерфейс. У мене був ковон д2, звук чудовий, характеристики супер, але рідне ПЗ настільки рахітне, що я надав перевагу користуванню сирющим портом Рокбокса, який не вмів тоді навіть настройки зберігати, ніж отим чудом.

Можливо, краще подружитись з айтюнсом?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

юзаю iTunes і все влаштовує.я собі такий еквалайзер забабахавшо слухати дуже приємно.ввімкнув якусь дивну функцію *покращення звуку*.дійсно покращило))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Microlab solo 7c + тили microlab solo 15 + sabb))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім, що може грати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...