Перейти до змісту

Обновление форума

Shura

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

не знаю, глюк чи фіча, але при показі превюшок зображень тянуться нормальні файли і ресайзаться до розміру превюхи.

в опері 9.22

• Відповідей 225
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
не знаю, глюк чи фіча, але при показі превюшок зображень тянуться нормальні файли і ресайзаться до розміру превюхи.

в опері 9.22

на скільки я зрозумів, це що при попередньому перегляді повідомлення зоб.... і змінюють розмір до натурального вигляду, так????:)

pop-ups

і взагалі What this??? Sorry for the question!!! :angry:

Опубліковано

в опері 9.22

такая бага была и в рошлой версии.. устранили как-то :angry:

Опубліковано

ще один глюк є, пояснити який я поки-що не можу. Глючить відображання картинок з зовнішніх лінків. Відразу після створення повідомлення з таким лінком картинка є, а потім зникає, хоча лінк на неї в повідомленні звісно є.

• Адміністратори
Опубліковано
ще один глюк є, пояснити який я поки-що не можу. Глючить відображання картинок з зовнішніх лінків. Відразу після створення повідомлення з таким лінком картинка є, а потім зникає, хоча лінк на неї в повідомленні звісно є.

У меня все нормально отображается.

Опубліковано

есть такое. объяснения тоже не нахожу...

Опубліковано

а тут http://board.lutsk.ua/forums/index.php?showtopic=13476 в першому пості? І в хуморі в "прикольних картинках" таке було. А ще цей глюк я зустрічав коли постив фотку з зовнішнього лінка сюди http://board.lutsk.ua/forums/index.php?s=&...st&p=121558 -- прийшлось залити її на борду і переправити лінк

Опубліковано

Не знаю упоминалось уже или нет, так как предидущие посты не читал, но вот только что заметил, что часики спешат аж целый час: по моим , время создания этого поста грубо говоря 11:30

Опубліковано

Це обговорювалось вже не один раз ще до апдейта форуму. Справа в часових настройках користувача. Юзай пошук по форуму і знайдеш інструкцію як пофіксити

Опубліковано
Не знаю упоминалось уже или нет, так как предидущие посты не читал, но вот только что заметил, что часики спешат аж целый час: по моим , время создания этого поста грубо говоря 11:30

со времени твоей регистрации на форуме это обсуждалось раз несколько

тут например

Опубліковано
Та мені чесно кажучи воно не заважає, це я так "... к слову", а вдруг непомітили :-)
це помічаєш тільки ти. У всіх інших все ок
  • Адміністратори
Опубліковано
Та мені чесно кажучи воно не заважає, це я так "... к слову", а вдруг непомітили :-)

Time is now: 13-09-2007, 13:35

Опубліковано

пунктик появился в личных данных:

Bike

The manufacturer of you Bike

нда... скоро станет обязательным при регистрации на борде купить велик :(

Опубліковано
пунктик появился в личных данных:

Bike

The manufacturer of you Bike

Прикольно. Действительно появился. Интересно, в этом пунктике у всех по умолчанию стоит Bergamont Stalion (кстати, надо с двумя ll) или это такая фича, по имени Beware! BOARD watching you! :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...