Перейти до змісту

Годинник на форумі

Yurik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

годинник на форумі неправильно показує час. Переставте його будь-ласка, а то приходиться ставити час в себе на +1, хоча насправді має бути +2 і раніше (поки не переводили годинник все так було). Так що переведіть годинник на годину вперед.

Опубліковано
всё он правильно показывает,

посмотри свои настройки на форуме

В мене в настройках часу стоїть +2 тобто Київ

Опубліковано

оно и сразу было нормально

p.s. или ты думеш админы 2 раза вгод на всех серваках(юзерских воркстейшинах) и севисах время лапами переводят?

Опубліковано

Я такого не думаю, але реально годинник показував не той час який був насправді. Думаю не в мене одного таке було, а може просто якийсь глюк в мене був.

Опубліковано

Мій профіль - Настройки форуму - зняти галочку з Авто-корекція DST а потім зняти галочку з Автоматичний перехід на літній час увімкнено, якшо у вас там є галочка, мені допомогло

Опубліковано
Мій профіль - Настройки форуму - зняти галочку з Авто-корекція DST а потім зняти галочку з Автоматичний перехід на літній час увімкнено, якшо у вас там є галочка, мені допомогло

Ти-ба. Ще й помогло :) . Але. раніше все правильно працювало і з тими галочками...

Опубліковано

Мне тоже пологло.

А тот раньше все время не мог понять в чем дело.

Все время приходилось часы переводить...))) :smile3:

Опубліковано

Аналогичная беда со временем... Что дома, что на работе... То же было при переходе на зимнее время, но потом само настроилось...

gluk.gif

Сделал коррекцию настроек по совету snight-а - всё стало нормально :)

• 1 місяць потому...
Опубліковано
В мене по англійськи в настройках, допоможіть мені

My controls\Options\Board settings\знімаєш галочки де пише: Auto correct DST? , Is daylight saving time in effect?\

Усьо :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...