Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю вдома старенький компаг на РІІІ і як не дивно , через зручність корпусу, виникла думка лише замінити його начинку на сучасну.

Так ось питання: чи війде плата формату miniITX в цей корпус, або запропонуйте свій варіант

Опубліковано

Якщо кріплення підходить до сучасних материнок то можна взяти якусь з інтегрованим процесором і зробити маленький комп для того щоб ходити в інет.

Ще один варіант запхнути туда Raspberry Pi ))))

Опубліковано

марку мат плати, яка зараз стоїть, або марку корпуса і гуглите про її (їх) формфактор.

а вже потім підбираєте сучасну начинку

а телепати у відпустці)))

Опубліковано

враховуючи що ми їх таскаємо останні 8 років і тому набачився різних - можу точно сказати :) що майже кожна модель НР відрізняється конструктивно від попередніх :) і мамки вони точать спеціально під свої корпуса.

тому запихнути стандартну на ті ж кріплення не вийде. Охолодження теж виявиться неактуальне.

Тому залишається прикласти прямі руки і смекалку.

Але власне кайф того старенького НР в його продуманості. Після переробки він почне грітись і напевно шуміти і не буде тим НР.

не раз бачив людей які так грались - потім всеодно брали нормального дорощого корпуса і складали в ньому. Є ж з чого вибрати.

Опубліковано

в мене взагалі валяється ДВД-програвач старий і коорпус від ТВ тюнера. Думав що сь туди запіхнути, а потім передумав. MicroITX корпус і мамку з порцом + ноутбучна пам'ять.

або взагалі НетТоп, ззаду на монітор.

а зі старого пенька можна зробити який сервер для роздачі інтернета.

Опубліковано

я зрозумів про що мова. Точно маю уявлення :)

тому й кажу -

1) торрент-качалка

2) НАС-сервер

3) хз-шо.

4) Дремель (болгарка), точечна сварка, кілька старих корпусів на розбор. + включит фантазію. І додати до всього купу часу. Тоді да, вийде очєнь ніплахая штука. А мало не забув - балончик чорної фарби :)

Опубліковано

Ukrainec, жодна МВ туда не встане, окрім рідної або ж із цієї серії (маю на увазі рідні кріплення). Як на мене ефективніше буде, купити новий кейс, під той форм-фактор який ти задумав зібрати. Якщо ж ти вирішив, покрутити/побити/порізати, тоді все у твоїх руках та фантазії. Впихнути МВ туди буде не проблема, проблемніше буде оганізувати тихе та ефективне охолодження.

Опубліковано

Ukrainec, жодна МВ туда не встане, окрім рідної або ж із цієї серії (маю на увазі рідні кріплення). Як на мене ефективніше буде, купити новий кейс, під той форм-фактор який ти задумав зібрати. Якщо ж ти вирішив, покрутити/побити/порізати, тоді все у твоїх руках та фантазії. Впихнути МВ туди буде не проблема, проблемніше буде оганізувати тихе та ефективне охолодження.

Охолодження не проблема, проблема +300-400 грн, якось не хочеться витрачати на новий корпус.

Опубліковано

теж маю таке щастя в такому ж корпусі, теж хотів замінити в ньому начинку, але бачу краще продати...

Опубліковано

Це хобі, а будь-яке хобі - витрати. І чималі.

Тому, або зробити із нього щось корисне, або вкласти грошей і часу море. Хоча цікаво такий собі модінг.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...