Перейти до змісту

Вуличне в’язання у Луцьку

D@ve

Рекомендовані повідомлення

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Привіт усім!

Дякую усім, хто підтримав акцію на Спільнокошті! Нам вдалось зібрати понад 3000 гривень і ми вже маємо багато ниток для в'язання всілякої краси.

Акцію ми поки що плануємо переносити на 27 квітня і у вас є ще можливість долучитися:

- ви можете зв'язати зі своїх або наших ниток квадратики орієнтовно 10*10 см. В ютубі є багато схем і відеоуроків, наприклад оцей

На запит "квадрат крючком" їх буде у вас огого :)

- в'яжете інші вироби гачком чи спицями

- просите дружину, дівчину, сестру, маму зв'язати клаптик :)

Готові фрагменти необхідно принести у Центр туристичної інформації та послуг (вул. Сенаторки Левчанівської, 2, колишній магазин "Лілея", біля спортивного магазину "Олімп"). Там само можна взяти і нитки, якщо у вас їх нема.

Якщо є якісь питання - [email protected], 063 422 33 43

Опубліковано

Я дуже люблю в'язати. Але ця ідея - чистої води марнотратство. На мою думку краще дітям у дитячий будинок щось зв'язати, а не деревам і пам'ятникам. Носочки, рукавички, шапочки, чи просто іграшку. Дітлахам у дитбудинку завше бракує тепла. А в'язана річ нам нагадує про турботу і тепло: матері, сестрички, бабусі чи коханої людини. Про дерева зовсім по іншому дбають.

Опубліковано

Я дуже люблю в'язати. Але ця ідея - чистої води марнотратство. На мою думку краще дітям у дитячий будинок щось зв'язати, а не деревам і пам'ятникам. Носочки, рукавички, шапочки, чи просто іграшку. Дітлахам у дитбудинку завше бракує тепла. А в'язана річ нам нагадує про турботу і тепло: матері, сестрички, бабусі чи коханої людини. Про дерева зовсім по іншому дбають.

Щось в цьому є

Опубліковано

Не знаю, чи краще. Добре - і те, і те.

Просто ідеї абсолютно різні і нема чого ними мірятись. Виходить, допомагати дітям це добре, а змінювати своє фізичне оточення вже не так добре? З радістю підтримаю акцію для дітей, але наразі я більш зацікавлена у всіляких просторозмінах.

Якщо прикрашати місто - марнотратство, тоді марнотратством можна назвати і концерти, і виставки, і всю культуру - адже за ці ресурси можна було б зробити щось для дітей, для собак, для старших людей...

Опубліковано
Але ця ідея - чистої води марнотратство.

точніше PR

З радістю підтримаю акцію для дітей, але наразі ...

Усі так кажуть. В тому то і наша проблема.

Опубліковано

На мою думку краще дітям у дитячий будинок щось зв'язати, а не деревам і пам'ятникам.

Так організуйте таку акцію! Замість того, щоб критикувати, зробіть краще!

Опубліковано

Просто ніхто не подумав про те, що нитки мокнутимуть під дощем, під ними будуть заводитись комахи і грибки (які попсують дерева), все це буде гнити, і дуже неприємно пахнути. Птахи можуть кігтями заплутуватись і калічитись. Вигляд цих яскравих кольорів і форми втратяться за тиждень два непогоди. Можливо краще пофарбувати все яскравими фарбами, а дерева просто почистити і побілити. А не дай Боже ще й в суху погоду хтось цю красу підпалить. Різниця є і у самій структурі нитки - синтетика чи шерсть. Якби це було раціонально, думаю давненько б таку красу втілили у життя.

post-16170-0-85871100-1365598984_thumb.jpost-16170-0-33422200-1365598987_thumb.j

Так Португали рятуються від сонця. Вуличний освітлювач просто обмотаний кольорою клейкою плівкою..

Опубліковано

На мою думку краще дітям у дитячий будинок щось зв'язати, а не деревам і пам'ятникам.

Так організуйте таку акцію! Замість того, щоб критикувати, зробіть краще!

Здорова критика допомагає уникнути помилок. Кожен має право на власну думку і її висловлювання. Була б можливість організувати щось подібне, звичайно б організувала.

Опубліковано

Якби це було раціонально, думаю давненько б таку красу втілили у життя.

Якби втілювали тільки раціональне, не було б 2СВ і концтаборів...

А якщо по темі - то втілюють в різних куточках світу, в інтернетах цього щастя повно:

post-14253-0-20524000-1365602572_thumb.j

post-14253-0-16300400-1365602579_thumb.j

post-14253-0-97631300-1365602594_thumb.j

post-14253-0-70055100-1365602607_thumb.j

post-14253-0-40649000-1365602616_thumb.j

post-14253-0-01500100-1365602651_thumb.j

post-14253-0-18804300-1365602663_thumb.j

post-14253-0-70420900-1365602875_thumb.j

post-14253-0-31512300-1365602922_thumb.j

Опубліковано

У мене в уяві постають лише обмоклі клапті, які з часом почнуть торочитися, вилиняють, вицвітуть. Але ідея має право на життя. Хотілося б щоб організатори подбали і про те, щоб прибрати ці речі, коли вони втратять свій привабливий вигляд. Або, можливо, варто реалізувати цю ідею десь у критому приміщенні. Наприклад в приміщеннях дитячих закладів, поліклінік, громадському транспорті. Тоді ці речі збережуться довше. Не сприймайте це як критику. Просто, шкода праці. Знаю, що це таке. А так, і сама би зв'язала клаптик.

Опубліковано

Пустая трата времени, ниток и усилий вязальщиц.Да и некрасиво это. Деревья начинают зеленеть и видеть на них ядовито розовые "шарфики" как то не улыбается.

Опубліковано

Хотілося б щоб організатори подбали і про те, щоб прибрати ці речі, коли вони втратять свій привабливий вигляд.

Це обов'язково!

Опубліковано

9t0l2.jpg

Це набагато гарніше :)

Мами, зв'яжіть своїм малятам і виведіть всіх одночасно на вулицю! Оце буде креатив! Оце буде оригінально! :)

Засвітите Луцьк чимось своїм, а не папугаячим копіюванням басурманських зайо... причуд

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Вже одягнули слоника.

Охорону ще треба виставити - спалять, млябуду...
Під час обв’язування розважали глядачів танцюристи з «Cannabis dance group». Вони також вгощали всіх печивом домашньої випічки.

А пєчєнькі то билі непростиє... ;)

Опубліковано

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/UZzLfoji72g" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

А тут є кінцевий результат! Дякую Льоні Тивонюку за світле відео!

Опубліковано

а вы видели какой холивар в каментах на местных новостных инет ресурсах? :D

я лично долучився до акции,из туристического центра торбу ниток притарабанил на работу,где и вязали лоскуты для того слоника.

:)

как говорил Высоцкий:Пусть безумная идея,не ругайте сгоряча... :)

Опубліковано

Класна акція. Було б цікаво подивитись на цей слоник за місяць-другий. Сподіваюсь, з ним нічого поганого не станеться.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

це все не для наших людей і не для нашого менталітету,чомусь якщо таке десь не в нас,то всі кажуть як круто і класно,а в нас це ще лишній привід деяким дибілоідам або спалити це все чи просто знищити,чи розтащити по хатам.

думаю б прикольно було б зимою побачити Лесю а шарфі чи кофті :-) щоб не змерзла

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...