Перейти до змісту

"Вставай, Україно" - акція від опозиції

kudrom

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 275
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

На думку експертів, економічні методи боротьби з владою Януковича можуть бути значно ефективнiшi за вуличні протести

Оригінальну ідею боротьби народу з нинішньою владою запропонував нещодавно письменник Юрій Андрухович: він закликав українців... не платити податки цій владі.

Повністю тут- http://starogit.do.am/publ/1-1-0-7219

Опубліковано

ну прямо ГЕНІЙ :_39: Маркс з Енгельсом і Леніним в одному флаконі, йопт!

Тільки прийдуть до мене, а не до нього! І з мене будуть питати, а не з нього. І в мене відберуть штани, а не в генія.

Хоча, пиз...ти - не мішки носити, а це його робота, він ж пІсьменник :_39:

До речі, є така приказка: "Поки товстий схудне - худий здохне". Я думаю, всі здогадуються, хто тут хто. Народ України явно на "товстого" не тягне.

Опубліковано

ну прямо ГЕНІЙ :_39: Маркс з Енгельсом і Леніним в одному флаконі, йопт!

Тільки прийдуть до мене, а не до нього! І з мене будуть питати, а не з нього. І в мене відберуть штани, а не в генія.

Хоча, пиз...ти - не мішки носити, а це його робота, він ж пІсьменник :_39:

До речі, є така приказка: "Поки товстий схудне - худий здохне". Я думаю, всі здогадуються, хто тут хто. Народ України явно на "товстого" не тягне.

Не потрібно так буквально сприймати слова Андруховича...

...це ідея не нова...

Ти паче "він же письменник"... ;)

Опубліковано
Представники опозиційних сил створюють революційні комітети в рамках акції «Вставай, Україно!» по всіх регіонах країни. Про це сьогодні на прес-конференції повідомили народні депутати України.
...

Народний депутат від ВО "Батьківщина" Степан Кубів заявив, що в Україні будуть створені революційні комітети з підготовки фінальної акції "Вставай, Україно".

Про це він заявив під час прес-конференції Об'єднаної опозиції.

"До акції "Вставай, Україно" було два підходи: консервативний і радикальний – революційний, -сказав Кубів. – Людям набридло бачити, як Партія регіонів знищує усе українське. Ми вирішили піти усе ж радикальним шляхом, коли ми не будемо чекати поки нас знищать. І ми заявляємо, що в Україні будуть створені революційні комітети, - ревкоми. Вони стануть центром організації процесу до 18 травня...."

...

Натомість народний депутат від партії УДАР Ярослав Гінка наголосив, що до участі у формуванні ревкомів треба буде залучати авторитетних особистостей, лідерів громадської думки, бо тільки спільно з ними можна буде підняти широкі маси громадськості

"Ми, як парламентські депутати будемо робити усе від себе від себе залежне у парламенті, - сказав депутат. – А крім того будемо залучати громадських активістів, діячів, польових командирів "Майдану" до цієї боротьби на вулиці. Справді будемо створювати страйком і ревкоми. Але ніхто краще не підніме громадськість ніж громадські діячі, - лідери громадської думки".

Водночас він наголосив, що за місяць політики мають напрацювати план , що ж саме відбуватиметься 18 травня у Києві, бо якщо тільки зібрати людей і розійтися, то це буде крах опозиції. «Треба розробити план, як діяти 19, 20 і далі, аж поки режим не буде переможено» - наголосив Я.Гінка

...

У свою чергу Ірина Сех, народний депутат від ВО «Свобода», зазначила, що на сході народ налаштований на революцію й теж готовий створювати страйкоми.

Водночас вона наголосила, що такі ревкоми будуть створювати по всіх областях, а координуватимуть ці дії народні депутати від усіх опозиційних сил.

"За короткий час роботи нардепом я уже була у Кривому розі, Дніпропетровську, Слов'янську, - розповіла. – Я дуже тішуся тими реальними зустрічами з людьми, які у нас проходять. Нас чекають. І ті революційні комітети, які ми тут створимо їх там чекають. У Слов'янську на зустріч з народним депутатом прийшло 4 тисячі людей без оголошень і роздачі флаєрків. Тому ми маємо розуміти, що у нас є чітка велика Україна, яку уже ніхто не поділить і не розріже. І якщо ми сьогодні не вийдемо на вулиці Києва, то завтра уже буде пізно".

Сех зазначила, що якщо люди не піднімуться 18 травня у Києві, то усіх нас по одному переб'ють, як екологів у Дніпропетровську.

"Влада побачить, що ми не об'єднані й буде з нами, як із дніпропетровськими екологами ставатись лихо, яке роками не зможуть розслідувати, - сказала політик. – До 18 травня ревкоми мають зорганізувати людей, пояснити їм ситуацію. Донести до них усю інформацію, що вони чекають і їхати до Києва"...

ну і т.д.

Посилання не даю, бо в інеті море копіпастів, самі знайдете при бажанні

Опубліковано
[

Натомість народний депутат від партії УДАР Ярослав Гінка наголосив, що до участі у формуванні ревкомів треба буде залучати авторитетних особистостей, лідерів громадської думки, бо тільки спільно з ними можна буде підняти широкі маси громадськості.

ну і т.д.

Посилання не даю, бо в інеті море копіпастів, самі знайдете при бажанні

це той Гінка, який позичив гроші і віддавати не хоче?

авторитетна особистість)))

Опубліковано

Якось непомітно пройшла невідома акція від невідомих ура-патріотів в Луцьку. Треба виправляти ситуацію: орієнтовно добу назад невідомі обкидали офіс Партії Регіонів (на Привокзальному майдані) пляшками з фарбою, не знаю чи має це значення - жовтого і зеленого кольорів. :) Треба відмітити, що закидали вдало - півдня фасад, вікно і двері відмивали розчинником. Була якась дівчинина з фотоапаратом - думав почитаю в місцевих новинах, але то, мабуть, були світлини для історії, а-ля "буремні 2000-ні". :)

Опубліковано

Доречі, коли я мав би бути наглядачем, відправили мене туди "записатися", а я йшов і думав: ну як ото та ПР знайшла офіс, платить бабло людям - певно ж хтось за тим стоїть, якась інша організація. Прибувши туди я не розчарувався - офіс ПР одночасно є шось тіпа "Союз Русских в Украине"(точно не пам'ятаю , але суть ясна) :)

Опубліковано

Добре, що є інтернет! А то на Волинському телебаченні нічого правдивого чи реально суспільно-важливого не побачиш! Боягузи - Волинські журналісти! Клімчук думає, що "промивка мозку" дитячими садочками пройде?! Вдержаві є більш важливі і нагальні проблеми, які заважають нам жити та розвиватися. Серед них: корупція і злочинність.

Помітив, що після того як Литвина з його братами (пограничниками) забрали з Олімпу -ситуація і на Волині почала змінюватися. Наприклад на кордоні "сигарети" призупинилися ввозитися в Польщу. Цікаво кого це був бізнес?

Опубліковано

Ні, не піду. Вже одного разу померзла більше тижня в Києві за ідею...

Ну піднімуть вони Україну, ну подасть Яник у відставку(не вірю!), і хто займе його місце? Яценюк? Та то ж такий самий пустомеля, він вже неодноразово був на керівних посадах. Чого він добився?

Чи може тоді визволять Юлю і її зроблять президентом? Її з влади треба було давно мітлою гнати, як кота серливого. Я звісно проти її ув’язнення і того знущання що вона зараз терпить, але будучи при владі вона намутила такого, що "мама не горюй" (с)

Якщо Янукович наймає інтернет-ботів і провокаторів типа телеведучого Дурнєва - значить акція правильна. Видно дуже він боїться нового майдана 18 травня. Якщо правильно організують фінансування, то думаю багато людей туди приїде

Опубліковано

Що люди в нас такі багаті вже стали, що місяць самі за свої гроші будуть на майдані стояти? Хтось багатший з опозиції має це фінансувати. Вибори ж за такою самою схемою фінансування відбувались: хочеш в список - виділяй частину грошей на виборчу компанію

Опубліковано

от коли такі ярі активісти як ти почнуть розуміти різницю між стоянням на майдані і протестом - то може щось і зрушиться на краще в цій державі

Опубліковано

Я ні де не писав, що тільки стояти треба. Янукович цього не боїться. Постояли, а потім блокувати роботи всієї влади, починаючи з Верховної Ради, поки не оголосять дострокові вибори, влада не підпише євроінтеграцію і не випустить Тимошенко.

Як це було, коли "афганці" Раду штурмували, коли "тушки" депутатські значки ховали і хотіли втікати, як криси

Опубліковано

О, є продовження :)

Сьогодні в Франику, 10 тищ за підрахунками організаторів, 3 - за підрахунками стражів порядку

http://www.pravda.com.ua/news/2013/03/28/6986671/

2f592c7-za-danimi-opozitsiji-u-ivano-frankivs-ku-zibralosja-10-tisjach-na-miting.jpg

Якщо дійсно біля 10 тисяч, то для такого міста, як Франківськ - це досить багато.

Вперше з’явився Кличко, цікаво...

Опубліковано

я по новинах ввечері чув вже цифри 14 і 4 відповідно. Да, і всі три "лідери опозиції" разом були присутні.

Завтра Тернопіль на черзі

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...