Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ви вважаєте цей графік доречним ? По перше порівняння в відсотках, по друге за основу взята GTX 680 2048 mb. - 100%

Щодо оверів - таблиця продуктивності в іграх це чудово, не враховуючи що конфігурація моєї, вашої та н-ної системи буде інакша як і результат. Щодо "тестування Фенікса" це вже панацея на оверах, і вам це добре відомо...читайте крім статі коментарі :)

Щось на кшталт : пацани с двору оцінили мою тачку, пружини підрізали, там спойлер прикрутили, бризговікі спарко +10 до швидкості....а на спец сервісі майстри обісрали, нічого вони не тямлять.

Для тестування відеоадапторів необхідно використовувати комплекс програм (нехай більшість дублюється)- 3D Mark, Furmark, Aida for t°, MSI Afterburner, MSI Kombustor, Unigine Heaven DX11 Benchmark, OCCT.

• Відповідей 117
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Для тестування відеоадапторів необхідно використовувати комплекс програм (нехай більшість дублюється)- 3D Mark, Furmark, Aida for t°, MSI Afterburner, MSI Kombustor, Unigine Heaven DX11 Benchmark, OCCT.

Вы что покупаете железо для тестов? Я не когда не смотрю на эти тесты, и не пользуюсь ими, единственное чем я когда либо пользовался, так это "бубликом" только для того чтобы узнать температуру в нагрузке, а с остальных тестов толку....так для галочки, все равно в играх и программах видеокарта поведет себя по другому.

Покупая видеокарту я обращаю внимания на её подробные характеристики (заявлены производителем) и модернизацию печатной платы, ну и конечно же охлаждение.

Опубліковано

на мої слова №97 прореагували самі вічливі і компетентні в даному питанні за їх думкою.

Ні. Ви тупо обізвали всіх в темі "невігласами" та "неуками". Ніби ви ГУРУ, йо*ана мать, в цій галузі.

Справжні гуру, дають конкретну і точну відповідь на питання, і нікого не обзивають. Ви ж повелися як останнє хамло, за що й поплатилися у 4 мінуса.

Ага, граєтеся ви теж у тести? Чи все ж в ігри?

Опубліковано

Нікблек - і правильно робите що дивитеся на параметри, а щодо ігор та тестів :), яка реалізація програмного коду така і продуктивність. Вище голови не пригнеш, а знизити продуктивність невдалим кодом чи набіром бібліотек запросто.

Женя - не буду відповідати на ваше питання, читайте уважно кому було адресоване запитання і від кого я чекаю відповіді. По хамськи ведете саме ви, це недостойна поведінка модератора з переходом на особистості. Бажаєте щось доказати, прошу - знаннями в даній темі.

Опубліковано

Щось на кшталт : пацани с двору оцінили мою тачку, пружини підрізали, там спойлер прикрутили, бризговікі спарко +10 до швидкості....а на спец сервісі майстри обісрали, нічого вони не тямлять.

Знаючи, які "майстри" в теперішніх сервісних центрах, "посони з двору" зроблять все це із РЕАЛЬНИХ висновків. А не з синтетичних тестів.

Мої куми "з двору" дають практичні поради із спірних моментів у ремонті авто. (Як працівник однієї із фірми-сервісного центру по ремонту авто, можу точно заявити, ЯК там роблять, і ХТО там працює). Купа теорії яка ніяк не пов'язана із практикою .

Щодо Оверів. Слово "синтетичні" тести, сказано не даремно. Воно означає що ці тести - не відображають реальних результатів.

По хамськи ведете саме ви, це недостойна поведінка модератора з переходом на особистості.

Та невже?

Вкжіть де хамски і де перехід на особистості.

Поки що, за "невігласи" та "неуки" один лиш ви можете нарваттися на РО.

Опубліковано

Щоб не створювати нової теми прошу поради щодо відеокарти.

На сьогодні є CPU AMD FX-6100 і відео Asus eah 6850 DirectCU, думаю побудувати CrossFire систему з двох таких відеокарт (MB Asus m5a97 evo).

Питання в тому чи варто мені шукати ще одну таку відеокарту, чи краще свою продати і купити щось потужніше? Можливо хтось складав такі системи і може поділитись досвідом.

Опубліковано

Доброго дня.

Взагалі тема створена для обговорення відеокарт до 1500 грн.

І за ці гроші максимально потужну.

Кожен може ділитися і підкріплювати свою думку.

Хамити і сваритись не варто, нема за чого!

Я доречі ще не купив, хочу взяти після нового року-долар трішки впаде.

А вибрав 650 ti boost тому , що перечитав багато тестів,статей,відгуків.

Але це тільки моя думка.

Опубліковано

Взагалі тема створена для обговорення відеокарт до 1500 грн.

А оглавление темы говорит обратное ;) и это не где не было указанно, были предоставлены только варианты видеокарт.

Что в созданной вами теме нельзя обсуждать и другие модели?

Я доречі ще не купив, хочу взяти після нового року-долар трішки впаде. А вибрав 650 ti boost тому , що перечитав багато тестів,статей,відгуків.

Не хочу навязывать свое мнение, но хотя бы почитайте о GTX 770 цена - производительность!

Приставка ti и boost говорит не только о повышенной производительности, но и завышенной температуре чипа - по сравнению с стоковой моделью.

Опубліковано

Приставка ti и boost говорит не только о повышенной производительности, но и завышенной температуре чипа - по сравнению с стоковой моделью.

тут треба уточнити ще про охолодження. В мене 650 ti boots від gigabyte?при добрій нагрузці більше 45-55 не було покищо. в простої 30-35

Опубліковано

Вот і мне скоро всучат чото в етом ценовом районе....может бомбану тему в Скаргах, пораскінуть мозгамі в магазе отсуствіє нета помешаєт, кому пазівніть можна ?

Да могут врать тваї датчікі, ти лутше лазерним термометром тестані, тіпа такім - http://gigamagazin.r...productID=43963

50 градусов прі нагрузке :).... до 110 без вилетоф не разкочегарівал ніразу для теста ?

може і брешуть, тут нічо говорить не буду =) до 110 не тестував жалко новенька, але сумніваюсь чи нагрієтся. тут кулерці файні, добре дують.

в мене до цього була asus 9800gt 1gb, ось то печка була 80-90 градусів при танках мала)

Опубліковано

Ти уж ізвентіляй за резкость, давай логіческі - температура текстоліта как і ядра со старта равна комнатной, нужно снімать показателі несколькома способамі...градусніком (хе хе ето как же добратца до ядра то ?) + датчікамі (где оні стоят ти в курсе ? і температурку оні те на панельку виводят ілі через програмку)...то єсть 100% увереності в показателях не жді. - можна середнє аріфматіческоє вивесті...кароч пословіца к слову - "не всьо то золото что блестіт" как раз актуальная.

Тест ето не 15 мінуток...а 3-5 часов колбаси (вот не помню зімой ілі летом больше...у кого как с температурой комнати)

Я вот мерял - т-мамкі чотко, проца - уже врут на 5-8 градусов так как дают т радіатора (но не проца).

Сорі за слог.

ну пока іншим методом помірять неможу, могу вірить тільки AIDA64.

Опубліковано

Питання в тому чи варто мені шукати ще одну таку відеокарту, чи краще свою продати і купити щось потужніше?

Нет, не стоит. Да продайте и купите новую видеокарту.

+ в таком решении мало, а минусов - не совместимые программы, игры, больше употребление энергии, и так далее.

Вот посмотрите - http://www.ciferkom.ru/obzory/videocards/30-asus-radeon-hd-6850-crossfire.html

Опубліковано

Не варто, проводив тестування. 2 одинакові плати 6 покоління проти плати 7 покоління, приріст новішої становить 10-15% від крос.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...