Перейти до змісту

Велодень 2013 - обговорення.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прохання до всіх - розшарюйте інфу по мережі!

https://www.facebook.com/avlorgua фейсбук

створіть на ВК щось подібне, хто має можливість

взагалі - тисніть "подобається", "Share" і т.п. КРУГОМ!

http://vk.com/velo_club_lutsk

• Відповідей 415
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

вчера в 18-19 часов прошелся по центру - не одной рекламки велодня не увидел :( ни одного флаера велодня не вручили :(

А ты сколько флаеров вручил? ;)

Опубліковано

вчера в 18-19 часов прошелся по центру - не одной рекламки велодня не увидел :( ни одного флаера велодня не вручили :(

А ты сколько флаеров вручил? ;)

на словах рассказал Gal4on0k что велодень в это воскресенье Велодень, а то она не знала

• Адміністратори
Опубліковано

Як я розумію реклама на радіво провалилась. А хтось обіцявся.

Хоча флаєрки по місту це сама ефективна реклама.

Шкода що у мене немає часу.

Опубліковано

Рекламу по радіо я на днях якось чув, як їхав в маршрутці.

Ще бачив афішки на Соборності розклеєні (навпроти Аверса)

Опубліковано

Пропоную перейняти минулорічний досвід: зібратися ввечері біля Лесі з максимальною кількістю роздрукованих флаєрків і афішок. Розділитись на невеличкі групки і роздати / розклеїти у найвидніших місцях нашого міста

Серед нас бездєльніків нема і у кожного мільйон власних справ. Але давайте виділимо хоча б годинку свого часу, щоб влаштувати собі у неділю свято

Опубліковано

Рекламма на радио идет. Альпинист порешал перед отъездом.

Пару десятков афишек мои родичи расклеили по району.

На работе повесила. Прошлогоднюю распечатала. Так каждый может сделать.

По интернет-газетам тоже про Велодень пишут.

Опубліковано

А еще я сама постером прикинулась, хожу в велодневских футболках на работе. У меня их уже колекция.

Опубліковано

А еще я сама постером прикинулась, хожу в велодневских футболках на работе. У меня их уже колекция.

Як показала практика, на напис на футболці звертають увагу лише ті, хто до цього причетний, тобто ні хто і так знає про велодень

Опубліковано

Друзі, в мене теж немає часу. Дойшло до того, що я на роботі ночував, настільки його немає.

Для початку кожен повинен зрозуміти, що Велодень - наше спільне свято. Я нікого силою не тягну, але вашими простими діями можна залучити КУПУ людей. При чому не просто залучити, а зробити справжнє свято!

Рецепт №1

відкриваємо аську , скайп або ше шось і розсилаємо усім контактам приблизно те, що я відіслав тільки що багатьом з вас:

Чуваки и девчёнки!

Это письмо щщастья - нужно отправить его всем знакомым и тогда всё сбудется, я гарантирую это!

26 мая в Луцке пройдет.... нет - прогремит ВЕЛОДЕНЬ!!!!

С рыцарями на великах!!!! С гонками, шоу триалистов, с конкурсами, состязаниями лучников и еще кучей всякой интересной чехорды!

Приходите с детьми, приезжайте на великах - это будет настоящий праздник с мороженым и леденцами!

И да - не забудьте переслать это письмо щщастья всем знакомым и даже незнакомым!

Рецепт №2

берем телефон....

Рецепт №3

заходимо вконтакт, фейсбук, однокласнікі.....

Рецепт №4, спіцатєльно для командора і торіка:

заходим в адмінку і створюєм спам-розсилку всім користувачам :)

ЗІ я написав російською, тому що повідомив УСІХ своїх знайомих, в т.ч. з Києва, Одеси, Харкова. ;)

Опубліковано

Як показала практика, на напис на футболці звертають увагу лише ті, хто до цього причетний, тобто ні хто і так знає про велодень

То шо, не носить футболку?

Практика показала, что люди смотрят на футболку и происходит, примерно, такой диалог:

- О! Велодень!

- Ага

- А когда и где в этом году?

И т. д., и в том же духе.

Если у тебя есть рацуха, предлагай, мы подхватим :)

Опубліковано

А є якась програма велодня?

Що, де і коли має відбуватися?

Програма Всеукраїнської акції «Велодень -2013»

у місті Луцьку

Тематика велопробігу: Луцьк історичний.

Дата проведення: 26 травня, неділя.

Місце проведення: Театральний майдан

Мета заходу: привернути увагу мешканців міста до позитивних властивостей велосипеда та позитивних рис велосипедистів; презентувати культурний, історичний та туристичний потенціал міста Луцька; гарно провести час.

Детальна програма:

10.00 – збір учасників

Фотографування, побудова колони, інструкції від регулювальників, презентація історичних костюмів, показові виступи тріалістів, фотовиставка

10.30 – старт масового костюмованого велосипедного пробігу

Маршрут пробігу: Театральний майдан – вул. Винниченка – пр. Перемоги – пр. Соборності – пр. Молоді – пр. Відродження – вул. Рівненська – пр. Волі – Театральний майдан. В голові колони рухатимуться велосипедисти в найбільш цікавих та яскравих костюмах

11.00 – 13.00 – велосипедно-історичні розваги

Велосипедна смуга перешкод, вправи на вміння одночасно володіти велосипедом та середньовічною зброєю, конкурс на найкращий історичний костюм та адаптацію його до велосипеда

13.00 – початок велосипедних перегонів у стилі «cross country» з елементами «urban freeride» - Ботанічний сад Східно-Європейського національного університету (біля залізничної станції «Росинка»)

Захоплюючі змагання проходитимуть ботанічним садом, вулицями та стежками міста. В дистанцію будуть включені складні елементи «urban freeride» (н-д, спуски сходинками, чи маневрування між елементами містобудування та благоустрою). Організатори планують підготувати дистанції різної складності для майстерних велосипедистів, любителів та окремо – дитячий маршрут для найменших.

Орієнтовна схема маршруту змагань:

Домашнє завдання учасникам Велодня:

Підготувати (взяти, позичити, пошити, зліпити, придбати) костюм на історичну тематику; адаптувати костюм під «потреби» велосипеда (закачати штанину, підв’язати плаття тощо); при можливості оформити велосипед під стиль костюма і доповнити це все логічним атрибутом (меч, лук, мушкет, корзина, музичний інструмент, робочий інструмент). Очікуємо побачити лицарів, прекрасних дам, козаків, дворян, селян, музик, князів/княгинь тощо.

Організатори:

Асоціація велосипедистів Луцька

тел.: Сандалов Дмитро – 091 3030081, Моклиця Юрій – 091 3140800

E-mail: [email protected]

Опубліковано

я в суботу вранці буду у прямому ефірі на ВТ говорити про Велодень. Відповідно є велика ймовірність, що вони приїдуть знімати сам захід. Питання лише в тому, наскільки ми зможемо організувати щось, що цікаво буде знімати. А це відповідальність кожного.

Наприклад, по темі заходу (історичний контекст) до мене ще не звернувся із запитаннями жоден велосипедист (на по костюмах, ні по конкурсах). Натомість лицарі та інші активність проявляють, але в них немає байків.

Опубліковано

я в суботу вранці буду у прямому ефірі на ВТ говорити про Велодень. Відповідно є велика ймовірність, що вони приїдуть знімати сам захід. Питання лише в тому, наскільки ми зможемо організувати щось, що цікаво буде знімати. А це відповідальність кожного.

Наприклад, по темі заходу (історичний контекст) до мене ще не звернувся із запитаннями жоден велосипедист (на по костюмах, ні по конкурсах). Натомість лицарі та інші активність проявляють, але в них немає байків.

А що питати, ми особисто, костюми пробили. Лишилось придумати як ненамотати плаття на систему)))

Опубліковано

Маршрут пробігу: Театральний майдан – вул. Винниченка – пр. Перемоги – пр. Соборності – пр. Молоді – пр. Відродження – вул. Рівненська – пр. Волі – Театральний майдан. В голові колони рухатимуться велосипедисти в найбільш цікавих та яскравих костюмах

Цікаво, яка протяжність маршруту?

Опубліковано

10.5 км

3mFfj.png

Опубліковано

з досвіду 40-45 хвилин

• Адміністратори
Опубліковано

Отправка рассылки 12044 пользователям

І відразу прошу вибачення за спам :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...