Перейти до змісту

Новый микрорайон "Львовская-ГПЗ" [проект]

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

5hYri.jpg

Волинська філія УДНДІПМ «Діпромісто» презентувала план нового мікрорайону Луцька, який розташується між вулицями Станіславського та Львівська.

Підставою для проектування стало замовлення публічного акціонерного товариства «Концерн-Нафтогаз».

У документі описується структура планування району. Так, зазначається, що на вільній від забудови території заплановано побудувати три житлові групи, які будуть з'єднані пішохідно-транспортними зв’язками, зручними для мешканців не лише цього мікрорайону, але й інших районів міста.

«Кожна житлова група складається з різних висотних блок-секцій (14-12-10-9 поверхів), формуючих дворові простори, де влаштовуються спортмайданчики, дитячі містечка, майданчики господарські та відпочинку різних вікових категорій мешканців. У центрі житлової групи розміщується індивідуальний дитячий заклад, який функціонально відмежовується від майданчиків благоустрою житлових будівель зеленою декоративною зоною.

Для активних занять населення мікрорайону спортом передбачено спортядро школи та спортивні майданчики в дворах житлових груп і у поза груповій зеленій зоні.

Заклади повсякденного користування запроектовані вбудовано-прибудованими з використанням нижніх поверхів житлових будівель, що розміщуються вздовж вулиць. В сквері, який розташований в південній частині мікрорайону передбачається лікувально-оздоровчий заклад та підземний туалет».

Опубліковано
а скільки строїтись буде несказали? ми ще це застанем чи вже дітям розказувати?

Меньше негатива и неверия. Глянь на ГуглМэпс, там снимок 2003-го года. Отличий по застройке (на сегодня) - дофигища. А это лишь 10 лет прошло.

Опубліковано

Меньше негатива и неверия. Глянь на ГуглМэпс, там снимок 2003-го года. Отличий по застройке (на сегодня) - дофигища. А это лишь 10 лет прошло.

да от я і дивлюсь, поки хтось серйозний не викупить будівлі не буде, (будівля біля там таму, поки не викупили не будували, тойже цум якби не спалили і не викупили такби і гнив старим) прикладів море шо тут говорить.

Опубліковано

Підставою для проектування стало замовлення публічного акціонерного товариства «Концерн-Нафтогаз»

Правильно - ПАТ "Концерн Галнафтогаз". ;)

ursa, а КДПВ ти сам робив (рисунок на картоснову наклав), чи "позичив" десь?

Опубліковано
ursa, а КДПВ ти сам робив (рисунок на картоснову наклав), чи "позичив" десь?

КДПВ?? Эт чё такое? :)

Совмещал сам. Можно было лучше - но там или чуть не точно объекты нанесены, или мне просто терпения не хватило всё идеально выровнять и отмасштабировать :)

Опубліковано

да от я і дивлюсь, поки хтось серйозний не викупить будівлі не буде, (будівля біля там таму, поки не викупили не будували, тойже цум якби не спалили і не викупили такби і гнив старим) прикладів море шо тут говорить.

Цілком згоден. Видно хтось серйозний поклав око на цю територію і то з власної користі... Як каже один мій знакомий: "Десь там бобік заритий..."

Опубліковано

КДПВ?? Эт чё такое? :)

КДПВ - картинка для привлечения внимания (dirty.ru сленг)

Не треба було північно-західну частину проекту обрізати, не тре....

Опубліковано

Район не зручний, мало місця для паркування авто. Знову будуть по газонах і дитячих майданчиках паркуватись. Якщо проектувати новий мікрорайон. то потрібно передбачити місця для паркування.

Опубліковано

тойже цум якби не спалили і не викупили такби і гнив старим)

маньяк піроман?

Опубліковано

Да там всё без изменений остаётся, потому и резал. Вот так выглядит в "оригинале":

fVqJi.jpg

Опубліковано

Да там всё без изменений остаётся, потому и резал. Вот так выглядит в "оригинале":

fVqJi.jpg

якби була схема в кращій якості, то там, я думаю, було б ВИДНО всі зміни, в т.ч. і в пвн-зх. частині плану.

Опубліковано

я знаю! Це для підняття незрозумілокомунафігбулопотрібно-го "оптового" ринку запланували! Щоб було кому на ньому таритись!

:0024:

Опубліковано

У нас уже на месте бывшего отрезвителя построили что-то не понятное. Как можно было на такой территории, практически центр, построить две типичных 9-этажки и кучу гаражей. Такое впечатление, что землю застройщику просто подарили. Ну а дальше на что хватило денег, то и построили.

Опубліковано

я знаю! Це для підняття незрозумілокомунафігпотрібного "оптового" ринку запланували! Щоб було кому на ньому таритись!

А в Луцьку в межах міста є багато іншої земля для цілого мікрорайону?

Опубліковано
... построили что-то не понятное. ...две типичных 9-этажки и кучу гаражей. ...

хм... а що, в "тіпічних 9-етажках" люди не живуть? І машини ставлять не в гаражі?

Чи ЩО і, головне ДЛЯ КОГО там мали вибудувати?

я знаю! Це для підняття незрозумілокомунафігпотрібного "оптового" ринку запланували! Щоб було кому на ньому таритись!

а я хіба щось казав про наявність чи відстутність місця для мікрорайону? :0026:

І, до речі, а ти то знаєш межі Луцька? ;)

Генеральний план Луцька

Опубліковано
... построили что-то не понятное. ...две типичных 9-этажки и кучу гаражей. ...

хм... а що, в "тіпічних 9-етажках" люди не живуть? І машини ставлять не в гаражі?

Чи ЩО і, головне ДЛЯ КОГО там мали вибудувати?

а я хіба щось казав про наявність чи відстутність місця для мікрорайону? :0026:

І, до речі, а ти то знаєш межі Луцька? ;)

Генеральний план міста

В тій же мірі що й ти ;)

Опубліковано

що поганого в тому, що в місті збудується новий мікрорайон??????

Да вообще то очень не плохо, пусть строится.... есть только пара вопросов.

1. Кто это будет покупать, рынок недвиги не очень сейчас.

2. Столько заброшенных строек сейчас, что просто УЖАС. А тут ещё и новое решили строить. Лучше-б достроили старое.

Опубліковано

що поганого в тому, що в місті збудується новий мікрорайон??????

Да вообще то очень не плохо, пусть строится.... есть только пара вопросов.

1. Кто это будет покупать, рынок недвиги не очень сейчас.

2. Столько заброшенных строек сейчас, что просто УЖАС. А тут ещё и новое решили строить. Лучше-б достроили старое.

Так це ж тільки план... До будівництва ще можуть пройти роки.

Знов таки, спочатку комунікації потрібно протягнути.

Опубліковано

Землі, доречі районні.

Нічого не бачу поганого у тому що будують.. Будуть нові робочі місця, нові житлові площі, садочки, школи...

Ну мож щось десь і не так.. але ж є рух.. що на мою думку є позитивною тенденцією.

Опубліковано

Землі, доречі районні...

землі міста (вище я викладав посилання, де можна перейти на Генплан.)

----------------------

виправлено в 16:01

я був не правий. :0011:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...