Перейти до змісту

Подорожі чи власний будинок?

aroma

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Якщо вибирати між подорожами по світу і власним будинком на що б ви збирали гроші?

Життя одне і треба побачити весь світ чи краще затишок і комфорт у власному будинку?

Дописано: подорожі за умови, якщо є де жити.

• Відповідей 60
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Таке питання стояло і в нас, коли ми планували подорож Європою.

На подорож в нас "пішло" 10тис.грн - ця сума губилась в сумі, яку треба на будинок.

Є що згадати, є кому щось розповісти)

Опубліковано

Для того, щоб подорожувати, гроші не завжди потрібні (або ж небагато). А якщо звісно "подорожувати" так, як це більшість уявляє (в Єгипет наприклад, на пляжі, на острови, ексурсії, басейни, вечірки, бухло і розкішні готелі), то вже вибачайте :)

Все ж таки краще будинок.

Опубліковано

Смотря какая у каждого жизнь. Если тебе: 30 лет, не женат(или женат, но она зае*), детей нет, близких нет, друзья забыли (или забили), работа достала, все и всё зае*, хочется резко сменить декорации и т.д, то нет ничего лучшего, чем послать все на икс-игрик-и-краткое, курнуть лекарственных трав и отправиться в "нежданное путишествие" в один конец, вместе с эльфами, хоббитами и конечно же Гэндальфом Серым.

Опубліковано

знаю таких, хто будинок вже десятий рік будує і обмежується у всьому... питання: воно того варте???))

всерівно згодом діти від батьків йдуть окремо жити... а ти останнє віддавав на хату, світу не бачив, апельсина, сорочину лишніх не купив і лишаєшся потім в ньому сам з дружиною на старості...

моя думка - поєднувати з розумом)

Опубліковано

якщо є де жити і це не однокімнатна квартира на 4 людини, то звичайно подорожі, ну і це ж все залежить від багатьох факторів, за ті гроші що я останні роки подорожую, не те що будинок, сарай не побудуєш, але ці подорожі були незабутні і ні про одну не шкодую.

Якщо є гроші відразу то будинок, а на подорожі можна заробити, якщо немає і будівництво затягнеться на роки і у всьому собі відмовляти то краще подорожувати.

381652_408771279196517_1215082389_n.jpg

Опубліковано

якщо багатий внутрішньо, то весь світ буде твоїм домом) всюди знайдеш місце і хліб, а якщо багатий тільки будинком в луцьку і знаєш небагато, то і світ напрягатиме)

тут подорожі онлайн))) http://www.airpano.ru/

Опубліковано

Купуй будинок на колесах і подорожуй у власному будинку. Тема як мініму дивна

Опубліковано

Відповім цитатою

Если в 60 лет у вас нет детей, то уже и не будет. … Если в 40 лет нет здоровья, то уже и не будет. Если в 30

лет нет любви, то уже и не будет. А все почему? Да потому что, в 20 лет не было мозгов!

Знаю, є повно ідіотів, які можуть спускати місячну зарплату за декілька днів, а потім сидіти на бобах. Так само можна молоді роки погуляти, поїздити, пробухати..., одним словом, прос...при, а потім жити з батьками і нити. Зате потім буде що згадати!

До топікстартера: якщо є жити зараз тобі, то думай про житло для дітей. Ну, якщо не хочеш потім від них докорів.

Опубліковано

ТС, просто збирай грошi, поки назбираеш, то до того часу прiорiтети декiлька разiв можуть помiнятись, от коли назбираеш, тодi й будеш вирiшувати, на що iх потратити, а поки що це *делить шкуру неубитого медведя*

Опубліковано

ТС, просто збирай грошi, поки назбираеш, то до того часу прiорiтети декiлька разiв можуть помiнятись, от коли назбираеш, тодi й будеш вирiшувати, на що iх потратити, а поки що це *делить шкуру неубитого медведя*

Може він думає продати житло, а гроші спустити на подорож.))

Опубліковано

Чисто моя нікому не потрібна думка - ніякі подорожі не зрівняються з відчуттям що ти маєш власний затишний красивий будинок.

Доречі побудувати будинок не так і складно як здається, а якщо є за плечима і квартира на продаж так взагалі без проблем.

Я почав будівництво у 2004-році маючи у кишені 2 штуки баксів і двокімнатну квартиру, у 2008-му я заселився у повністю готовий будинок, без хвостів по боргам. Звичайно навколо будинку є завжди що робити але це вже не спішно і можна подорожувати по бажанню )))

Опубліковано

Чисто моя нікому не потрібна думка - ніякі подорожі не зрівняються з відчуттям що ти маєш власний затишний красивий будинок.

Доречі побудувати будинок не так і складно як здається, а якщо є за плечима і квартира на продаж так взагалі без проблем.

Я почав будівництво у 2004-році маючи у кишені 2 штуки баксів і двокімнатну квартиру, у 2008-му я заселився у повністю готовий будинок, без хвостів по боргам. Звичайно навколо будинку є завжди що робити але це вже не спішно і можна подорожувати по бажанню )))

Поддерживаю!!! А путешествия и собственный дом, это как мухи и борщ)

Опубліковано

Otto Kreer, +1. Є таке слово "апетит". Якщо з розумом - то можна все акуратно гарно і зі смаком зробити. І не дуже дорого. А не кричати, що тра 50 штук баксіф і не менше, інакше нічого не буде.

Щодо подорожей, то маючи де жити - подорожі - в радість!

Опубліковано

Якщо вибирати між подорожами по світу і власним будинком на що б ви збирали гроші?

Життя одне і треба побачити весь світ чи краще затишок і комфорт у власному будинку?

Дописано: подорожі за умови, якщо є де жити.

Чи всі побачили оте дописане? :)

Якщо є де жити, я - за подорожі!

Опубліковано

Если стоит такой вопрос значит ТС не знает чего хочет от жизни, всё просто, нужно понять что ближе, впечатления или свой дом) В идеале надо стремится к балансу, и домик и путешествия! =)

Опубліковано

«Может поехать на море, а может лучше купить шубу жене. Но ребенку в его комнате ремонт делать надо. А ведь я так давно мечтал купить профессиональный фотоаппарат, но я хочу на море, тем более я нигде не был кроме Крыма.» Как часто подобные вопросы терзают наши душу и разум!? Дилемма мучает нас, а тут даже не дилемма. Хочу быть суперпапой, хочу быть супермужем, хочу мир повидать. Хочу, хочу, хочу… Но все мы стоим перед выбором и всем нам хочется жить красиво. Кто-то сказал: «Трудно любить женщину и быть бедным.» Я бы убрал слово -женщину-. В итоге человек на старости жалеет только за одним – мало любил и мало путешествовал. Путешествуйте в радость, а НЕ ЗА ПОСЛЕДНИЕ ДЕНЬГИ!!! Увидеть Бора Бора и умереть с голоду, глупо и смешно, imho. С ув.!

Опубліковано

власне житло та подорожі можна поєднувати, якщо головне вияснити для себе, що тобі важливо - матеріальне - тобто наворочене житло, з усілякими прибамбасами чи духовне - те, що отримуєш пізнаючи світ, себе.

ніхто не каже, щоб жити аби як і подорожувати, але і не каже, щоб викидати масу грошей на подорожі.

в радіусі 600 км від Луцька повно цікавих місць, котрі забезпечаться враженнями та насолодою набагато більшими ніж поїздка в Турцію чи Єгипет, проблема в тому, що більшість просто не може це собі дозволити в своїй голові.

там ж сама Умань - дерндропарк "Софіївка" - туди їздити кожного сезону і будеш по новому здивований і вражений, Світязь - люди звикли їздити влітку, а зимою там теж цікаво, навіть банальні ліси поряд з Луцьком можуть здивувати людей.

Мої батьки постійно десь вивозили нас з братом - на стоянку в лісі, чи по гриби, чи на рибалку, чи в той же Брест і т.д. і я вдячний їм за це - приємно згадати всі ті місця.

Опубліковано

коли є куди вертатись, подорож стає більш барвистою, тому що деколи хочеться і повернутись у свій куточок, повалятись на свому диванчику :)

А так всеодно ябки там не було одноманітність може "прибити", перельоти, автобуси, ті самі люди які мількають, ті самі будівлі.

А так повернувся, розвісив сувеніри :) фоткі зробив, відпочив і знову до нових вражень якщо надоїла одноманітність і є можливість.

А деякі обирають будинок, вкладають туди самого себе все життя, і ніколи ніде не були, от згадав прикол такий:

Знайома розповідала.

Прийшла вона на базу ВНУ на Святязі на пляж, а там лежить така жіночка собі років 60, і відчуття таке що тільки вчора купили собі мобільного, і голосно в трубку каже.

- Ото Галю кажу тобі, так тут добре, лежу собі відпочиваю, не думала що так ще буду відпочивати.

- Треба кидати тих свиней, і відкладати на відпочинок, бо ті свині і хозяйство похоронять нас заживо.

- Треба берегти себе і відпочивати...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...